TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in de voorraadkast. Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook 'comfort food' van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
07:40 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie. Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op het rooster. Ze start met een zalig zomerse apero van aardbeien.
«
»
08:05 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers van geraffineerde drankjes op hun wenken. Hij maakt deze keer de Vieux Carré, een champagne cocktail en de Grashopper. Volgens Manuel kan iedereen cocktails maken, zolang de regels maar worden gerespecteerd.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 The Nanny
Fran houdt al ruim vijfentwintig jaar contact met haar pennenvriend Lenny, maar ze heeft hem nooit gezien of ontmoet. In zijn laatste brief naar Fran vertelt hij haar dat hij naar New York komt en koste wat het kost met haar wil afspreken.
«
»
09:40 The Nanny
C.C.'s broer Noel komt op bezoek. Fran is onmiddellijk gecharmeerd door de knappe en intelligente professor. Noel maakt handig gebruik van Frans interesse door stiekem een weddingschap aan te gaan met zijn competitieve zus.
«
»
10:05 The Nanny
Fran heeft een aantal afspraakjes met Jules, de dokter die ze heel knap vindt. Na twee weken vraagt hij haar ten huwelijk. Terwijl ze op zoek gaan naar een verlovingsring, heeft Fran echter geen idee dat ze opgelicht wordt.
«
»
10:30 The Nanny
Maggie's zestiende verjaardag komt eraan. Haar vader wil voor de gelegenheid het Guggenheim-museum afhuren, maar op aanraden van Fran besluit hij hiervan af te zien. Maxwell geeft Fran de verantwoordelijkheid het feest te organiseren.
«
»
10:55 Het zelfbouwhuis
Nu onze scheidingswanden er staan, gaan we nog een aantal voorzetwanden opbouwen. Wanneer ook die er staan, bekleden we het plafond op de tweede verdieping met gipskartonplaten.
«
»
11:15 Zo doe je het!
Dobbit TV laat zien hoe je allerlei klusjes het beste aan kunt pakken en geeft handige tips.
«
»
11:25 Zo doe je het!
Dobbit TV laat zien hoe je allerlei klusjes het beste aan kunt pakken en geeft handige tips.
«
»
11:40 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
12:00 Open Vuur
Nieuwkomers Nick en Kevin van Zouterover beginnen de week goed door met fris bier te trakteren aan het West-Vlaamse barbecueduo Tom en Dominique. Die laatsten stoken alvast het vuur.
«
»
12:45 A la carte
Alain en zijn dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een iets andere vulling. Ze houden ervan om samen in de keuken te staan en willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
13:10 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt verrassende gazpachos.
«
»
13:25 Man With a Plan
Nadat Andi ervoor heeft gezorgd dat Kate een baan in het winkelcentrum krijgt, besluit Kate dat ze niet langer naar de universiteit wil. Adam ontdekt dat iemand 's nachts met zijn boot bezig is. Hij verdenkt Don en Joe ervan de boosdoeners te zijn.
«
»
13:50 Man With a Plan
Wanneer Adam en Don het oneens zijn over een nieuw huis dat ze willen verkopen voor hun bouwbedrijf, onthult hun gekibbel grotere problemen in hun relatie. Andi doet er alles aan om het perfecte verjaardagsfeestje voor Bev te geven.
«
»
14:20 Friends
Op de trouwerij van haar ex-verloofde, denkt Rachel terug aan haar eigen mislukte trouwdag. Chandler heeft een vrouw leren kennen via internet.
«
»
14:45 Friends
Ross en Chandler besluiten elkaar meer te vertellen en dus deelt Ross zijn 'Prinses Leia'-fantasie. Monica is compleet van slag nu haar relatie met Richard voorbij is.
«
»
15:10 Friends
Om op tijd te komen probeert Ross iedereen klaar te krijgen voor een evenement in het museum, maar alles zit dit keer tegen.
«
»
15:40 Friends
Nadat ze het heeft uitgemaakt met Richard, besteedt Monica haar vrije tijd aan het maken van jam en aan het nadenken over inseminatie via de spermabank.
«
»
16:05 Stukken van mensen
Er passeren al meteen bijzondere items in deze aflevering, waaronder een werk van Karel Appel.
«
»
17:15 Stukken van mensen
De experten vechten voor verschillende bijzondere items, zoals een zeldzame Banksy-print, een palet van James Ensor, erotische boeken van Bieke Ilegems en twee achttiende-eeuwse houten engelen.
«
»
18:15 Stukken van mensen
Eddy Planckaert besluit zijn laatste groene trui uit de Ronde van Frankrijk te verkopen. Verder passeren ook een kunstwerk van Bogart, een Rolex-horloge en een Delvaux-handtas de revue.
«
»
19:20 Stukken van mensen
Niels Albert probeert het onderste uit de kan te halen voor zijn Vespa. De experts krijgen ook een stenen hoofd van Le Bel, een Raveel-kunstwerk en een speciale bar uit mahoniehout voorgeschoteld.
«
»
20:30 The Contractor
Als zijn nieuwe opdracht misloopt, moet een elitesoldaat op de vlucht slaan. Hij is verstrikt in een gevaarlijke samenzwering en moet lang genoeg in leven blijven om thuis te komen en de ware motieven te ontdekken van degenen die hem hebben verraden.
«
»
22:35 Viva la Feta
Te gast is Mia Doornaert.
«
»
23:45 Auwch_
Tijdens een partijtje bowlen zien Ben en Axel hun goeie vriend Jan Verheyen plotseling sterven aan een hartaanval. Axel bedenkt een plan om van de dood van Jan een iets chiquer verhaal te maken.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers