TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Blind getrouwd: AustraliŽ
De schokkende onthullingen tijdens de eerste Commitment Ceremony hebben zeker een aantal veren in de war gebracht. Ondertussen worden Natalie en Collins de volgende ochtend wakker in aparte appartementen.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Simon en zijn team reizen naar Wiltshire om Anthony en Bianca te ontmoeten. Het stel heeft grootse plannen om van de schuur achter in hun tuin een unieke B&B te maken en het team helpt hen met de transformatie.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
In de liefdeskeuken strijden drie alleenstaande jongens voor een date met de twintigjarige Alicia.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Watson behandelt Eric, een uitgeputte Fransman die last heeft van duizelingen en 's nachts niet kan slapen doordat zijn rug voortdurend jeukt. Dr. Watson laat hem testen op bloedarmoede.
«
»
14:30 Blind getrouwd: AustraliŽ
De schokkende onthullingen tijdens de eerste Commitment Ceremony hebben zeker een aantal veren in de war gebracht. Ondertussen worden Natalie en Collins de volgende ochtend wakker in aparte appartementen.
«
»
15:50 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Taylor onderzoekt Gohar, een slechtziende vrouw wier ogen als kind zwaar beschadigd raakten door een chemische brandwonde. Ze ondervindt nu hevige pijn aan haar goede oog en is bang dat ze blind zal worden.
«
»
16:50 Families XXL
Stephanie brengt een bezoek aan de familie Meulemans. Het wordt een emotionele dag.
«
»
17:55 MasterChef AustraliŽ
De koks gaan naar Cactus County, waar ze Mexicaanse gerechten maken die de zintuigen prikkelen.
«
»
18:55 Home and Away
Niet weten wie haar aanvaller was, maakt Felicity onzeker. Ze voelt de behoefte om wraak te nemen, maar dat kan enkel als ze zich kan herinneren wie haar heeft aangevallen.
«
»
19:25 Blind getrouwd: AustraliŽ
De Intimacy Week gaat verder met meer taken en intimiteitsworkshops om de koppels te helpen hun fysieke verbindingen te verkennen. Aan het eind van de week gaan de koppels op romantische dates, maar die van Sara en Tim verloopt niet zoals gepland.
«
»
20:35 Bastille Day
Een ruige CIA-agent moet een terroristische aanslag in Frankrijk tegenhouden. Hiervoor werkt hij uiteindelijk samen met een jonge oplichter.
«
»
22:25 Jacques Vermeire: Van 7 tot 77
De man van duizend-en-ťťn smoelen keert met zijn gloednieuwe show terug naar zijn geliefde typetjes. Sportjournalist Ruben Van Gucht vergezelt hem en zal zelf ook enkele legendarische typetjes bovenhalen.
«
»
00:50 vier-nul
Voetbalpodcast waarin vier kenners het voorbije weekend op de grasmat bespreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers