TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
16:55 Sporza: Europees Preview Magazine
Voetbalmagazine dat vooruitblikt op de volgende speeldag in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.
«
»
17:45 Sporza: Beker van BelgiŽ Vrouwen
Verslag van de finale van de Beker van BelgiŽ (vrouwen).
«
»
18:15 Op een ander
'The Metaverse' is de toekomst van het internet. Een virtuele wereld waarin mensen zoals Mark Zuckerberg miljarden pompen. Wat velen zijn vergeten is dat The Metaverse gebaseerd is op een virtuele wereld die al twintig jaar bestaat.
«
»
19:00 Comedy Casino
Erhan Demirci is altijd geÔnspireerd door politiek en integratie, maar ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem. Vincent Voeten legt uit waarom zijn eerste vriendin anorexia had. En Els Verhofstede spreekt over haar menopauze.
«
»
19:35 The Office
Michael probeert indruk te maken op een van de vrienden van Pam en Jim. Erin en Andy proberen hun relatie geheim te houden. Dwight heroverweegt zijn contract met Angela.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Making Sense Of Cancer With Hannah Fry
Wanneer bij Hannah Fry, wiskundige en omroepster, baarmoederhalskanker wordt vastgesteld, gaat ze daar op de enige manier mee om die ze kent - door er een documentaire over te maken. Met rauwe en persoonlijke beelden van haar kankerbehandeling.
«
»
21:10 Hier en toen
Begin jaren tachtig worden dokters geconfronteerd met een virus dat vooral onder homomannen slachtoffers maakt. BelgiŽ pioniert in het onderzoek naar HIV/AIDS. De ziekte zette de normen en waarden van een maatschappij in verandering onder druk.
«
»
22:05 Zij Hen Wij
Als ruimtewetenschapper bij ESA pleit Angelique Van Ombergen voor meer onderzoek rond het vrouwelijk lichaam in de ruimte. Als deel van een tweemoedergezin, staat ze voor de keuze: volop voor haar carriŤre gaan of voor een zwangerschap?
«
»
22:55 Zingen is goud
Herman Brusselmans zingt een nummer van Elton John.
«
»
23:10 Mjůlk
Inga en haar man hebben een melkveebedrijf in een klein dorpje in de buurt van Reykjavik. Wanneer hij plotseling sterft, neemt Inga de touwtjes in handen van het familiebedrijf.
«
»
00:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers