TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek dansende tomaten in de serre in de tuin, een toverpop aan de muur van de slaapkamer en zie hoe Boekenjongen brood roostert door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Kiwi zien een boom waarin aapjes zitten. Ze willen de aapjes gaan tellen.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje gaat 's avonds naar het bos, waar de uilen enge geluiden maken.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
06:25 Rintje
Het is dierendag. Rintje, Tobias en Henriette mogen iets lekkers kopen. Maar ze zijn niet de enigen: bij de winkel van Poedel Sinkel staat een lange rij. Het wachten is saai en iedereen wordt ongeduldig. Dan bedenkt Rintje een grappig spelletje.
«
»
06:30 Dinostad
Het is verkiezingsdag in Dino City en de dinosaurussen stemmen voor een nieuwe burgemeester. Ricky houdt van het idee van verkiezingen en besluit er thuis een te houden.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu helpt de politie vanwege een flinke file met het managen van het verkeer. Zijn gefluit en signalen beginnen echter snel op een dans te lijken.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt Matis om groot te zijn, maar de grote broer van Matis is juist blij met zijn 'kleine' broertje.
«
»
06:55 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard zijn met oma op het strand en ze zijn erg teleurgesteld dat ze niet kunnen zwemmen. Omdat het water zo heet is, zijn er veel kwallen. Om te kunnen zwemmen, hoeven ze ze alleen maar kwijt te raken.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Plom overwint zijn voorleesangst als iedereen tijdens de Blije Boekendag voorleest.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de f÷hn van mevrouw Groen. Sa´d wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Sa´d een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Van Leemhuyzen is met zijn eigen vlog begonnen maar nu stoort hij Samson en Marie de hele tijd. Die zijn hier niet van gediend want ze hebben al genoeg werk aan hun eigen vlog. Marie en Samson lokken Van Leemhuyzen in de val.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu vinden een magische lamp als ze verdwaald zijn in de woestijn. Een geest verschijnt en biedt hen drie wensen aan, maar de twee vrienden hebben heel verschillende wensen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Starmush krijgt het aan zijn rug en beland vlakbij Chep in de bosjes na een avontuur met een kever. Hij eist dat Chep hem naar Zwamdorp brengt om zich door Sumush te laten behandelen. Chep doet dat, Sumush ook, en Starmush wil weer terug naar huis.
«
»
07:50 Lou
Lou heeft geld nodig. Haar crush Tristan gaat tijdens de kerstvakantie skiŰn in de bergen. Omdat ze dicht bij hem wil zijn, heeft ze beweerd ook op reis te gaan, toevallig naar dezelfde plek als hij. Lou vertelt het aan haar moeder.
«
»
08:00 Kids on the block
Het schoolbal zindert na. Iedereen praat over de date van Younes. Dit geeft de Boefjes het idee om een datingbureau op te starten voor de kinderen uit de buurt.
«
»
08:15 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een Úchte ster.
«
»
08:30 De Smurfen
Op Halloween wordt een Smurf in een monster veranderd, waarna hij per ongeluk grote schade aanricht in het dorp.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om Piya op haar gemak te stellen, zet Oggy haar in het tuinhuisje met alle comfort. Oggy houdt Piya in de gaten om te voorkomen dat de kakkerlakken haar lastig vallen, en beschermt haar zo goed dat de olifant zich begint te vervelen en eenzaam wordt.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
In de prehistorie maken Molang en Piu Piu deel uit van een zeer beschaafde en goed opgeleide stam. Nadat ze zijn aangewezen om voor iedereen eten te gaan halen, ontmoeten ze een veel rustiekere stam.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu leiden een aangenaam en rustig leven in de beschutting van een boom. Maar op een dag stort een mammoet tegen hun boom aan, waardoor die met een verschrikkelijke herrie omvalt. De twee maken zich hierdoor grote zorgen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
's Avonds op de rit terug naar de krater praten de vrienden over gevaren en moed. Behalve Baldwin en Zacki zijn ze van mening dat ze zelfs een T-Rex zouden aankunnen. Zacki en Balduin bereiden hiervoor een test van moed voor.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Als de vriendjes 's ochtends in de trein willen stappen, rijdt de trein vanzelf weg zonder de dieren. Gelukkig heeft Zacki een trolley gebouwd om de trein te volgen. Ze pompen met al hun spierkracht om de trolley in beweging te krijgen.
«
»
09:30 De Smurfen
Gargamel ontvoert Klungel en probeert hem zover te krijgen dat hij onthult waar de andere Smurfen verstopt zitten. Klungel ontsnapt, maar leidt Gargamel recht naar het Smurfendorp.
«
»
09:40 De Smurfen
Smurfin en Smurfbloesem proberen Moppersmurf aan het lachen te maken door hem mee te nemen op een kampeertrip.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya is verkouden, maar ze weigert het toe te geven. De olifant wil koste wat het kost buiten tuinieren, ook al veroorzaakt haar niesende slurf overal om haar heen chaos. Aan Oggy de moeilijke taak om haar te overtuigen naar bed te gaan.
«
»
10:00 Tok Tok
Als de kat ontdekt dat Peper samenspant met Rosie de kleine eend, voelt Zout zich verraden.
«
»
10:05 Tok Tok
Robbert is gemeen en vindt het leuk om zijn broer te pesten, wat leidt tot frequente ruzies tussen de twee. Gordon en de anderen bedenken een spel om elkaar beter te leren begrijpen.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar, Roger en Spirit worden in een tunnel met snoepstrepen gezogen, waardoor ze in een grote grot terechtkomen die vol zit met zombiepingu´ns die zich uitsloven om suiker te vinden.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar, Roger en Spirit proberen het blauwe kristal te vinden om het ruimteschip te starten.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Victor maken ruzie over welke kaart van hun magische spel sterker is: de fee of de heks. Ze proberen de echte fee en heks met elkaar te laten duelleren.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor rent weg van huis als zijn moeder hem dwingt viool te spelen. Maar dan komt hij diep in het bos de grote boze wolf tegen.
«
»
10:45 Royals Next Door
Bijna alle meisjes op school hebben de nieuwste grote kettingen, daarom wil Stella er ook een. Omdat haar zakgeld al op is, leent ze stiekem de ketting van haar moeder.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella's band wil graag optreden voor een echt publiek, en verneemt dat de Koningin-Weduwe een tuinfeest plant. Aangezien de grootmoeder harpmuziek verwacht, is de verrassing op zijn zachtst gezegd groot.
«
»
11:10 Lou
Lou is gefrustreerd. Ze wil eigenlijk oudejaarsavond doorbrengen met haar crush Tristan. Maar dan laat ze domweg een van zijn geliefde spelcomputers vallen en is de stemming verpest.
«
»
11:25 Lou
Lou is er toch in geslaagd om haar crush Tristan te vergezellen op een skivakantie. Samen met haar moeder Emma en Richard gaan ze naar Richards geboortedorp in de Franse Alpen. Lou kijkt er nu al naar uit.
«
»
11:35 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
11:45 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
11:55 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen Ún ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard.
«
»
12:50 Helden
De Helden racen met gekke fietsen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya wil dat Oggy de beste verjaardag ooit krijgt. De kakkerlakken, die hun zinnen hebben gezet op de taart, gaan akkoord om mee te spelen, maar Oggy kan zich niet voorstellen dat zijn oude vijanden een wapenstilstand afspreken.
«
»
13:40 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
13:50 Lou
Lou's skivakantie in Richards geboortedorp verloopt niet goed. Tristan neemt maar geen contact op. En als haar moeder ontdekt dat Richard een pikante verloofde heeft, Ludmilla genaamd, valt Emma van de trap.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella wordt wakker met een puist op haar gezicht en wil niet naar school. Ze heeft het gevoel dat iedereen haar aanstaart, en als klap op de vuurpijl is het tijd voor een nieuwe koninklijke potpourri.
«
»
14:20 Tok Tok
Otto vernietigt al zijn creaties als ze niet perfect zijn. Claude vraagt de kuikens om hem te leren dat imperfectie okÚ is. Men kan tenslotte altijd van fouten leren.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar, Leah, Roger en Spirit haasten zich terug naar Spirits ruimteschip, alleen om te ontdekken dat het in de tussentijd is leeggehaald. De daders zijn enkele gebruikelijke verdachten.
«
»
14:30 Prinsessia
Basiel krijgt per ongeluk het golfballetje van Violet tegen het hoofd en is zijn geheugen kwijt. Het gebeurt net op de dag van het grote Prinsessia-eetfestijn. Violet doet haar uiterste best om Basiel te helpen om zijn geheugen terug te krijgen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina is het zat dat Pinokkio altijd om haar hulp vraagt, maar in haar boosheid teleporteert ze zichzelf per ongeluk naar een gevaarlijke plek.
«
»
14:55 Mega Mindy
Tijdens een verrassingsdiner voor opa's verjaardag wordt de kok van het restaurant bedreigd. De overvaller heeft een zeer gevaarlijk plan, en Mega Mindy moet snel in actie komen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu hebben een ontmoeting met een echte sabeltandtijger. Aangezien het dier nog een baby is, kunnen de twee de schattigheid van de kleine kat niet weerstaan.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie moeten poetsen. Tarik vindt dat Marie dat maar traag doet, want hij kan dat uiteraard sneller. Marie zal die grote mond eens een lesje leren.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Puf moet de zomerpicknick organiseren maar kan moeilijk leiden. Het drietal gaat hem helpen door hem een fluitje te geven en te trainen, maar komen er al snel achter dat Puf is doorgedraaid in zijn nieuwe manier van doen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo is ervan overtuigd dat Fizz Panoleon de Eerste is, een gevaarlijke tiran die is teruggekeerd uit de geschiedenis. Magoo probeert hem terug te sturen in zijn geschiedenisboek.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Terwijl hij in het park is, denkt Magoo dat hij in het regenwoud van de Amazone is. Hij vindt het pluchen speelgoed van Fizz en verwart het met het legendarische beeld van de Nanoschaal en besluit het object voor zonsondergang terug te brengen.
«
»
16:00 Imago
De kinderen ontmoeten Choumichou, een beroemde banketbakker die zijn eigen banketbakkerij heeft opgezet in Nabach. Zayn is een fan van hem en kan een culinair duel met Kadir, Choumichou's leerling, niet weerstaan.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Oggy een klein plekje ontdekt op de slurf van Piya, raakt hij in paniek: het olifantje is misschien ziek. De kakkerlakken laten hem geloven dat het meisje besmettelijk is en doen zich voor als dokters om zijn papa kip angsten uit te buiten.
«
»
16:30 Rox
Twee valse agenten stelen de dure auto's van oude, rijke mensen. Team ROX moet uitzoeken wie deze agenten zijn en ze stoppen. De daders lijken echter hulp de krijgen van iemand bij de politie.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya smeekt Oggy om te gaan kamperen. Maar eenmaal daar, beseft de olifant dat het niet erg comfortabel is en wil hij naar huis. Oggy doet zijn uiterste best om het haar naar de zin te maken, maar de kakkerlakken maken het haar niet gemakkelijk.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Stel je voor: compilatie
Gloria, Axelle, Xander, Nina, Yonas en drie kippen vallen stil met hun elektrische wagen. Ze gaan op onderzoek en ontdekken dat ze zijn terechtgekomen in een wereld zonder elektriciteit. Ze leren hoe ze elektriciteit kunnen opwekken met een vlieger.
«
»
18:25 De Raad van Soekie
Pedro richt een klaslokaal in als een vipruimte die enkel toegankelijk is voor rijke leerlingen. Maar Pedro breidt de privileges voor de rijken snel uit. Zo mogen enkel zij nog les volgen in de klaslokalen. Soekie leidt het verzet tegen ongelijkheid.
«
»
18:40 Silverpoint
Na Megs verdwijning geeft Kaz Louis de taak om haar terug te krijgen. Louis lokt Fisher in de val om antwoorden te krijgen, maar beiden ontdekken dat er iets monsterlijks in het bos aanwezig is.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Ayo-Skate
De vrienden krijgen onverwachts bezoek. Ayo is teleurgesteld in Otis.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet de bezemjagende honden en de huisdieren die vriendjes zijn geworden met robotstofzuigers.
«
»
19:40 Jenny
Intensieve pijn in haar heup brengt Jenny naar het ziekenhuis. Terwijl ze wacht op de resultaten van haar onderzoeken, is de angst het grootst. Jenny stelt zich haar leven zonder de ziekte voor.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De acht overgebleven kandidaten moeten geblinddoekt verschillende ingrediŰnten in de vorm van een kubusje proeven en proberen uit te zoeken wat het is.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Tijdens elke sessie hoort het publiek vier halvefinalisten aan het werk. De eerste twee spelen een concerto van Wolfgang Amadeus Mozart, gekozen uit de concerti KV207 (nr. 1 in Bes), KV211 (n.2 in D) en KV218 (nr. 4 in D).
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers