TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Zomerkeuken
Michiel laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ. Hij sluit af met gegrilde nectarines, zalig in combinatie met zijn burratamousse.
«
»
09:25 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke steak met verse béarnaise.
«
»
09:55 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over ingrediënten, smaken en kleuren. Vandaag maakt hij een Breakfast Martini, Blood and Sand en een Gin-'n'-Byrrh.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 The Nanny
Maxwell wordt halsoverkop verliefd op Sydney, de aantrekkelijke dochter van een oude zakenrelatie. Fran ontdekt dat Sydney echter lesbisch is. Fran moet nu kiezen: of ze vertelt haar baas de waarheid, of ze laat hem die zelf ontdekken.
«
»
13:25 The Nanny
Wanneer Maxwell en C.C. naar Boston moeten voor zaken, overtuigt Niles zijn baas ervan om Brighton en Grace mee te nemen. Hij steekt hiermee een spaak in het wiel van C.C. en zorgt er tegelijk voor dat hij samen met Fran een knalfuif kan organiseren.
«
»
13:50 Friends
Door een vraag van Janice denkt de groep terug aan onderlinge relaties drie jaar eerder. Phoebe woonde nog samen met Monica. Chandler was op zoek naar een huisgenoot en dat werd Joey. Ross ontdekte dat Carol lesbisch was.
«
»
14:15 Friends
Monica koopt een nieuw bed, maar de verkeerde wordt bij haar thuis afgeleverd. Joey ziet Janice zoenen met haar man en probeert dit aan Chandler te vertellen. Rachels vader botst met Ross.
«
»
14:40 De wereld op je bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu. Kip tandoori is ongetwijfeld één van de succesvolste en bekendste Indiase klassiekers. Net zoals het versgebakken naanbrood.
«
»
15:05 A la carte
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt om de Sint-jakobsvrucht te serveren: gebakken in de pan met een beetje sjalot en lichtjes gegaard in een bouillon met groentjes in brunoise.
«
»
15:30 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke, ambachtelijke côte à l'os.
«
»
15:55 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken.
«
»
16:35 The Nanny
Tot groot ongenoegen van Maxwell komt zijn moeder Elizabeth op bezoek. Fran doet ze er alles aan om een goede indruk te maken, maar Elizabeth eist dat Maxwell zijn kinderoppas ontslaat. Om haar te teisteren, vraagt Maxwell Fran ten huwelijk.
«
»
17:05 The Nanny
Wanneer Fran door Maxwell aangemoedigd wordt om te gaan winkelen, weet ze dat haar baas iets in zijn schild voert. Filmster Monica Baker komt namelijk op bezoek. Ondanks verwoede pogingen van Maxwell slaagt Fran er toch in Monica te ontmoeten.
«
»
17:35 Friends
De vrienden maken een zeer lange prikstok om te kijken of de lelijke naakte buurman nog leeft. Chandler en Janice bereiken een keerpunt in hun relatie.
«
»
18:10 Friends
Emoties lopen oog op tijdens een potje rugby met Thanksgiving. Terwijl de kalkoen al in de oven staat, vraagt het verliezende team om een rematch.
«
»
18:40 Auwch_
Tijdens een partijtje bowlen zien Ben en Axel hun goeie vriend Jan Verheyen plotseling sterven aan een hartaanval. Axel bedenkt een plan om van de dood van Jan een iets chiquer verhaal te maken.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:05 Stukken van mensen
Marc en zijn quizmakker Michiel hebben een kunstwerk van Panamarenko in de aanbieding. Miguel probeert zijn zeldzame stoel van de Duitse ontwerper Harl van de hand te doen. De experten krijgen grote fans op bezoek.
«
»
21:15 De Verhulstjes
Gert - of beter SuperGert- verbaast vriend en vijand door zijn prestaties op de crosstrainer. Meer dan 1000 calorieën verbranden op een uur zonder dood te vallen. Zijn record verbreken wordt dé uitdaging voor Viktor.
«
»
22:25 Gent West
Anja heeft haar straf uitgezeten en ze mag de gevangenis verlaten. Buiten de muren van de cel probeert ze weer aan het normale leven te wennen en de band met haar kinderen weer op te bouwen. Het valt haar allemaal zwaar.
«
»
23:25 MIDMID MEISTER
Wie voetbal zegt, zegt MIDMID. Voor het EK 2024 staan podcastbroeders Sam Kerkhof, Evert Winkelmans en Dennis Xhaët weer klaar met sappige verhalen, kritische analyses en straffe voetbalweetjes in hun EK-podcast.
«
»
00:35 Stukken van mensen
Marc en zijn quizmakker Michiel hebben een kunstwerk van Panamarenko in de aanbieding. Miguel probeert zijn zeldzame stoel van de Duitse ontwerper Harl van de hand te doen. De experten krijgen grote fans op bezoek.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers