TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 All New Traffic Cops
Vorig jaar waren er 42 mensen om het leven gekomen bij verkeersongevallen in Derbyshire. Een van de gevaarlijkste wegen van het land loopt door de stad en er komt een oproep binnen over een ernstig motorongeluk.
«
»
14:55 All New Traffic Cops
Derbyshire is slachtoffer van georganiseerde criminele bendes die auto's, goederen uit vrachtwagens en geld uit pinautomaten stelen. De Traffic Cops starten samen met andere regio's een operatie om deze bendes op te rollen.
«
»
15:55 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette gaan undercover om een bende hijackers op te doeken.
«
»
16:55 Stargate Atlantis
Dokter Rodney McKay laat zich door een collega injecteren met DNA-testmateriaal om meer informatie te verzamelen over de genetische celstructuur van de Ouderen.
«
»
17:50 Police Interceptors
Wanneer zijn vriendin wordt weggevoerd, laat een dronken chauffeur zijn ware aard zien door Interceptor Sophie achter in de politieauto voor te stellen.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Een verdacht voertuig wekt de nieuwsgierigheid van Nick en Mark en wanneer de passagiers worden opgevangen, worden grote hoeveelheden drugs gevonden. In Derby houdt Alex een man aan met illegale kentekenplaten.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Magiër Rich Ferguson laat omstaanders geloven dat hij 'per ongeluk' iemands nek heeft gebroken.
«
»
20:35 Le corniaud
Antoine vertrekt op vakantie naar Italië, maar raakt al snel betrokken bij een aanrijding. Zijn Citroën 2CV wordt totaal vernield door Léopolds Bentley. Die stelt voor dat Antoine op zijn kosten naar Napels vliegt en terugkeert met een Cadillac.
«
»
22:45 Dief!
Frans Van Reeth was gedurende meer dan vijftien jaar een van de beruchtste en kleurrijkste figuren uit de Belgische misdaadwereld. Hij was nooit gewapend. Zijn inbraken en overvallen waren spectaculair en gedurfd en meestal onvoldoende voorbereid.
«
»
00:35 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette gaan undercover om een bende hijackers op te doeken.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers