TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie. Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op het rooster. Ze start met een zalig zomerse apero van aardbeien.
«
»
09:00 NJAM
«
»
09:25 Meesterlijke Klassiekers
Chef-kok Peter Goossens toont hoe je klassieke gerechten het beste en het lekkerste op tafel tovert. Ook neemt hij de kijker mee naar zijn restaurant 'Hof van Cleve', waar hij interessante culinaire tips geeft en allerhande keukengeheimpjes verklapt.
«
»
09:55 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers van geraffineerde drankjes op hun wenken. Hij maakt telkens drie verrassende cocktails klaar en vertelt hierbij gepassioneerd over de verschillende ingrediënten en smaken van de drankjes.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 The Nanny
Fran maakt kennis met Mary Ruth, een knappe, jonge actrice die op zoek is naar werk, nadat ze te licht wordt bevonden voor het theater door Maxwell. Fran voelt met haar mee en probeert haar een job te versieren bij The Chatterbox.
«
»
13:40 The Nanny
Fran stelt voor om enkele boodschappen samen met Brighton te doen. Voor ze vertrekt, verwisselt ze per ongeluk Maxwell's boodschappenlijstje met een kostbaar handgeschreven manuscript van William Shakespeare.
«
»
14:05 Friends
Monica wil een verrassingsfeestje geven voor Rachels verjaardag maar had niet gerekend op de komst van haar ouders. Hierdoor wordt het feest in tweeën gesplitst. Eentje in Monica's appartement en eentje in dat van Chandler en Joey.
«
»
14:30 Friends
De romantische avond die Phoebe met een oude vriend heeft gepland valt helemaal in het water. Ben viert zijn eerste verjaardag. Monica tobt over haar relatie met Richard.
«
»
14:55 De wereld op je bord
Chef Chuck van Cuichine geeft een van zijn meest waardevolle geheimen prijs en Hanne mag vandaag smullen van hét Chinese succesnummer: pekingeend.
«
»
15:15 A la carte
Alain en zijn dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een iets andere vulling. Ze houden ervan om samen in de keuken te staan en willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
15:40 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke, traditionele lamscarré.
«
»
16:05 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:45 The Nanny
Fran houdt al ruim vijfentwintig jaar contact met haar pennenvriend Lenny, maar ze heeft hem nooit gezien of ontmoet. In zijn laatste brief naar Fran vertelt hij haar dat hij naar New York komt en koste wat het kost met haar wil afspreken.
«
»
17:15 The Nanny
C.C.'s broer Noel komt op bezoek. Fran is onmiddellijk gecharmeerd door de knappe en intelligente professor. Noel maakt handig gebruik van Frans interesse door stiekem een weddingschap aan te gaan met zijn competitieve zus.
«
»
17:45 Friends
Op de trouwerij van haar ex-verloofde, denkt Rachel terug aan haar eigen mislukte trouwdag. Chandler heeft een vrouw leren kennen via internet.
«
»
18:15 Friends
Ross en Chandler besluiten elkaar meer te vertellen en dus deelt Ross zijn 'Prinses Leia'-fantasie. Monica is compleet van slag nu haar relatie met Richard voorbij is.
«
»
18:45 Auwch_
Tijdens een uit de hand gelopen feestje gaat een dronken Ben een CD met Smurfen-muziek halen.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Eddy Planckaert besluit zijn laatste groene trui uit de Ronde van Frankrijk te verkopen. Verder passeren ook een kunstwerk van Bogart, een Rolex-horloge en een Delvaux-handtas de revue.
«
»
21:15 De Verhulstjes
Een vliegenplaag op Gran Canaria maakt Gert gek. Marie, Ellen en Vik plannen een trektocht naar de villa van Love Island. En alsof dat allemaal nog niet avontuurlijk genoeg is wil de familie ook een tochtje maken met een Segway.
«
»
22:15 Gent West
Veronique komt tot de ontdekking dat de dochter van Patsy werkzaam is voor de familie Jacobs. Ze besluit om die informatie te gebruiken in haar voordeel, om zo haar eigen plannen te kunnen uitvoeren.
«
»
23:20 Stukken van mensen
Eddy Planckaert besluit zijn laatste groene trui uit de Ronde van Frankrijk te verkopen. Verder passeren ook een kunstwerk van Bogart, een Rolex-horloge en een Delvaux-handtas de revue.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers