TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Meesterlijke Klassiekers
Chef Peter Goossens toont hoe je de klassieke erwtensoep het beste en het lekkerste op tafel tovert.
«
»
07:40 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een quiche met witlof, peer en blauwe kaas.
«
»
07:50 De Zomerkeuken
Chef Peppe Giacomazza legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar deze keer is de beauty een beast: varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 The Nanny
Fran maakt kennis met een mannelijke collega Kurt, de kinderoppas van Grace's vriend Willy. Ze voelt zich erg aangetrokken tot hem en vraagt Maxwell om raad, maar die laat onmiddellijk zijn ongenoegen blijken over Kurt.
«
»
09:40 The Nanny
Maxwell staat op het punt een lucratieve filmdeal te tekenen met Shari Lewis en haar sprekende pop Lamb Chop, maar dan blijkt dat C.C's schoothondje Chester de pop heeft opgegeten. Een paniekerige Fran probeert het op te lossen.
«
»
10:10 The Nanny
Op aandringen van Fran gaat Maggie aan de slag als vrijwilliger in het ziekenhuis. Wanneer ze echter een belangrijk afspraakje met haar vriendje heeft gepland, vraagt ze Fran om om één dag voor haar in te vallen.
«
»
10:35 The Nanny
Maxwell geeft zijn butler Niles een rol in zijn show. Fran heeft al meteen dé ideale vervanger om Niles' taken in de keuken over te nemen: haar zus Nadine, die onlangs door haar man in de steek werd gelaten.
«
»
11:05 Het zelfbouwhuis
Nu de vloer geïsoleerd is en de vloerverwarming is geplaatst, kan de chape gegoten worden. Deze dekvloer dient als basis voor de vloerbedekking. Maar vooraf wordt de vloerverwarming nog getest.
«
»
11:25 Meesterwerk
Een kijkje bij een vakman die te werk gaat met bladgoud om plafonds te bedekken.
«
»
11:35 De tip
Er wordt getoond hoe iemand zijn computer kan aansluiten op zijn televisie.
«
»
11:40 Leven als vakman
Vandaag wordt Julien gevolgd, hij is actief als tuinaanlegger.
«
»
12:00 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
12:15 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke kip in zoutkorst met tomatensalsa.
«
»
12:45 Open Vuur
De laatste dag van de week besluit het Open Vuur gezelschap een Ribs en Beer night te organiseren. Tom en Dominique gaan op zoek naar een lekker, Drents biertje en iedereen maakt op eigen wijze een bereiding met ribbetjes klaar.
«
»
13:30 Man With a Plan
Vader Adam gaat een meer actieve rol spelen in het ouderschap als zijn vrouw na dertien jaar weer aan het werk gaat. Hij komt er snel achter dat het vader-zijn een stuk ingewikkelder is dan het lijkt.
«
»
13:50 Man With a Plan
Andi weet niet dat Adam een boot heeft gekocht om het haar naar haar zin te maken. Maar aangezien hij de boot al bezit, wil hij zijn vrouw de voordelen hiervan laten zien en mogelijke problemen vermijden.
«
»
14:20 Friends
De ouders van Monica horen leuke geruchten dat Dr. Burke een relatie heeft met een jongere vrouw. Ze zijn minder blij wanneer blijkt dat die vrouw hun dochter is. Joey wil verhuizen.
«
»
14:45 Friends
Chandler heeft een nieuwe huisgenoot gevonden. Joey vindt alleen wonen helemaal niks. Phoebe heeft een videoclip opgenomen voor 'Smelly Cat'. Ross en Monica zitten op elkaars lip.
«
»
15:10 Friends
Joey komt erachter dat het niet handig is om op te scheppen. Zijn rol wordt uit de serie geschreven. Phoebe helpt Chandler met zijn nieuwe huisgenoot.
«
»
15:40 Friends
Chandler wil dat zijn irritante nieuwe huisgenoot vertrekt, maar verder instemmen gaat het niet. Joey heeft moeite nu hij zijn rol uit de serie geschreven is en de verandering in levensstijl die dat met zich meebrengt.
«
»
16:05 Stukken van mensen
Er passeren weer een aantal merkwaardige objecten de revue, waaronder een raket bekend uit de verhalen van Kuifje van de hand van Michel Aroutcheff, een Japans harnas uit de Middeleeuwen en een schilderij van Philippe Vandenberg.
«
»
17:10 Stukken van mensen
Er valt voor de dealers weer heel wat te rapen, onder andere een flesje Orval uit het jaar 1965 en een unieke platencollectie, gepersonaliseerd door Andy Warhol. Ook zanger Christoff komt langs met een bijzonder stuk.
«
»
18:15 Stukken van mensen
De dealers kunnen een zeekokosnoot, een collectie van zes exclusieve whiskeyflessen, handgeschreven kaartjes van Brigitte Bardot en een 24-karaats vergulde aansteker en sigarenknipper bemachtigen. Wederom echte deals en echt geld.
«
»
19:20 Stukken van mensen
In de laatste aflevering van dit seizoen halen de dealers nog één keer alles uit de kast om enkele unieke voorwerpen te bemachtigen. Er passeert onder andere een echte Roa, een antieke grijpkast en een stoel van Fabiaan Van Severen.
«
»
20:30 Coming 2 America
Na de dood van de koning moet prins Akeem een mannelijke erfgenaam vinden om hem op de troon op te volgen. Aangezien hij alleen dochters heeft, is Akeem opgetogen wanneer hij verneemt dat hij in Queens een onwettige zoon heeft.
«
»
22:35 Auwch_
Tijdens een uit de hand gelopen feestje gaat een dronken Ben een CD met Smurfen-muziek halen.
«
»
23:20 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers