TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:10 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:35 Onze continenten
Het milde klimaat, de bijzonder vruchtbare grond, de mooie kusten en rivieren, en de ligging maken van Europa een plek waar zich heel veel geschiedenis heeft afgespeeld.
«
»
18:25 Stock Aitken Waterman: Legends of Pop
In de jaren tachtig wordt discolegende Donna Summer een van de grootste troeven van Stock Aitken Waterman, net als Sonia, een vrouw uit Liverpool, en Sybil. De drie blikken terug op hun succes en dat van de artiesten voor wie ze produceren.
«
»
19:30 Vranckx
Tijdens een roadtrip toont verhalenverteller en journalist Kris Janssens een bitterzoet beeld van zijn nieuwe thuisland Cambodja, waar hij sinds 2016 woont en werkt.
«
»
20:00 Chernobyl: The New Evidence
In 1986 heeft de kernramp in Tsjernobyl plaatsgevonden en is er radioactieve straling vrijgekomen in de atmosfeer. Nu wordt het verhaal verteld van de fouten die gemaakt zijn in de aanloop naar de ramp.
«
»
20:50 Wilderness with Simon Reeve
Simon Reeve reist door de Koraaldriehoek, een enorme wildernis van tropische zeeŽn en met jungle begroeide eilanden in de zuidwestelijke hoek van de Stille Oceaan, die wordt beschreven als de Amazone van de zeeŽn.
«
»
21:50 My Brilliant Friend
Nino verschijnt onverwacht op Elena's boekpresentatie in Milaan en verdedigt haar tegenover een agressieve journalist. Elena's toekomstige schoonmoeder Adele is onder de indruk van Nino en nodigt hem uit voor een etentje.
«
»
22:35 My Brilliant Friend
Pietro is in Napels om zijn toekomstige schoonouders te leren kennen. Elena is nerveus, maar haar verloofde en de familie Greco kunnen het prima met elkaar vinden.
«
»
23:35 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers