TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een ontleedpuzzel van een kruiwagen en een klei-animatie cadeau. Boekenmeisje speelt met een konijntje door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan in een oosters paleis, waar hij een eenzame kleine maharadja ontmoet. De maharadja verveelt zich, ondanks de prachtige geschenken die hij regelmatig ontvangt.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
06:25 Rintje
Rintje krijgt een valentijnskaart met hartjes van een stille aanbidster. Hij is helemaal blij verrast en smoorverliefd als zijn valentijn die middag aanbelt om samen naar het park te gaan.
«
»
06:30 Dinostad
DinoCity organiseert binnenkort een gloednieuwe dierenshow. Ricky's vrienden bezitten een aantal verbazingwekkende en zeldzame wezens met aanzienlijke talenten, en iedereen bereidt zich voor op de wedstrijd.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu heeft een beeldje kapot gemaakt en vervangt dit met zichzelf als levend standbeeld.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet een jongetje die veel liever piano speelt dan voetbalt met zijn vader.
«
»
06:55 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Lou zijn in het park aan het basketballen, maar ze kunnen niet bij de hoepel met de bal. Die is te hoog, of misschien zijn ze te klein. Ze hebben iets nodig om meteen groot te kunnen worden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Er is een bananenoverschot in Pop Papierstad. Dus bedenken de vrienden de Bananengaan Hindernisbaan.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia repareert een speelgoedrobot. Robots kunnen alles, denken Saïd en Anna. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen ze ook alles?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is er helemaal klaar voor: het is Samsondag. Marie had hem beloofd om vandaag een hele dag dingen te doen die Samson leuk vindt, maar dat is ze helemaal vergeten. Belofte maakt schuld. Maar Samsondag loopt niet zoals gepland.
«
»
07:30 Molang
De koning houdt een dansshow en Molang en Piu Piu houden toezicht op zijn kostuum. Als de koning per ongeluk zijn kostuum vuil maakt, slaat het noodlot toe. Gelukkig lossen Molang en Piu Piu het probleem op.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt de muziek van Truf geweldig maar durft niet samen hem te spelen. Mush-Mush en Chep willen dat wel en sluiten aan. Lilit besluit ook mee te doen en Truf leert hen hoe ze moeten spelen.
«
»
07:50 Lou
Lou wil Emma de onverkorte speciale editie van haar favoriete film 'Space Galactica' op Blue Ray geven voor Moederdag. Maar helaas is de levering zoekgeraakt bij de verkoper en pas over twee weken weer beschikbaar. Lou heeft een idee.
«
»
08:00 Kids on the block
Om een goede indruk te maken, biedt Rayan zijn diensten aan als klusjesman bij het nieuwe gezin. Selma zet hem aan het werk in de tuin. Helaas is Rayans enige grote voorbeeld zijn vader.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Pedro richt een klaslokaal in als een vipruimte die enkel toegankelijk is voor rijke leerlingen. Maar Pedro breidt de privileges voor de rijken snel uit. Zo mogen enkel zij nog les volgen in de klaslokalen. Soekie leidt het verzet tegen ongelijkheid.
«
»
08:25 Nachtwacht
Sacha krijgt een brief van een geheime aanbidder na een bezoek aan de expo over kasteel Schedelberg. Ze denkt dat het een grap van Wilko is, maar al snel ontdekt ze dat er heel iemand anders achter zit.
«
»
08:50 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
09:15 Karrewiet
Het jeugdjournaal van Ketnet en VRT NWS wil met 'Karrewiet: effe Jelle belle(n)' kinderen kennis laten maken met verkiezingen. Wat zijn verkiezingen eigenlijk? Wat is een democratie? Hoe zit ons land in elkaar en hoe wordt er campagne gevoerd?
«
»
09:35 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
DJ George zet alle opdrachten van de afgelopen week op een rijtje, samen met een heleboel extra's.
«
»
10:40 Competitiebeesten
Tafeltennisser Laurens wordt gehuldigd op het Koninklijk Paleis en gymnaste Nina geeft een groot optreden in Antwerpen. Twee van de zes Competitiebeesten hebben een ticket voor Tokio, maar de andere vier zijn nog bezig met de kwalificatiewedstrijden.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Al meteen aan de deur maakt de familie Lemkens uit Genk het Gloria niet gemakkelijk, want ze spreken Spaans.
«
»
11:30 Galactic Agency
Stacy doet een beroep op het Galactic Agency om haar robothond te onderhouden. K zorgt ervoor maar ontdekt dat de instructies geschreven zijn in Kawaii, een taal die hij niet kent. Hij probeert het zelf uit te zoeken.
«
»
11:40 Galactic Agency
Na een ruzie met haar baas Dany verlaat Apple het Galactisch Agentschap om zich te vestigen op HappyDojo en een nieuw leven te beginnen. Wanneer het agentschap op de planeet aankomt, verloopt de hereniging tussen de twee niet goed.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
12:50 Helden
De Helden testen een hondenparcours.
«
»
13:05 Onze natuur
Alvorens een scheut hout kan worden, is er tijd nodig. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen, zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong.
«
»
13:30 Het Gala van de Gouden K's 2021
De grootse awardshow in het Sportpaleis waarin er gekeken wordt wie of wat het afgelopen jaar in de media, de showbizz en de muziekwereld het populairst was bij de Vlaamse kinderen.
«
»
15:10 Mega Mindy
De commissaris moet op een crimineel passen die erom bekend staat veel te ontsnappen. Dat zal hij ook nu weer proberen! Ondertussen werkt opa aan een superbemestingsmiddel.
«
»
15:35 Samson & Marie ijsjestijd
Marie zegt dat ze meteen ziet als iemand liegt. Wanneer Bill langskomt, wil hij een ijsje. Bill zegt dat hij heel veel keelpijn heeft en dat ijsjes daar goed voor zijn. Marie volgt haar neus en denkt dat Bill liegt. De vraag is of dat wel zo is.
«
»
15:40 Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi vergeet zijn compost als hij 's avonds naar huis gaat. De volgende ochtend is Mushpot weg als Reisslak zich niet goed voelt. Chep is de eerstvolgende in de rij met kruidenkennis en iedereen vraagt hem te helpen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Om populairder te worden, creëert Fizz een nuttige robot die ontworpen is om de inwoners van de stad van dienst te zijn. Wanneer zijn android de misplaatste zakdoek van Marnie oppikt, wordt Magoo jaloers en gelooft hij dat hij een rivaal heeft.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Met de hulp van Wiesel gebruikt Fizz komkommersoep om een schilderij te maken.
«
»
16:00 Imago
Op de berg Talaji ontdekken de helden een tempel gewijd aan Ayyur, de Primago van het IJs. Kemi heeft echter geen tijd om haar vrienden de heilige offers te laten zien die ter ere van haar zijn gemaakt, want Aspic heeft ze al opgeslokt.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
16:30 Rox
Spelers in het Metropole Casino winnen de jackpot en worden meteen aangevallen door gewelddadige overvallers. De kolonel vraagt Team Rox om een einde te maken aan deze golf van roofovervallen.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Brik vindt een gigantische voetafdruk in Schemermeer na het snoeien van struiken. Hij is er van overtuigd dat deze echt is, maar de rest van het dorp lacht het weg. De Nachtwacht vermoeden echter dat er meer aan de hand is.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Het is de beurt aan Gloria die te weten wil komen wie er het hardst kapot gaat van de schaamte. Er wordt gekeken wie zich het snelste schaamt: Maksim, Jean-Romy of Gloria.
«
»
18:05 Ket & Doc
Sommige kinderen worden vaak zo boos dat het thuis of op school niet meer houdbaar is. Verschillende kinderen zitten in het kinderziekenhuis op de afdeling psychiatrie. Via een collage van gesprekken, foto's en beelden wordt hun verhaal getoond.
«
»
18:20 Helden
De Helden spelen cowboy en indiaan.
«
»
18:30 Wannabe's
Na jaren wil het pastamerk Bertoni opnieuw een spotje opnemen met Mike als Tony Ravioli, een olijke kok met dikke buik. Mike is vereerd en stemt meteen in, maar hij vergeet één detail.
«
»
18:45 De Hoppers
Geert voelt zich ziek, hij heeft de mannengriep. Jackie zal zijn taak overnemen, maar dan op haar manier: sneller en gevaarlijker. Arno en Mo maken Geert wijs dat de muntjes medicijnen zijn.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats gaat het spel in: een duistere versie van de villa. Kopieën van zijn vrienden zijn de tegenstanders. Sari is het spel ingezogen en is van uiterlijk veranderd. Enkel de gamekey, een handspiegel, kan haar terug in zichzelf veranderen.
«
»
19:30 De Raad van Soekie
Pedro richt een klaslokaal in als een vipruimte die enkel toegankelijk is voor rijke leerlingen. Maar Pedro breidt de privileges voor de rijken snel uit. Zo mogen enkel zij nog les volgen in de klaslokalen. Soekie leidt het verzet tegen ongelijkheid.
«
»
19:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Bezorgd over Piya's vertrek, neemt Oggy foto's van haar om herinneringen aan haar te bewaren.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Tijdens elke sessie hoort het publiek vier halvefinalisten aan het werk. De eerste twee spelen een concerto van Wolfgang Amadeus Mozart, gekozen uit de concerti KV207 (nr. 1 in Bes), KV211 (n.2 in D) en KV218 (nr. 4 in D).
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:35 Groeien & Bloeien
De burgemeester van Rektem beslist om dit jaar de Heksenfeesten op de parking van Groeien & Bloeien te organiseren. Wat een ramp betekent voor het tuincentrum. De familie bedenkt een speciale editie om de burgemeester én Green Dreams te dwarsbomen.
«
»
00:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers