TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 A Rose for Her Grave: The Randy Roth Story
Lori is radeloos wanneer haar beste vriendin, Cindy Roth, onder mysterieuze omstandigheden verdrinkt terwijl ze op reis is met haar man Randy. In een poging de waarheid te achterhalen ontdekt ze verontrustend bewijsmateriaal uit Randy's verleden.
«
»
10:30 12 Desperate Hours
Een vrouw en haar kinderen worden gegijzeld door een moordenaar. De vrouw biedt aan de man te helpen in een poging de levens van haar kinderen en echtgenoot te redden. Ze bouwt een band op met haar ontvoerder en probeert hem te beïnvloeden.
«
»
12:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De al twee jaar durende jacht op de bitcoinbende neemt een spectaculaire wending. Kees neemt de dader, die hij afgelopen voorjaar ontmaskerde, voor een week in dienst om te solliciteren bij een van de vele foute beleggingskantoren op Cyprus.
«
»
12:45 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Samen met een gedupeerde die 230.000 euro verloor aan de handel in nepaandelen, gaat Kees op jacht naar de daders. Via het oude Oostblok volgen ze het spoor naar Malta, waarna een confrontatie volgt met de oplichters.
«
»
13:30 Snapped
Nadat een vader om het leven komt na een tragisch auto-ongeluk, dwingen de gebeurtenissen die volgen onderzoekers uit Ohio om tegen de klok te racen en een huurmoord te voorkomen voordat het te laat is.
«
»
14:15 Snapped
Een onderzoek in Tennessee loopt snel dood als het lichaam van een boer en zakenman wordt gevonden op een vuilnisbelt. 25 jaar later wordt de zaak heropend in de hoop dat de technologische vooruitgang zal helpen om deze cold case op te lossen.
«
»
14:55 Snapped
Wanneer een familieruzie gewelddadig wordt en resulteert in de dood van een man uit Oregon, moeten detectives een reeks karakters zien te ontrafelen om de hoofdrolspeelster van de misdaad te ontmaskeren.
«
»
15:40 Snapped
De zaak rond de moord op een geliefde maatschappelijk werkster in Kenosha krijgt aandacht, bijna tien jaar nadat er geen aanwijzingen meer zijn. Een vreemd telefoontje uit een andere staat onthult de waarheid over een groep wraakzuchtige moordenaars.
«
»
16:20 Snapped
Wanneer een geliefde plastisch chirurg en zijn manager op het werk worden neergeschoten, volgen rechercheurs verschillende sporen tot ze één verdachte ontdekken die kwade bedoelingen verbergt.
«
»
17:05 World's Most Evil Killers
Stephen Unwin en William McFall zitten elk een straf uit voor moord in dezelfde gevangenis. Ze raken bevriend en wanneer hun straf erop zit heeft hun vrijlating verschrikkelijke gevolgen.
«
»
17:55 World's Most Evil Killers
John Cannan, veroordeeld voor zedenmisdrijven, vermoordde een jonge vrouw slechts enkele dagen na zijn vrijlating uit de gevangenis, en van wie wordt vermoed dat hij nog veel meer misdaden heeft gepleegd.
«
»
18:45 World's Most Evil Killers
Een zaak die de gevaren van online grooming benadrukt. Op 17 februari 2014 werd de veertienjarige Breck Bednar gelokt naar een flat in Londen voordat hij werd vermoord door een andere tiener.
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
In het begin van de jaren 1980 ontvoerde hij twee vrouwen in West-Londen en vermoordde hen tijdens seksueel gemotiveerde aanvallen.
«
»
20:30 Circle of Deception
Een kleine eilandgemeenschap staat op zijn kop wanneer een van de inwoners dood wordt aangetroffen.
«
»
22:00 A House on Fire
Een briljante arts en moeder Deborah Green hadden het toppunt van een perfect leven met twee kinderen, een aanbiddende echtgenoot en een prachtig huis in een weelderige buurt.
«
»
23:35 The First 48
Een man wordt neergeschoten in Tulsa nadat een vreemdeling een kans ziet die te goed is om te laten gaan en in Atlanta loopt een ruzie uit op een dode man en een andere man in gevaar.
«
»
00:20 The First 48
Een vader verdwijnt plots en verschijnt dood in zijn huis nadat zijn poging om een andere huurder eruit te zetten uitliep in een ruzie en uiteindelijk een moorddadige confrontatie.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers