TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
16:45 Sporza: Europees Preview Magazine
Voetbalmagazine dat vooruitblikt op de volgende speeldag in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.
«
»
17:35 Allez l'Union
Spelers, staf en supporters zijn het er allemaal over eens: Union Saint-Gilloise is een grote familie. De sfeer in het Union-stadion is legendarisch en de band tussen de ploeg en haar supporters is zeer hecht.
«
»
18:20 Sporza: UEFA Conference League
Verslag van de wedstrijd Club Brugge - Fiorentina, gespeeld in de halve finale van de UEFA Conference League.
«
»
21:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
21:35 Hier en toen
Op 14 april 1992 start 'Operatie Glasnost.' Het Brusselse parket rekent verschillende verdachten in die jarenlang hebben gespioneerd voor de Sovjet-Unie. Een van hen doet dertig jaar later voor het eerst zijn verhaal.
«
»
22:25 Zij Hen Wij
Om het probleem van femicide aan te pakken, pleit Kaouthar Darmoni uit Amsterdam voor veranderingen in het strafrecht. Tegelijk helpt ze vrouwen hun lichaam te resetten door middel van rituele oosterse dans.
«
»
23:15 Zingen is goud
Maaike Cafmeyer zingt een nummer van Marilyn Monroe.
«
»
23:30 Miss
Alex, een gracieuze negenjarige jongen die graag een meisje wil zijn, heeft een droom: op een dag verkozen worden tot Miss France. Vijftien jaar later verliest Alex zijn ouders en zijn zelfvertrouwen en belandt hij in een eentonig leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers