TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Circle of Deception
Een kleine eilandgemeenschap staat op zijn kop wanneer een van de inwoners dood wordt aangetroffen.
«
»
10:15 A House on Fire
Een briljante arts en moeder Deborah Green hadden het toppunt van een perfect leven met twee kinderen, een aanbiddende echtgenoot en een prachtig huis in een weelderige buurt.
«
»
11:50 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees van der Spek komt een bende op het spoor die zich specialiseert in oplichting met zelfdodingsmiddelen. Een 81-jarige gedupeerde vertelt zijn verhaal en belandt in de onzekere positie dat hij niet weet of het door hem gekochte middel echt is.
«
»
12:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De alleenstaande moeder Magda wordt via internet verliefd op een knappe Amerikaan. Ze lijkt wel betoverd. De man blijkt een oplichter die haar veel geld afhandig maakt.
«
»
13:25 Snapped
De zoektocht naar een vermiste schipper op het Coeur d'Alene-meer wordt luguber nadat een plaatselijke krant een schokkend verhaal onthult, waardoor de inwoners van het vredige stadje aan het meer hun buren anders gaan bekijken.
«
»
14:10 Snapped
Een mysterieuze sms zorgt ervoor dat de familie van een vermiste jongeman wanhopig op zoek gaat. Rechercheurs uit Chicago werken aan meerdere theorieŽn en komen uiteindelijk achter de schokkende waarheid achter zijn plotselinge verdwijning.
«
»
14:55 Snapped
Nadat een piloot van de luchtmacht doodgeschoten wordt aangetroffen in zijn huis in Ohio, beginnen de autoriteiten aan een internationale klopjacht die meer dan tien jaar duurt om de voortvluchtige voor het gerecht te brengen.
«
»
15:40 Snapped
Op het moment dat de rechercheurs de dood van een rapper uit Atlanta onderzoeken en een schijnbaar huiselijk geschil bestuderen, worden ze geconfronteerd met gruwelijk bewijsmateriaal dat het slachtoffer voor zijn dood heeft achtergelaten.
«
»
16:25 Snapped
Wanneer een jonge vrouw op mysterieuze wijze doodgeschoten wordt aangetroffen langs een afgelegen snelweg, gaan rechercheurs uit Michigan op zoek naar antwoorden in het verleden van het slachtoffer. Ze leggen een web van ontrouw en verraad bloot.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
Het verhaal van een kerkvoogd die in 2019 werd veroordeeld voor de moord op Peter Farquhar.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Een nachtmerrie voor een familie wordt werkelijkheid wanneer de zestienjarige Becky Watts vermist raakt en enkele dagen later dood wordt aangetroffen, vermoord door haar eigen stiefbroer.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Een voortvluchtige uit de Verenigde Staten, David Bieber, vermoordt een Britse politieagent en probeert twee anderen te doden, waardoor een grootschalige zoektocht op poten wordt gezet.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Een meestermanipulator wordt ervan beschuldigd zijn vrouw in hun boerderij te hebben vermoord, maar bekent pas dat hij de moordenaar is als hij wordt betrapt door een polygraaftest en zijn eigen verloofde.
«
»
20:30 A Murder to Remember
Javier en Robin zijn een jaar getrouwd en gaan kamperen om dit te vieren. Hun uitstap loopt dramatisch af wanneer Javier om het leven komt en Robin dan alleen moet zien te overleven.
«
»
22:00 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace hoopt op een leven vol liefde als ze Paul ontmoet. Hij lijkt de prins op het witte paard, totdat Grace op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen. Ze vreest voor haar leven en probeert elders een nieuw leven op te bouwen.
«
»
23:30 The First 48
Een detective in Tulsa Oklahoma zoekt een sadistische moordenaar die de broer van de man die zijn truck stal vermoordde.
«
»
00:15 The First 48
Een drugdeal op een parkeerplaats in Atlanta loopt uit in een vuurgevecht dat het leven van twee mannen kost en een executie in Tulsa escaleert tot een dubbele moord als de moordenaar een getuige spot.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers