TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 A Birthmother's Secret
De zestienjarige Tara heeft haar biologische moeder Grace op een DNA-website gevonden. Haar toegewijde adoptiemoeder Amy vindt dit moeilijk en wil haar dochter zo goed mogelijk beschermen.
«
»
10:20 Sugar Baby Murder
Een vrouw wil graag boeken schrijven, maar ze moet eerst geld verdienen om zich te kunnen onderhouden. Ze wordt secretaresse van de directeur van een groot bedrijf. Ze leert al gauw dat een luxueus leven met een dodelijk prijskaartje komt.
«
»
11:50 Britain's Deadliest Kids
William Cornick, een slim kind uit een liefdevol gezin, heeft Groot-Brittannië geschokt toen hij in 2014 zijn lerares Anne Maguire dood heeft gestoken. Een kijkje naar wat zijn pathologische haat heeft veroorzaakt.
«
»
12:40 Britain's Deadliest Kids
In 2009 zijn Rosalyn Hunt en Desmond vermoord door tiener Lorraine Thorpe en haar medeplichtige.
«
»
13:25 Cold Case Files
In de jaren tachtig jaagt een seriemoordenaar in South Central LA op vrouwen, en laat hun lichamen op straat achter. Meerdere rechercheurs worden aan de zaak toegewezen, maar hebben grote moeite de verdachte op te sporen.
«
»
14:10 Cold Case Files
Op een verdrietige ochtend in 1980 wordt Helene Pruszynski gevonden in een besneeuwd veld. Na 37 jaar tevergeefs zoeken, leidt een openbare genealogische website rechercheurs naar de moordenaar.
«
»
15:00 Cold Case Files
De 23-jarige lerares Irene Garza, schoonheidskoningin en vroom katholiek, verdween de avond voor Pasen. De bewoners van haar stad deden hun best om haar te vinden, maar haar lichaam werd drijvend in een afwateringskanaal gevonden.
«
»
15:45 Cold Case Files
Op 2 februari 2010 schieten twee daders Michael Temple Jr. neer, waardoor hij vijf jaar verlamd is en daarna overlijdt. In deze ongebruikelijke cold case wordt DNA van een mes gebruikt om een schets van de moordenaar te maken.
«
»
16:35 Forensic Files II
In 1984 wordt een jonge vrouw vermoord gevonden aan de kant van een oprijlaan in Wisconsin na een nacht feesten. Detectives hebben aanvankelijk genoeg verdachten, maar de zaak blijft onopgelost.
«
»
16:55 Forensic Files II
Een slechthorende 77-jarige wordt tijdens een auto-reis doodgeschoten omdat hij de eisen van zijn aanvaller niet kan horen. Willekeurige moorden zijn lastig om op te lossen, maar onderzoekers willen deze zaak voor het gerecht te brengen.
«
»
17:20 Forensic Files II
Wanneer een explosie het leven eist van een Californische boerenknecht, denken de autoriteiten dat het een ongeluk is. Maar de analyse van het puin toont aan dat het door een bom komt. De onderzoekers hebben weinig verdachten.
«
»
17:40 Forensic Files II
Wanneer een mooie studente wordt doodgestoken in haar appartement in Knoxville, valt de verdenking onmiddellijk op haar kamergenoot. Een bloederige schoenafdruk leidt echter naar een moordenaar zonder een gewelddadig verleden.
«
»
18:05 Killer at the Crime Scene
Het verhaal van hoe de politie en hun gespecialiseerde forensische teams Anthony Hardy hebben gepakt, een van de meest beruchte seriemoordenaars van Groot-Brittannië. Hij stond bekend als 'The Camden Ripper'.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
Het verhaal van de arrestatie van Stephen Marshall, beter bekend als 'The Jigsaw Killer'.
«
»
19:40 Killer at the Crime Scene
Op een warme zonnige dag in 2016 verlaat Scott zijn huis in Walton-on-Thames en vertrekt voor zijn jaarlijkse visreis op 'Donkey Island' in Surrey. Drie dagen later wordt zijn lichaam drijvend in de rivier de Theems gevonden.
«
»
20:30 Mystery 101
Amy Winslow, professor in de Engelse literatuur, onderzoekt de verdachte dood van een student en de vermissing van diens vriendin. Rechercheur Travis Burke is niet zo blij met haar bemoeienis, maar besluit uiteindelijk om te gaan samenwerken.
«
»
21:55 Mystery 101: Dead Talk
Amy geeft een lezing in Seattle. Een van de andere sprekers ontwikkelt software die misdaden kan helpen oplossen. Niet veel later wordt de man dood aangetroffen. De lokale politie sluit Amy buiten, dus gaat ze samen met Travis op zoek naar de dader.
«
»
23:20 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees van der Spek komt een bende op het spoor die zich specialiseert in oplichting met zelfdodingsmiddelen. Een 81-jarige gedupeerde vertelt zijn verhaal en belandt in de onzekere positie dat hij niet weet of het door hem gekochte middel echt is.
«
»
00:10 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De alleenstaande moeder Magda wordt via internet verliefd op een knappe Amerikaan. Ze lijkt wel betoverd. De man blijkt een oplichter die haar veel geld afhandig maakt.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers