TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Lekker Licht
Een burger waarvan je zoveel mag eten als je wil. Chiara gebruikt wel de traditionele ijsbergsalade en kip, maar verwerkt het tot een leuk gerecht die goed smaakt. Laat dat bezoekje aan die fastfoodketen voor een keer maar links liggen.
«
»
09:10 Urban Barbecue
Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst zijn op post en starten met een frisgekoelde gin-tonic met een cool hapje van tomaat-garnaal consommé. Daarna serveert Michaël geschroeide kalfsfilet en auberginekaviaar.
«
»
09:35 Karola's Kitchen
Vandaag reist Karolien naar Azië door middel van haar heerlijke gerechten. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van zelfgemaakte currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep doet én wordt als aperitief serveert.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Nanny
Met de beelden die Brighton schiet tijdens een feest van Fran, verzekert hij zich van een plekje in de finale van een candidcameraprogramma. Fran gaat tot het uiterste om de roman die Maxwell heeft geschreven, door een uitgeverij te laten publiceren.
«
»
12:00 The Nanny
Nadat Maxwell zijn dochter betrapt met haar vriend, wil hij haar naar een klooster sturen. Maar Fran is van mening dat Maggie beter af is in een joodse omgeving en neemt het meisje mee naar een kibboets, een traditionele Israëlische woonboerderij.
«
»
12:25 Friends
Rachel zegt haar baan op wanneer Gunther vindt dat ze weer op cursus moet. Phoebe is van slag door de nieuwe baan van Joey. Ross breekt per ongeluk het been van een klein meisje.
«
»
12:50 Friends
Ross krijgt argwaan als Rachel een man heeft ontmoet die haar carrière een boost kan geven. Chandler weet niet meer welke zus van Joey hij heeft gezoend tijdens een feestje.
«
»
13:15 Open Vuur
Vandaag maken Nick en Kevin het zich gemakkelijk met een 'curanto', een culinair avontuur uit Zuid-Amerika. Het gerecht wordt een hele dag langzaam gegaard onder de grond. Ondertussen genieten de mannen van een reeks Waaslandse drankspecialiteiten.
«
»
14:00 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
14:15 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt lasagna van aubergines.
«
»
14:25 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur lang van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken.
«
»
15:05 The Simpsons
Lisa noemt haar juf, mevrouw Hoover, een knol en weigert zich te verontschuldigen. Maar dan ontdekt ze een persoonlijk probleem van mevrouw Hoover.
«
»
15:30 The Simpsons
Het is hartje zomer in Springfield wanneer een televisiezender naar de stad verhuist om een kerstfilm op te nemen. Ondertussen wordt Skinner verliefd.
«
»
15:55 Man With a Plan
Adams schoonmoeder, Alice, brengt een onverwacht bezoek en onthult schokkend nieuws. Adam heeft er ondertussen genoeg van om altijd de tussenpersoon te moeten zijn en spreekt zich uit.
«
»
16:20 Man With a Plan
Wanneer Adam en Andi hun gebruikelijke straf gebruiken als reactie op Teddy's slechte cijfers, overrompelt zijn onverwachte reactie hen. Adam en Andi dreigen met militaire school als straf.
«
»
16:45 The Sky is the Limit
Yves kocht het domein de Lindehoeve in 2014 en heeft het domein een complete makeover gegeven. Het fungeerde een tijdje als B&B maar is nu volledig privé. Hij wil van de kamers nu paardenstallen maken. In Dubai hebben Guy en Sona een cabana.
«
»
17:55 Viva la Feta
Te gast is Niels Destadsbader.
«
»
19:05 Auwch_
Ben moet een lezing geven in zijn geboortedorp in de Kempen. Hij neemt Axel mee naar zijn roots en ze logeren bij Bens vader thuis. De twee laten er allesbehalve een goede indruk achter.
«
»
19:45 Geubels en de Belgen
Komisch televisieprogramma met Philippe Geubels. Elke aflevering bevat een uniek thema, van liefde en eten, tot opgroeien en sport.
«
»
20:30 The Lord of the Rings: The Two Towers
De verschillende leden van het genootschap proberen op hun eigen manier Frodo te helpen. Het mysterieuze wezen Gollum leidt Frodo en Sam naar Mordor.
«
»
23:55 Opvoeden Doe Je Zo
Pedro Elias ontvangt in zijn studio elke week twee kinderen en geeft hen de kans om iets te doen wat ze bij hun eigen geboorte niet konden: hun eigen bekende ouders kiezen. Gedurende 45 minuten krijgen de BV-ouders de voogdij over het kind.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers