TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:10 Chinese dromen
Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de huidige Volksrepubliek China werd opgericht en de communisten de nationalisten naar Taiwan verjoegen. In de laatste aflevering reist Ruben daarom van het vasteland van China naar Taiwan.
«
»
17:55 Sporza: EK Gymnastiek
Verslag van het Europees kampioenschap turnen in Rimini, ItaliŽ. Toestelfinales vrouwen.
«
»
19:30 Le jardin extraordinaire
Dit is een spectaculaire reis naar de hoorn van Afrika. Naar EthiopiŽ, dat gezien wordt als de bakermat van de mensheid. In AbessiniŽ zijn prachtige landschappen te vinden die bewoond worden door al even prachtige dieren.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
In een dorp in de Maya-jungle van YucatŠn, Mexico, vinden we een groep inspirerende Maya-atleten die vastbesloten zijn om de oudste balsport ter wereld, pok-ta-pok, nieuw leven in te blazen.
«
»
20:40 Reyka
De moordenaar valt Nandi aan en haar leven hangt aan een zijden draadje. De politie doet een inval in het arbeiderscomplex. Soda wordt gearresteerd, maar Reyka heeft het gevoel dat hij onschuldig is.
«
»
21:35 Reyka
De familie en collega's van Nandi hebben moeite om de tragische gebeurtenis te verwerken. Reyka en Samuel voelen zich schuldig omdat ze een intiem moment hadden toen Nandi hen het meest nodig had.
«
»
22:30 Furia
Ragna's loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer de terreurcel besluit een aanslag te plegen in Oslo. Asgeir wordt opgespoord door de mannen van Ziminov. Hij ontdekt dat niet alleen hij gevaar loopt, maar ook zijn dochter.
«
»
23:15 Qui a tuť la voix De Dieu?
1962. Een Belgische non stoot de Beatles van de troon in de hitlijsten met het nummer 'Dominique'. Maar Soeur Sourire is een popster die haar succes onderschat en niet voorbereid is op de brutale manier waarop de platenindustrie te werk gaat.
«
»
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers