TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Kidnap of Angel Lynn
Het huiveringwekkende verhaal van Angel Lynn, een jonge vrouw uit Leicestershire die werd ontvoerd door een gewelddadige ex en achtergelaten met levensbedreigende verwondingen waardoor ze niet meer kon lopen, spreken of eten.
«
»
08:05 Abused by My Girlfriend
Het verhaal van de 23-jarige Alex Skeel uit Bedford, die een gewelddadige relatie met zijn vriendin Jordan Worth overleefde. De politie beschrijft zijn zaak als een van de meest extreme gevallen van huiselijk geweld die ze ooit hebben behandeld.
«
»
08:55 Killer at the Crime Scene
Het verhaal van de arrestatie van Stephen Marshall, beter bekend als 'The Jigsaw Killer'.
«
»
09:35 Criminal Confessions
Wanneer een alleenstaande moeder met hartproblemen dood wordt aangetroffen, nemen rechercheurs aan dat ze een natuurlijke dood is gestorven. Naarmate het onderzoek vordert, wordt het echter duidelijk dat er sprake was van vals spel.
«
»
09:40 NCIS: New Orleans
«
»
10:30 Cold Case
Lilly gaat enkele weken nadat ze is neergeschoten weer aan het werk en probeert zichzelf ervan te overtuigen dat ze emotioneel klaar is om leiding te geven aan de heropening van de zaak van drie vermoorde jongens uit 1994.
«
»
11:20 World's Most Evil Killers
In het begin van de jaren 1980 ontvoerde hij twee vrouwen in West-Londen en vermoordde hen tijdens seksueel gemotiveerde aanvallen.
«
»
12:15 Sugar Baby Murder
Een vrouw wil graag boeken schrijven, maar ze moet eerst geld verdienen om zich te kunnen onderhouden. Ze wordt secretaresse van de directeur van een groot bedrijf. Ze leert al gauw dat een luxueus leven met een dodelijk prijskaartje komt.
«
»
13:50 Killer at the Crime Scene
Het verhaal van de arrestatie van Stephen Marshall, beter bekend als 'The Jigsaw Killer'.
«
»
14:40 Snapped
De zaak rond de moord op een geliefde maatschappelijk werkster in Kenosha krijgt aandacht, bijna tien jaar nadat er geen aanwijzingen meer zijn. Een vreemd telefoontje uit een andere staat onthult de waarheid over een groep wraakzuchtige moordenaars.
«
»
15:30 Cold Case Files
Op 2 februari 2010 schieten twee daders Michael Temple Jr. neer, waardoor hij vijf jaar verlamd is en daarna overlijdt. In deze ongebruikelijke cold case wordt DNA van een mes gebruikt om een schets van de moordenaar te maken.
«
»
16:20 World's Most Evil Killers
In het begin van de jaren 1980 ontvoerde hij twee vrouwen in West-Londen en vermoordde hen tijdens seksueel gemotiveerde aanvallen.
«
»
17:10 12 Desperate Hours
Een vrouw en haar kinderen worden gegijzeld door een moordenaar. De vrouw biedt aan de man te helpen in een poging de levens van haar kinderen en echtgenoot te redden. Ze bouwt een band op met haar ontvoerder en probeert hem te beïnvloeden.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
Op een warme zonnige dag in 2016 verlaat Scott zijn huis in Walton-on-Thames en vertrekt voor zijn jaarlijkse visreis op 'Donkey Island' in Surrey. Drie dagen later wordt zijn lichaam drijvend in de rivier de Theems gevonden.
«
»
19:40 Snapped
Wanneer een geliefde plastisch chirurg en zijn manager op het werk worden neergeschoten, volgen rechercheurs verschillende sporen tot ze één verdachte ontdekken die kwade bedoelingen verbergt.
«
»
20:30 Britain's Deadliest Kids
William Cornick, een slim kind uit een liefdevol gezin, heeft Groot-Brittannië geschokt toen hij in 2014 zijn lerares Anne Maguire dood heeft gestoken. Een kijkje naar wat zijn pathologische haat heeft veroorzaakt.
«
»
21:20 Britain's Deadliest Kids
In 2009 zijn Rosalyn Hunt en Desmond vermoord door tiener Lorraine Thorpe en haar medeplichtige.
«
»
22:10 Cold Case
Nadat een tanktop wordt ontdekt in de wielkast van een verlaten busje, heropenen Rush en het team de zaak uit 1998 van een vijftienjarig meisje dat dodelijk werd geslagen en gedeeltelijk gekleed werd aangetroffen.
«
»
23:05 CSI: Miami
Als een vrouw vermoord wordt in een exclusieve club, moet Horatio de dader zien te vinden. Daarvoor gaat hij een zeer exclusieve gastenlijst af, en al snel vindt hij een aantal verdachten.
«
»
23:50 FBI
Nadat een vrachtwagen met zware geweren is gekaapt, doet het team er alles aan om te ontdekken wie het heeft gestolen en wat ze willen doen met de gestolen wapens. Een vriend uit het verleden van OA keert terug om te helpen met de zaak.
«
»
00:40 Castle
Er wordt iemand dood gevonden in een duister bos, tijdens het onderzoek wordt duidelijk dat Castle geen goede herinneringen bewaart aan deze plek. Ondertussen bevindt ook Beckett zich op een keerpunt in haar leven.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers