TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Lekker Licht
Koolhydraten zijn de beste energieleverancier en zitten in pasta. Chiara bakt er een perzik bij.
«
»
09:10 Urban Barbecue
Michael Vrijmoed en z'n sous-chef gaan voor het betere kluifwerk. De chef grilt Oosterscheldekreeft met vadouvanboter. Verder zijn er ribbekes en voor de liefhebbers sardientjes. Als hapje vooraf krijgen de gasten een ijsgekoelde gazapacho.
«
»
09:35 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in de voorraadkast. Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook 'comfort food' van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 The Nanny
Fran heeft een aantal afspraakjes met Jules, de dokter die ze heel knap vindt. Na twee weken vraagt hij haar ten huwelijk. Terwijl ze op zoek gaan naar een verlovingsring, heeft Fran echter geen idee dat ze opgelicht wordt.
«
»
12:35 The Nanny
Maggie's zestiende verjaardag komt eraan. Haar vader wil voor de gelegenheid het Guggenheim-museum afhuren, maar op aanraden van Fran besluit hij hiervan af te zien. Maxwell geeft Fran de verantwoordelijkheid het feest te organiseren.
«
»
13:05 Friends
Om op tijd te komen probeert Ross iedereen klaar te krijgen voor een evenement in het museum, maar alles zit dit keer tegen.
«
»
13:30 Friends
Nadat ze het heeft uitgemaakt met Richard, besteedt Monica haar vrije tijd aan het maken van jam en aan het nadenken over inseminatie via de spermabank.
«
»
13:55 Open Vuur
Nieuwkomers Nick en Kevin van Zouterover beginnen de week goed door met fris bier te trakteren aan het West-Vlaamse barbecueduo Tom en Dominique. Die laatsten stoken alvast het vuur.
«
»
14:40 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
14:55 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt verrassende gazpachos.
«
»
15:10 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
15:50 Man With a Plan
Nadat Andi ervoor heeft gezorgd dat Kate een baan in het winkelcentrum krijgt, besluit Kate dat ze niet langer naar de universiteit wil. Adam ontdekt dat iemand 's nachts met zijn boot bezig is. Hij verdenkt Don en Joe ervan de boosdoeners te zijn.
«
»
16:20 Man With a Plan
Wanneer Adam en Don het oneens zijn over een nieuw huis dat ze willen verkopen voor hun bouwbedrijf, onthult hun gekibbel grotere problemen in hun relatie. Andi doet er alles aan om het perfecte verjaardagsfeestje voor Bev te geven.
«
»
16:45 The Sky is the Limit
Veertien jaar geleden heeft Guy zijn zaak verkocht in België en is samen met zijn Sona naar Dubai verhuisd. Hij heeft er het diploma van erkend makelaar behaald en heeft zijn eigen immokantoor best luxury properties opgericht.
«
»
17:55 Viva la Feta
Te gast is Mia Doornaert.
«
»
19:15 Auwch_
Tijdens een partijtje bowlen zien Ben en Axel hun goeie vriend Jan Verheyen plotseling sterven aan een hartaanval. Axel bedenkt een plan om van de dood van Jan een iets chiquer verhaal te maken.
«
»
19:50 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
In een klein dorpje in Midden-Aarde komt de ring van de duistere heerser Sauron toevallig in handen van de hobbit Frodo. Hij krijgt de gevaarlijke opdracht om de ring naar Mount Doom te brengen en hem daar te vernietigen.
«
»
23:20 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers