TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:50 Chernobyl: The New Evidence
Via geheime KGB-documenten wordt het duidelijk hoe ver Sovjetleiders bereid waren te gaan om de ramp in Tsjernobyl te verdoezelen. Om de wereld te bewijzen dat alles in orde was, werden bijvoorbeeld kinderen blootgesteld aan de giftige neerslag.
«
»
18:35 Wilderness with Simon Reeve
Simon Reeve reist door de Kalahari in zuidelijk Afrika. Met een oppervlakte van zo'n 800.000 vierkante kilometer aan woestijn en struikgewas is het een van de laatste grote ongerepte Afrikaanse wildernissen.
«
»
19:35 The Office
Michael denkt dat zijn vriendin hem bedriegt en vraagt Dwight om het te onderzoeken. Andy raakt gefrustreerd als niemand zijn klacht serieus neemt.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Ruiters
De Belgische paardensport wordt aangevoerd door enkele familiedynastieën die het land op de kaart hebben gezet als paardenmekka. Elk seizoen sparen ze kosten noch moeite om hun Grand Prix- paarden topfit aan de start te krijgen.
«
»
22:05 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
23:05 Zingen is goud
Tine Embrechts zingt een nummer van Bonnie Raitt.
«
»
23:20 The Wimbledon Kidnapping
Ruim een maand na de verdwijning van Muriel McKay zijn de politie en haar familie nog steeds naar haar op zoek. Het einde van de jaren zestig wordt gekenmerkt door de opmars van de roddelpers, het Windrush-schandaal en een wankele sociale orde.
«
»
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers