TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:45 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:50 Ruiters
De Belgische paardensport wordt aangevoerd door enkele familiedynastieën die het land op de kaart hebben gezet als paardenmekka. Elk seizoen sparen ze kosten noch moeite om hun Grand Prix- paarden topfit aan de start te krijgen.
«
»
19:35 The Office
Michael is verrassend opgewekt na het horen van slecht nieuws over Donna. Nieuwe ouders Pam en Jim hebben moeite om wakker te blijven op kantoor. Dwight weigert een contract na te komen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Op een ander
Vlakbij Leuven komt Karine terecht in De Bereklauw, een vrij gesloten commune die haar na lang aandringen zowel met open armen als met veel argwaan ontvangt.
«
»
22:05 Comedy Casino
Het verschil tussen een keuken en een concept wordt uitgelegd door Yannick Noben, een beroepsmilitair. Amelie Albrecht haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie.
«
»
22:35 Zingen is goud
Raf Njotea zingt een nummer van Gil Scott-Heron.
«
»
22:50 Afghanistan: The Wounded Land
Na 9/11 en de omverwerping van de Taliban probeerde een internationale coalitie vrede en democratie in Afghanistan te brengen. Maar die hoop was van korte duur.
«
»
23:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers