TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
09:15 De Smaaktoerist
In de Vlaamse Ardennen zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
09:50 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 The Nanny
Countryster Billy Ray Cyrus is op zoek naar een meisje om de cover van zijn nieuwste album te sieren en organiseert een kuswedstrijd. Maggie schrijft zich onmiddellijk in en ook Fran besluit deel te nemen.
«
»
13:35 The Nanny
Fran maakt zich zorgen over haar toekomst wanneer haar vriendin Mona met pensioen gaat. Fran beseft dat haar baan bij de Sheffields van tijdelijke aard is en om haar zorgen even te vergeten, laat ze zich eens goed te gaan op Mona's afscheidsfeestje.
«
»
14:00 Friends
Richard gaat met Joey en Chandler naar een wedstrijd en kan het heel goed met ze vinden. Phoebe ontdekt wat ze allemaal gemist heeft als kind. Rachel vindt het maar niks dat Ross de toekomst al helemaal aan het uitstippelen is.
«
»
14:25 Friends
Ross en Chandler worden weggepest uit het koffiehuis en moeten voor zichzelf opkomen. Monica is blut en probeert geld te verdienen op de aandelenmarkt. Rachel en Joey helpen Phoebe te zoeken naar haar vader.
«
»
14:50 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie. Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op het rooster. Ze start met een zalig zomerse apero van aardbeien.
«
»
15:15 Meesterlijke Klassiekers
Peter Goossens toont hoe klassieke gerechten het beste worden bereid: van stoofvlees tot waterzooi en van kaaskroketten tot vol-au-vent. Bovendien geeft Peter culinaire tips en verklapt hij allerhande keukengeheimpjes.
«
»
15:45 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers van geraffineerde drankjes op hun wenken. Hij maakt deze keer de Vieux Carré, een champagne cocktail en de Grashopper. Volgens Manuel kan iedereen cocktails maken, zolang de regels maar worden gerespecteerd.
«
»
16:00 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:40 The Nanny
Fran maakt kennis met Mary Ruth, een knappe, jonge actrice die op zoek is naar werk, nadat ze te licht wordt bevonden voor het theater door Maxwell. Fran voelt met haar mee en probeert haar een job te versieren bij The Chatterbox.
«
»
17:10 The Nanny
Fran stelt voor om enkele boodschappen samen met Brighton te doen. Voor ze vertrekt, verwisselt ze per ongeluk Maxwell's boodschappenlijstje met een kostbaar handgeschreven manuscript van William Shakespeare.
«
»
17:40 Friends
Monica wil een verrassingsfeestje geven voor Rachels verjaardag maar had niet gerekend op de komst van haar ouders. Hierdoor wordt het feest in tweeën gesplitst. Eentje in Monica's appartement en eentje in dat van Chandler en Joey.
«
»
18:10 Friends
De romantische avond die Phoebe met een oude vriend heeft gepland valt helemaal in het water. Ben viert zijn eerste verjaardag. Monica tobt over haar relatie met Richard.
«
»
18:40 Geubels en de Belgen
Geld. Iedereen wil het, maar niemand heeft het. Philippe Geubels onderzoekt samen met andere Belgen welke rol geld speelt in het leven van onze landgenoten.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
De experten vechten voor verschillende bijzondere items, zoals een zeldzame Banksy-print, een palet van James Ensor, erotische boeken van Bieke Ilegems en twee achttiende-eeuwse houten engelen.
«
»
21:15 Chasing Beauty
We maken kennis met Imke, bekend van ex on the beach. Zij stond na haar deelname vooral bekend voor de fillers in haar lippen. Haar vriend is minder enthousiast over de nieuwe afspraak bij de plastische chirurg.
«
»
22:10 Gent West
Nadat Patsy Kevin Jacobs heeft aangevallen, is zij er zeker van dat familie Jacobs dit niet over hun kant zullen laten gaan. Ze besluit om Veronique te waarschuwen dat haar leven in gevaar is.
«
»
23:15 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:20 Stukken van mensen
De experten vechten voor verschillende bijzondere items, zoals een zeldzame Banksy-print, een palet van James Ensor, erotische boeken van Bieke Ilegems en twee achttiende-eeuwse houten engelen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers