TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Open Vuur
De laatste dag van de week besluit het Open Vuur gezelschap een Ribs en Beer night te organiseren. Tom en Dominique gaan op zoek naar een lekker, Drents biertje en iedereen maakt op eigen wijze een bereiding met ribbetjes klaar.
«
»
09:35 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Johan zorgt ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten.
«
»
09:45 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een quiche met witlof, peer en blauwe kaas.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 The Simpsons
Als Marge en de kinderen op vakantie naar zee gaan, wordt Homer verleid door een Britse femme fatale. Dan maakt Mr Burns van Homer zijn romantische tussenpersoon met extreem onbedoelde gevolgen.
«
»
13:15 The Simpsons
Grampa wordt beschuldigd van een misdrijf als hij terugkeert naar het huis van de Simpsons. Marge en Lisa raken verslaafd aan misdaadpodcasts. Ondertussen trekt Kent Brockman zijn carrière in twijfel.
«
»
13:35 Man With a Plan
Vader Adam gaat een meer actieve rol spelen in het ouderschap als zijn vrouw na dertien jaar weer aan het werk gaat. Hij komt er snel achter dat het vader-zijn een stuk ingewikkelder is dan het lijkt.
«
»
14:00 Man With a Plan
Andi weet niet dat Adam een boot heeft gekocht om het haar naar haar zin te maken. Maar aangezien hij de boot al bezit, wil hij zijn vrouw de voordelen hiervan laten zien en mogelijke problemen vermijden.
«
»
14:20 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
14:35 De Smaaktoerist
In de Vlaamse Ardennen zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
15:05 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
15:25 Young Sheldon
Sheldon raakt bevriend met de buren van zijn studentenhuis. De baan van George staat op het spel.
«
»
15:50 Young Sheldon
Sheldon botst met Dr. Lee, een nieuwe wetenschapper in het lab. Mary krijgt een lot uit de loterij.
«
»
16:15 The Nanny
Countryster Billy Ray Cyrus is op zoek naar een meisje om de cover van zijn nieuwste album te sieren en organiseert een kuswedstrijd. Maggie schrijft zich onmiddellijk in en ook Fran besluit deel te nemen.
«
»
16:40 The Nanny
Fran maakt zich zorgen over haar toekomst wanneer haar vriendin Mona met pensioen gaat. Fran beseft dat haar baan bij de Sheffields van tijdelijke aard is en om haar zorgen even te vergeten, laat ze zich eens goed te gaan op Mona's afscheidsfeestje.
«
»
17:05 Friends
Richard gaat met Joey en Chandler naar een wedstrijd en kan het heel goed met ze vinden. Phoebe ontdekt wat ze allemaal gemist heeft als kind. Rachel vindt het maar niks dat Ross de toekomst al helemaal aan het uitstippelen is.
«
»
17:35 Friends
Ross en Chandler worden weggepest uit het koffiehuis en moeten voor zichzelf opkomen. Monica is blut en probeert geld te verdienen op de aandelenmarkt. Rachel en Joey helpen Phoebe te zoeken naar haar vader.
«
»
18:10 The Sky is the Limit
Veertien jaar geleden heeft Guy zijn zaak verkocht in België en is samen met zijn Sona naar Dubai verhuisd. Hij heeft er het diploma van erkend makelaar behaald en heeft zijn eigen immokantoor best luxury properties opgericht.
«
»
19:15 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:05 Stukken van mensen
Er passeren al meteen bijzondere items in deze aflevering, waaronder een werk van Karel Appel.
«
»
21:15 Geubels en de Belgen
Geld. Iedereen wil het, maar niemand heeft het. Philippe Geubels onderzoekt samen met andere Belgen welke rol geld speelt in het leven van onze landgenoten.
«
»
21:55 Gent West
Benjamin en Sacha hebben het uiterst gezellig samen. De directrice strijdt verder tegen Steve. Patsy Van Lancker, die vroeger de rechterhand van Kat Jacobs was, laat weer van zich horen.
«
»
22:55 Otis
Otis wordt aangesproken door Liv, een modellenscout die hem uitnodigt voor een fotoshoot: het begin van een rollercoaster waarin de wereld van glamour, de catwalk en de feestjes centraal staan.
«
»
23:20 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:30 Stukken van mensen
Er passeren al meteen bijzondere items in deze aflevering, waaronder een werk van Karel Appel.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers