TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
18:00 Chernobyl: The New Evidence
In 1986 heeft de kernramp in Tsjernobyl plaatsgevonden en is er radioactieve straling vrijgekomen in de atmosfeer. Nu wordt het verhaal verteld van de fouten die gemaakt zijn in de aanloop naar de ramp.
«
»
18:45 Kinderen van de migratie
De massale arbeidsmigratie na WOII is wellicht het grootste sociale experiment dat ons land ooit heeft ondernomen. Niemand is er onveranderd uitgekomen. Zes experts onderzoeken hoe we dat experiment als samenleving hebben aangepakt.
«
»
19:35 The Office
Michael probeert indruk op Jo te maken. Dwight veroorzaakt problemen op Jim's eerste dag terug van vaderschapsverlof. Erin en Andy gaan op hun eerste date.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Als je eens wist
Geweld tussen broers en zussen kan jarenlang aanslepen. Soms komen de plegers op volwassen leeftijd tot inzicht, soms leidt het tot een radicale breuk of een slopende rechtszaak. Hoe vinden slachtoffers erkenning, en hoe komen plegers tot besef?
«
»
22:15 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
23:15 Zingen is goud
Bart Peeters zingt een nummer van Classics IV.
«
»
23:30 The Wimbledon Kidnapping
Op 29 december 1969 wordt Muriel McKay ontvoerd uit haar huis in de Londense buitenwijk Wimbledon. Haar verdwijning zorgt voor heel wat opschudding, niet in het minst omdat ze per ongeluk is ontvoerd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers