TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
15:45 Sporza: Elfstedenronde
Verslag van de wielerwedstrijd 'Elfstedenronde'.
«
»
18:10 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
18:35 Qui a tu la voix De Dieu?
1962. Een Belgische non stoot de Beatles van de troon in de hitlijsten met het nummer 'Dominique'. Maar Soeur Sourire is een popster die haar succes onderschat en niet voorbereid is op de brutale manier waarop de platenindustrie te werk gaat.
«
»
19:30 Vranckx
In een dorp in de Maya-jungle van Yucatn, Mexico, vinden we een groep inspirerende Maya-atleten die vastbesloten zijn om de oudste balsport ter wereld, pok-ta-pok, nieuw leven in te blazen.
«
»
20:00 Chernobyl: The New Evidence
Via geheime KGB-documenten wordt het duidelijk hoe ver Sovjetleiders bereid waren te gaan om de ramp in Tsjernobyl te verdoezelen. Om de wereld te bewijzen dat alles in orde was, werden bijvoorbeeld kinderen blootgesteld aan de giftige neerslag.
«
»
20:50 Wilderness with Simon Reeve
Simon Reeve reist door de Kalahari in zuidelijk Afrika. Met een oppervlakte van zo'n 800.000 vierkante kilometer aan woestijn en struikgewas is het een van de laatste grote ongerepte Afrikaanse wildernissen.
«
»
21:50 My Brilliant Friend
Lila's gezondheid gaat verder achteruit door haar zware baan in de fabriek in Soccavo. Elena wil iets doen aan de schrijnende werkomstandigheden van haar vriendin en vraagt raad aan haar schoonouders.
«
»
22:45 My Brilliant Friend
Elena en Lila willen een voorschrift krijgen voor de pil, maar dat blijkt een extreem complexe procedure te zijn. Pietro en Elena trouwen in het gemeentehuis in het bijzijn van enkele vrienden en familieleden.
«
»
23:40 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers