TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Labor of Love
Kristy brengt tijd door in het huis van de aanstaande vader en leert de mannen beter kennen. Twee mannen worden uitgekozen voor een romantische één-op-één date.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
Hans werkt hard door om het huisje op tijd af te krijgen voor de geplande open dag. Ondertussen treffen Hans en Karin voorbereidingen voor deze speciale dag. Er moet een band komen, westernaankleding en natuurlijk een hoop mensen.
«
»
12:55 Labor of Love
Kristy en haar mannen doen een spelletjesavond. Hierbij wordt het een en ander duidelijk over hoe de mannen denken over relaties en kinderen. Ook moet Kristy helpen bij een kinderfeestje, samen met een man die eigenlijk op een date had gehoopt.
«
»
13:50 Bridezillas
Symoan stort compleet in op de ochtend van haar bruiloft en brengt daarmee de hele dag in gevaar. Nigeriaanse koningin Evelyn gaat in de clinch met de uitbaatster van de trouwlocatie.
«
»
14:50 9-1-1
Een vrachtwagen is ingereden op een homecoming-parade van een middelbare school. Athena en Michael proberen Harry te helpen in de nasleep van zijn ontvoering. May wordt geïntimideerd door een terugkerende callcenterlegende.
«
»
15:50 André Hazes: The Next Chapter
André gaat op familievakantie naar Amerika. De relatie met zowel Monique als zijn zoon is beter dan ooit. De tijd die ze samen spenderen is dan ook erg waardevol.
«
»
16:55 Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idylissch guesthouse te kunnen openen.
«
»
18:00 Snackmasters
De Britse chef-kok Nelly Robinson van restaurant Nel in Sydney en de Australische chef Claire Van Vuuren van restaurant Bloodwood nemen het tegen elkaar op om het perfecte Drumstick-ijsje te maken.
«
»
19:15 Mr. Bean
Mr. Bean heeft weer niet zo veel geluk; hij krijgt het namelijk voor elkaar om, terwijl hij van de duikplank valt, zijn zwembroek te verliezen.
«
»
19:45 Flodder
In Zonnedael staan de verkiezingen voor de deur. Een van de nieuw verkiesbare gemeenteraadsleden heeft de verwijdering van de Flodders uit de wijk hoog op zijn lijstje staan. Johnnie wil zijn eigen partij oprichten als tegengeluid.
«
»
20:25 Knives Out
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.
«
»
22:50 2012
Terwijl de wereld vergaat, probeert een man wanhopig zijn familie te redden. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan, te midden van aardbevingen en overstromingen.
«
»
01:40 American Ninja Warrior
In de tweede ronde van de halve finale nemen onder meer Jessie Graff, Najee Richardson, Joe Moravsky en Meagan Martin het tegen elkaar op. Ze krijgen tien obstakels voorgeschoteld, waaronder de Corkscrew, de Salmon Ladder en de Dungeon.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers