TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:10 Chinese dromen
Ruben onderzoekt hoe het kan dat in China vijf miljoen huwelijken per jaar stranden, want in het confucianistische land is familie `de cel' van de maatschappij.
«
»
17:55 Sporza: EK Gymnastiek
Verslag van het Europees kampioenschap turnen in Rimini, ItaliŽ. Toestelfinales mannen.
«
»
19:00 Bear-Like
David Bittner is op onderzoeksreis naar Alaska, waar hij op zoek gaat naar een vrouwelijke beer en een mannelijke beer die hij al heel lang kent, maar daarbij brengt hij zichzelf in gevaar.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Tijdens een roadtrip toont verhalenverteller en journalist Kris Janssens een bitterzoet beeld van zijn nieuwe thuisland Cambodja, waar hij sinds 2016 woont en werkt.
«
»
20:40 Reyka
Een mysterieus geklede man redt Reyka uit een brandende hut. Reyka wordt in het ziekenhuis opgenomen. Het team onderzoekt de connecties tussen Macingwane en het koninklijk huis van Msomi.
«
»
21:40 Reyka
Een grondmonster van de suikerrietvelden verdwijnt en het politieteam en hun politiechef, Hector Zwane, komen onder verdenking te staan. Reyka weet niet meer wie ze kan vertrouwen.
«
»
22:35 Furia
Asgeir moet de gevolgen van zijn acties onder ogen zien. Ragna ontmoet de Duitser Brehme en beseft hoe groot de ambities van de terreurcel zijn, en aanschouwt tot wat ze in staat zijn om hun ambities te verwezenlijken.
«
»
23:30 Stock Aitken Waterman: Legends of Pop
In de jaren tachtig wordt discolegende Donna Summer een van de grootste troeven van Stock Aitken Waterman, net als Sonia, een vrouw uit Liverpool, en Sybil. De drie blikken terug op hun succes en dat van de artiesten voor wie ze produceren.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers