TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De wereld op je bord
Heerlijk sappige kip gemarineerd in yoghurt met vurige kruiden en gebakken in de kleioven. Dat staat vandaag op het menu. Kip tandoori is ongetwijfeld één van de succesvolste en bekendste Indiase klassiekers. Net zoals het versgebakken naanbrood.
«
»
09:20 A la carte
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt om de Sint-jakobsvrucht te serveren: gebakken in de pan met een beetje sjalot en lichtjes gegaard in een bouillon met groentjes in brunoise.
«
»
09:40 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke, ambachtelijke côte à l'os.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Nanny
Tot groot ongenoegen van Maxwell komt zijn moeder Elizabeth op bezoek. Fran doet ze er alles aan om een goede indruk te maken, maar Elizabeth eist dat Maxwell zijn kinderoppas ontslaat. Om haar te teisteren, vraagt Maxwell Fran ten huwelijk.
«
»
12:55 The Nanny
Wanneer Fran door Maxwell aangemoedigd wordt om te gaan winkelen, weet ze dat haar baas iets in zijn schild voert. Filmster Monica Baker komt namelijk op bezoek. Ondanks verwoede pogingen van Maxwell slaagt Fran er toch in Monica te ontmoeten.
«
»
13:20 Friends
De vrienden maken een zeer lange prikstok om te kijken of de lelijke naakte buurman nog leeft. Chandler en Janice bereiken een keerpunt in hun relatie.
«
»
13:45 Friends
Emoties lopen oog op tijdens een potje rugby met Thanksgiving. Terwijl de kalkoen al in de oven staat, vraagt het verliezende team om een rematch.
«
»
14:10 Lekker Licht
Een burger waarvan je zoveel mag eten als je wil. Chiara gebruikt wel de traditionele ijsbergsalade en kip, maar verwerkt het tot een leuk gerecht die goed smaakt. Laat dat bezoekje aan die fastfoodketen voor een keer maar links liggen.
«
»
14:25 Urban Barbecue
Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst zijn op post en starten met een frisgekoelde gin-tonic met een cool hapje van tomaat-garnaal consommé. Daarna serveert Michaël geschroeide kalfsfilet en auberginekaviaar.
«
»
14:55 Karola's Kitchen
Vandaag reist Karolien naar Azië door middel van haar heerlijke gerechten. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van zelfgemaakte currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep doet én wordt als aperitief serveert.
«
»
15:15 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
15:55 The Nanny
Met de beelden die Brighton schiet tijdens een feest van Fran, verzekert hij zich van een plekje in de finale van een candidcameraprogramma. Fran gaat tot het uiterste om de roman die Maxwell heeft geschreven, door een uitgeverij te laten publiceren.
«
»
16:25 The Nanny
Nadat Maxwell zijn dochter betrapt met haar vriend, wil hij haar naar een klooster sturen. Maar Fran is van mening dat Maggie beter af is in een joodse omgeving en neemt het meisje mee naar een kibboets, een traditionele Israëlische woonboerderij.
«
»
16:55 Friends
Rachel zegt haar baan op wanneer Gunther vindt dat ze weer op cursus moet. Phoebe is van slag door de nieuwe baan van Joey. Ross breekt per ongeluk het been van een klein meisje.
«
»
17:30 Friends
Ross krijgt argwaan als Rachel een man heeft ontmoet die haar carrière een boost kan geven. Chandler weet niet meer welke zus van Joey hij heeft gezoend tijdens een feestje.
«
»
18:05 De Verhulstjes
Gert - of beter SuperGert- verbaast vriend en vijand door zijn prestaties op de crosstrainer. Meer dan 1000 calorieën verbranden op een uur zonder dood te vallen. Zijn record verbreken wordt dé uitdaging voor Viktor.
«
»
19:15 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:05 Stukken van mensen
Frank uit Wilsele verkoopt een unieke designstoel van de ontwerper Harcourt. André uit Aalst heeft een litho van René Magritte mee voor de experten. Wouter uit Diusse vult de ruimte met een speciale lamp.
«
»
21:15 Viva la Feta
Jani en Otto-Jan verwelkomen zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader op Sifnos.
«
»
22:25 Gent West
Veronique en Sam hebben een zwaar conflict omdat ze beiden de volledige controle willen over Gent West. Veronique brengt haar gewaagde plan ten uitvoer en slaagt erin om te ontsnappen.
«
»
23:25 Gent West
Het feit dat Veronique alles tot in de puntjes heeft voorbereid, werpt zeker zijn vruchten af. Terwijl ze op de vlucht is, focust ze zich op haar doel: het wreken van de dood van Luna.
«
»
00:35 Stukken van mensen
Frank uit Wilsele verkoopt een unieke designstoel van de ontwerper Harcourt. André uit Aalst heeft een litho van René Magritte mee voor de experten. Wouter uit Diusse vult de ruimte met een speciale lamp.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers