TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 Allez l'Union
Een unieke blik achter de schermen van deze opmerkelijke start van het seizoen. L'Union is met elf landstitels de meest succesvolle Belgische club na Anderlecht en Club Brugge. Een paar jonge mannen hebben l'Union opgericht in 1897.
«
»
18:10 Sporza: EK voetbal 2024 preview magazine
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het EK voetbal 2024 worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod.
«
»
18:40 Hier en toen
Begin jaren tachtig worden dokters geconfronteerd met een virus dat vooral onder homomannen slachtoffers maakt. BelgiŽ pioniert in het onderzoek naar HIV/AIDS. De ziekte zette de normen en waarden van een maatschappij in verandering onder druk.
«
»
19:35 The Office
Andy probeert Secretaressedag onvergetelijk te maken voor Erin, maar het wordt ingewikkeld wanneer Michael zijn verleden met Angela onthult. Ondertussen maakt Oscar een video die viraal gaat, waarin Kevin wordt vergeleken met het koekiemonster.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Sporza: UEFA Conference League
Verslag van de wedstrijd Fiorentina - Club Brugge, gespeeld in de halve finale van de UEFA Conference League.
«
»
23:05 Sporza: Europees voetbalmagazine
Samenvatting van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.
«
»
23:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers