TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Labor of Love
Om te testen hoe beschermend de mannen zijn, trekt Kristy met hen de bossen in voor een kampeertrip. Eén van de mannen onthult voorkennis over de andere deelnemers, wat tot spanningen leidt. En Kristy kiest twee mannen uit voor haar eerste date.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
«
»
13:25 Labor of Love
Kristy brengt tijd door in het huis van de aanstaande vader en leert de mannen beter kennen. Twee mannen worden uitgekozen voor een romantische één-op-één date.
«
»
14:25 Bridezillas
De vader van McKenzie is alle drama's van zijn dochter meer dan beu en dreigt ermee haar huwelijk niet bij te zullen wonen. Symoan heeft nog geen jurk, geen bloemen en haar verloofde maakt het bont in een stripclub.
«
»
15:15 9-1-1
Terwijl de stroomuitval in de hele stad chaos blijft veroorzaken in Los Angeles, haast Athena zich om haar familie te redden van een tragedie. Eddie moet een moeilijke keuze maken over zijn toekomst. Maddie neemt een levensveranderende beslissing.
«
»
16:10 André Hazes: The Next Chapter
André werkt samen met zijn nieuwe team aan zijn volgende album en werkt toe naar Holland Zingt Hazes. Dit wordt zijn eerste grote optreden en dat zorgt voor de nodige spanning.
«
»
17:05 Kitchen Nightmares
Chef Ramsay schiet het restaurant Classic American in West Babylon, New York te hulp. Hij merkt dat er niet goed wordt gecommuniceerd.
«
»
18:00 Snackmasters
In deze suikerzoete aflevering worden chefs Brian Geraghty van Berowra Waters en Luci Khan van Metisse door Scott Pickett en Ph Ling Yeow uitgedaagd om niet één maar drie Cadbury Favourites na te maken.
«
»
19:20 Mr. Bean
Mr. Bean belandt, op de een of andere manier, met een vreemd persoon in een pashokje. Alsof dat nog niet gek genoeg is ontmoet hij de koningin ook nog.
«
»
19:50 Flodder
Zoon Kees is opgeroepen voor militaire dienst, maar de familie wil dat koste wat het kost voorkomen. Daarvoor nemen ze vergaande maatregelen.
«
»
20:25 Venom
Journalist Eddie Brock krijgt bovenmenselijke krachten nadat hij met een symbiont fuseert. Samen staan ze bekend onder de naam Venom. Venom probeert de nieuwe en gevaarlijke vaardigheden, die Eddie zo bedwelmend vindt, onder controle te houden.
«
»
22:25 Transporter 2
Voormalig soldaat Frank Martin heeft een baan aangenomen als bodyguard voor de zoon van een DEA-agent. Als het jongetje wordt ontvoerd en besmet met een dodelijk virus, moet Frank er alles aan doen om hem te redden.
«
»
00:05 American Ninja Warrior
In de eerste ronde van de halve finale nemen onder meer Daniel Gil, Jesse Labreck, Sandy Zimmerman, Jody Avila en Grant McCartney het tegen elkaar op. Ze krijgen het zwaar te verduren op de obstakels Clockwork en Corkscrew.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers