TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Michaël Vrijmoed bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:40 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Tine Embrechts. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:15 Puur Oosters
Stoofpotjes zijn erg geliefd in ons Belgenland, maar ook in het oosten zijn ze erg populair. Chef Quyên laat zien hoe je één van haar favoriete gerechten maakt: het stoofpotje van kip met gember.
«
»
13:25 Nuances
Thierry Theys maakt een ceviche op zijn eigen manier, met wilde zeebaars.
«
»
14:00 Peppe's Sicilië
Peppe kookt met alles wat er op het land van zijn oom groet. Citroenen, olijven, rozemarijn en meer.
«
»
14:15 Man With a Plan
Andi en Marcy realiseren dat ze vroeger rivalen van elkaar waren op de middelbare school, Adam en Don worden geforceerd om kant te kiezen.
«
»
14:40 Man With a Plan
Adam en Andi proberen de kinderen op subtiele wijze seksuele voorlichting te geven. Hun bijzondere aanpak zorgt ervoor dat de kinderen ietwat ongemakkelijk worden.
«
»
15:00 Two and a Half Men
Walden wil het huis opnieuw inrichten en Evelyn biedt haar professionele hulp aan. Ondertussen probeert Jake de aandacht van zijn lerares te krijgen, maar zij is geobsedeerd door Walden.
«
»
15:25 Two and a Half Men
Wanneer Walden Charlies piano verkoopt, raakt Alan andermaal geëmotioneerd over de dood van zijn broer. Om te dealen met zijn gevoelens, gaat hij op zoek naar zijn innerlijke Charlie.
«
»
15:50 Achter de schermen
A-lister Bompa Bockie De Repper beantwoordt uitzonderlijk veel waarom-vragen en plaatsvervangend media-insider Jeff Bronder brengt overigens een random anekdote mee.
«
»
17:00 De Mol
In de doodlopende straatjes van Caccamo wordt gestreden op het scherpst van de snede. De mol laat van zich horen, en dat stelt de groepsgeest danig op de proef.
«
»
18:15 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
19:00 Friends
Joey en Phoebe regelen samen een paar vreselijke dates voor Rachel en Ross, in de hoop dat die twee dan beseffen wat ze samen hadden. Monica ovuleert en wil graag met Chandler naar bed, maar baby Emma kan niet alleen gelaten worden.
«
»
19:30 Friends
Joey probeert bij een auditie op een aparte manier indruk te maken op een hoogdravende acteur. Ross schrikt wanneer hij erachter komt wie hem als kind heeft beroofd, en Chandler voelt zich oud wanneer hij een stage bij een schoenenbedrijf aanneemt.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Bompa Bockie
Bockie ondergaat een prostaatonderzoek en probeert dit bespreekbaar te maken bij de mannelijke bewoners. Ondanks het lekkere eten in het woonzorgcentrum, snakken de smaakpapillen van Bockie na een aantal weken naar iets anders.
«
»
22:05 Geubels en de Belgen
Philippe heeft het over radio, televisie, kranten en internet. Hij vertelt onder andere wat hij vroeger deed om langer tv te kunnen kijken en wat de interesseert-me-geen-hol-knop zou kunnen zijn. Ook heeft hij reclame-advies in petto.
«
»
22:45 Het Perfecte Plaatje
De fotografen krijgen de opdracht om de stilte in de natuur te fotograferen, maar dat lijkt niet zo simpel als het lijkt. Daarna trekken ze naar Festival Dranouter en begeven ze zich tussen de festivalgangers om de perfecte festivalfoto te maken.
«
»
23:55 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers