TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Open Vuur
Nieuwkomers Nick en Kevin van Zouterover beginnen de week goed door met fris bier te trakteren aan het West-Vlaamse barbecueduo Tom en Dominique. Die laatsten stoken alvast het vuur.
«
»
09:40 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
09:50 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt verrassende gazpachos.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Simpsons
Bart wordt stemacteur, terwijl Comic Book Guy eindelijk de kans krijgt om naar Comic-Con te gaan. Zijn uitje loopt echter niet volgens plan. Ondertussen wordt Lisa in de val gelokt door een nieuwe leerling.
«
»
12:55 The Simpsons
Het ongewone duo Skinner en Chalmers ondernemen een autorit van 1300 kilometer naar Cincinnati om een congres bij te wonen. Het is echter de vraag of ze hun bestemming bereiken zonder elkaar af te maken.
«
»
13:15 Man With a Plan
Nadat Andi ervoor heeft gezorgd dat Kate een baan in het winkelcentrum krijgt, besluit Kate dat ze niet langer naar de universiteit wil. Adam ontdekt dat iemand 's nachts met zijn boot bezig is. Hij verdenkt Don en Joe ervan de boosdoeners te zijn.
«
»
13:40 Man With a Plan
Wanneer Adam en Don het oneens zijn over een nieuw huis dat ze willen verkopen voor hun bouwbedrijf, onthult hun gekibbel grotere problemen in hun relatie. Andi doet er alles aan om het perfecte verjaardagsfeestje voor Bev te geven.
«
»
14:05 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
14:25 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de IJsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt. Ze vormen de perfecte ingrediënten voor een BBQ.
«
»
14:55 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
15:15 Young Sheldon
Sheldon, Dr. Sturgis en Dr. Linkletter gaan op een driedaagse roadtrip naar een telescoop in de buurt van Fort Davis. Ondertussen ontdekt Connie dat Georgie liegt over zijn leeftijd tegen Mandy. Connie wil dat hij bekent.
«
»
15:40 Young Sheldon
De gokkamer van Meemaw wordt een doorslaand succes. Sheldon interesseert zich voor de aandelenmarkt en maakt zijn eerste investering. Intussen begint Missy een eigen bedrijf op te starten.
«
»
16:00 The Nanny
Sylvia vreest dat Fran haar verblijf bij de familie Sheffield ervoor zorgt dat ze geen nieuwe mannen ontmoet en ze spoort haar dochter aan om in te trekken bij Val. Fran aanvaardt deze uitdaging, maar daar krijgt ze al snel spijt van.
«
»
16:30 The Nanny
Fran ontdekt dat haar ex-vriendje op het punt staat te trouwen en laat haar koopwoede de vrije loop. Grace maakt zich zorgen over de koopverslaving van Fran en ze smeekt haar vader om professionele hulp voor de kinderoppas te zoeken.
«
»
17:00 Friends
Ross raakt in paniek als hij ziet dat zijn zoon heel graag met Barbies speelt. Chanlders bindingsangst komt weer bovendrijven in zijn relatie met Janice.
«
»
17:35 Friends
Phoebe krijgt bezoek van haar halfbroer Ralph en wil hem de mooie dingen van de stad laten zien. Ross schrijft de namen op van vijf vrouwen met wie hij zou willen daten. Een van de vrouwen die hij moest schrappen loopt Central Perk binnen.
«
»
18:10 The Sky is the Limit
Yves kocht het domein de Lindehoeve in 2014 en heeft het domein een complete makeover gegeven. Het fungeerde een tijdje als B&B maar is nu volledig privé. Hij wil van de kamers nu paardenstallen maken. In Dubai hebben Guy en Sona een cabana.
«
»
19:15 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:05 Stukken van mensen
Een Birkin-handtas van het merk Hermès, een foto van Che Guevara en Fidel Castro op bezoek bij de Chinese autoriteiten, drie tafels van Christian Heckscher en een antieke vaas van pottenbakker Charles Catteau.
«
»
21:15 Geubels en de Belgen
Komisch televisieprogramma met Philippe Geubels. Elke aflevering bevat een uniek thema, van liefde en eten, tot opgroeien en sport.
«
»
21:55 Gent West
Omdat er drugs zijn aangetroffen besluit De Sutter om maatregelen te treffen en ze geeft het bevel om het tuinproject op te doeken. Daarnaast schakelt ze Vera in om bewijsmateriaal te vinden tegen Sam.
«
»
23:05 Gent West
Sam probeert wanhopig om haar drugshandel weer op de rails te krijgen. Ze is ondertussen vastbesloten om de verrader op te sporen die informatie over haar handel doorspeelt aan De Sutter.
«
»
00:10 Stukken van mensen
Een Birkin-handtas van het merk Hermès, een foto van Che Guevara en Fidel Castro op bezoek bij de Chinese autoriteiten, drie tafels van Christian Heckscher en een antieke vaas van pottenbakker Charles Catteau.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers