TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een brandweerwagen die uit een flipperkast komt rijden en een macro-wereld van Canada. Boekenjongen maakt een kachel met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba, Bumbalu en Tumbi dansen samen. Als de muziek stopt, stoppen zij ook met dansen.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt in de zee een vraatzuchtige zeemeermin tegen die hem plotseling opslokt. Opgesloten in de maag van het prachtig wezen, ontmoet hij de worm Sami, de octopus Miss Pépette en een verontrustende kapitein.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
06:25 Rintje
Juf Wijskop is bijna jarig. Alle hondjes mogen een optreden verzinnen. Rintje en Tobias willen gaan rappen, maar daar vindt Henriette niets aan. Zij wil een toneelstuk doen.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en papa gaan boodschappen doen, maar vergeten hun boodschappenlijstje mee te nemen. Ze verdwalen in de winkel en nemen alles mee naar huis behalve het belangrijkste: de boodschappen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu krijgt de kans om als junior politieagent te werken wanneer hij een pinguïn stopt met vervuilen. Hij laat zich echter meeslepen en gaat te ver met zijn patrouille door de stad.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje en Kiki hebben zoveel plezier in de regen tijdens het wachten op oma, dat Kiki wel altijd zou willen 'wachten'.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Oma heeft de kinderen meegenomen naar de boerderij. Terwijl ze met de boer kaas gaat halen, vraagt ze de kinderen om wat eieren te halen. Maar als ze de deur van het kippenhok openen, komt een van de kippen naar buiten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Wanneer Mae-Mae's moestuin wordt verpest, moet detective Plom het mysterie oplossen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd helpt Sameer met het repareren van de rozenkrans van mevrouw Santjes. Anna wil weten wat je kunt doen met de ketting. Saïd legt uit dat je met de ketting kan bidden. Anna wil weten of je alles kunt vragen. Saïd denkt van wel.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil meedoen aan de Miss Dorp verkiezing. Ze gaat er van uit dat ze de wedstrijd nu al gewonnen heeft. Ze oefent op de catwalk en op haar overwinningsspeech. Maar dan komt ze voor een verrassing te staan.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn ingenieurs aan het hof van Lodewijk XIV. Ze ontwerpen een paraplu om de koning en zijn pruik te beschermen, maar helaas zijn de resultaten verre van bevredigend.
«
»
07:35 Nachtwacht
Op een dag zijn Sacha en Helena ineens verdwenen. Ook blijkt niemand ooit van de dames te hebben gehoord. Alleen Keelin en Vega weten nog wie ze zijn. De Haxa heeft de Sacha en Helena behekst en wil zo haar kring uitbrengen.
«
»
08:05 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
Soekie is populair omdat ze een schoolreis organiseert naar een pretpark. Pedro is jaloers op haar populariteit. Hij verzint het fake news dat iedereen die naar het pretpark gaat, verandert in een vampier. Alle leerlingen geloven dit.
«
»
08:30 Nachtwacht: De dag van de bloedmaan
Vlad, Keelin en Wilko komen terecht in het rijk van de weerwolven. Hier heeft Wilko's vader, Lupino, de wilde weerwolfclans in vrede bij elkaar gebracht. Samen met Wilko's zus Rhea, wil hij de weerwolven naar de moderne tijd brengen.
«
»
10:05 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:15 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Het verslag van de Homo Universalis Ketnet-opdrachten van de afgelopen week én een heleboel achter de schermen-extra's van DJ George.
«
»
10:45 Competitiebeesten
In Amerika moet Jolien haar beste beentje voorzetten tijdens het WK schermen. Tafeltennisser Laurens moet op het EK zijn titel verdedigen, Fleur krijgt een nieuwe kans om een limiet te zwemmen en de wereldkampioene gymnastiek wordt gehuldigd.
«
»
11:10 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Brussel en Sarah en Gloria volgen Nona haar allereerste en meteen aartsmoeilijke opdracht mee vanuit de bus. Nona ontmoet vandaag het zeskoppige gezin Lerminiaux in hun appartement. Ze moet de faker zien te ontmaskeren.
«
»
11:30 Galactic Agency
Tijdens het knutselen maakt K vlekken op zijn enige T-shirt. Zed vindt dat hij een nieuwe nodig heeft. Op naar Carla Girlfriend. De modeontwerpster maakt van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe machine op hem te testen.
«
»
11:40 Galactic Agency
The Galactic Agency krijgt de prijs voor beste klusjesman van het jaar. Maar tijdens de ceremonie kaapt Dany de prijs en rijdt per ongeluk Kriss Tens assistente omver, terwijl ze de show steelt van Stacy en Lindsay.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Collin (twaalf) heeft zijn papa - die militair is - vaak gemist. Maar deze zomer wordt alles anders... Collin en zijn vader leren elkaar beter kennen en ontdekken dat ze een verschillende kijk op de wereld hebben. Papa droomt van stoere zonen.
«
»
12:25 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
12:50 Helden
De Helden bouwen een clubhuis, maken een rijdend bed en doen een wedstrijdje met gekke fietsen.
«
»
13:00 Nachtwacht Clips
Muziekclips van 'Nachtwacht'.
«
»
13:05 Onze natuur
Lucht, een onzichtbaar biotoop rond alles, vol leven. Met warmte drijft ze de vogels en insecten de hoogte in. Als snelste dier ter wereld stort de slechtvalk zich met een waanzinnige vaart op z'n prooi.
«
»
13:30 Ketnet Musical
'Kadanza Together' gaat over twee groepen jongeren die op kamp zijn op dezelfde kampplaats: de ene groep doet een zangkamp en de andere een danskamp. Het botert niet al te best tussen die twee.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Marceline is in het dorp is met haar circus en haar berenjong meneer Biboe. Als Pinokkio een reddingsactie op touw zet om meneer Biboe te bevrijden, brengt hij iedereen onbedoeld in gevaar.
«
»
15:00 Nachtwacht
Een kennis komt onverwacht oog in oog te staan met de Nachtwacht.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Op fopjesdag wil Marie Trees eens foppen. Ze geeft haar een magisch penseel. Al wat er geschilderd wordt verdwijnt. Marie laat Trees een paar dingen schilderen die ze zelf laat verdwijnen.
«
»
15:30 Nachtwacht Clips
Muziekclips van 'Nachtwacht'.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Grote Zwamdini gaat optreden, maar Amanita heeft te snel door hoe de trucs werken, tot grote frustratie van Mush-Mush. Truf bedenkt een plan om de twee weer bij elkaar te krijgen, maar het loopt niet helemaal zoals gepland.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz gebruikt de "TransmorgaFizz" om Wezel een gespierder lichaam te geven, maar de uitvinding komt in Magoo's handen terecht en hij verandert Fizz in een chihuahua.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil een nieuwe toverstok testen, maar tijdens een show komt hij Magoo tegen.
«
»
16:00 Imago
De helden bezoeken de mensen van Lopori, die elk jaar de harmonie tussen Arkanisten en Imagos vieren. Helaas verstoort een mysterieuze wind hun uitzinnige dansen en brengt Armadiode en Floribou in de ban.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Verrukt denkt Oggy dat hij buitenaardse wezens in zijn huis verwelkomt, maar het zijn de kakkerlakken die hem voor de gek houden. Piya realiseert zich dat het geen echte Marsmannetjes zijn en gaat op onderzoek uit om dit te bewijzen aan Oggy.
«
»
16:30 Nachtwacht
De krachten van de Nachtwacht worden gestolen door de Safnari.
«
»
17:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een val moet Oggy een herstelhalsband dragen en kan hij niet zien wat hij doet. Hij heeft de ene ramp na de andere en weigert Piya's hulp. De verrukte kakkerlakken hebben plezier in het gooien van obstakels op het pad van de blauwe kat.
«
»
17:10 Nachtwacht
Keelin beleeft dezelfde minuut steeds opnieuw. Ze zit gevangen in een tijdlus en probeert Vega ervan te overtuigen dat een monster ieders tijd steelt om onsterfelijkheid te garanderen.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Lotta is anders dan andere kinderen. Daarom brengt ze haar dagen door in het Land van Grijs en Grauw. Ze is eenzaam en ze verveelt zich, tot op het moment dat ze achter de grijze muren een heel kleurrijke wereld ontdekt, bewoond door kinderen.
«
»
18:15 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
18:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Na een partijtje badminton met Piya zakt Oggy in zijn ligstoel. Maar wanneer Jack op zijn scooter aankomt om Piya een lift aan te bieden, stort Oggy in en ondanks zijn vermoeidheid is Oggy niet van plan zijn status als superoom te verliezen.
«
»
18:30 Wannabe's
Mike heeft een nieuwe opdracht te pakken: Video King mag een filmpje maken om kinderen aan te zetten hun tanden goed te poetsen. Mike wil er meteen werk van maken en zelf de hoofdrol spelen in het filmpje als de knotsgekke 'Billie Borstel'.
«
»
18:45 De Hoppers
Daria is altijd tweede op het examen fysica. Dit jaar wil Daria er verandering in brengen. Arno daarentegen besluit het gewoon rustig aan te doen.
«
»
19:05 Nachtwacht
Cooper beveelt dat alle kinderen in het dorp uit Darkplain worden weggestuurd.
«
»
19:30 De Raad van Soekie
Soekie is populair omdat ze een schoolreis organiseert naar een pretpark. Pedro is jaloers op haar populariteit. Hij verzint het fake news dat iedereen die naar het pretpark gaat, verandert in een vampier. Alle leerlingen geloven dit.
«
»
19:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Wanneer Piya wordt gevraagd om een portret van Olivia in rauwe groenten te maken, blijkt DeeDee een uitstekende groentesculpturist te zijn. Oggy vraagt haar om meer sculpturen en dwingt haar om bij haar leugen te blijven.
«
»
19:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontdekt een beer in Oggy's tuin en besluit er haar teddybeer van te maken, maar het dier is wild en gemeen. Oggy en de kakkerlakken doen er alles aan om van deze vijandige gast af te komen zonder Piya's gevoelens te kwetsen.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Omdat Frank op handelsmissie vertrekt naar een nabijgelegen dorp, geeft hij eenmalig de leiding van de winkel aan zowel Klaas als Silke. Wanneer de bus onderweg in panne valt, ziet Barbara zich genoodzaakt om met Frank op zoek te gaan naar hulp.
«
»
21:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers