TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Jan Tournier bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:40 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Wout Bru. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:30 Puur Oosters
In het oosten wordt er veel minder vlees gegeten en vegetariër zijn is er helemaal niet vreemd. Vandaag maakt Quyên een populair vegetarisch gerecht uit Azië klaar: gebakken tofu met wokgroenten.
«
»
13:40 NJAM! ZOEKT FOODIE!
Vandaag speelt Dominique Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa. En hij maakt ook een aperitief, zo gaat dat natuurlijk op zijn zomerse feestjes.
«
»
14:10 Peppe's Sicilië
Peppe zoekt in de stad waar zijn grootouders wonen naar wildegroeiende oregano en rozemarijn.
«
»
14:30 Man With a Plan
De oppas zegt af dus Adam en Andi moeten iets anders verzinnen, de eerst gegadigde is Kate. Ondertussen vergeet Don om romantische plannen te maken voor Marcy.
«
»
14:50 Man With a Plan
Kate wordt, voor de eerste keer, mee uit gevraagd; Adam kan zijn bezorgdheid moeilijk verbergen. Ondertussen krijgt Don hulp van Lowell bij het kopen van het perfecte cadeau voor Marcy.
«
»
15:15 Two and a Half Men
Walden is in paniek wanneer hij in een wanhopige bui zijn liefde verklaart aan Zoey, maar ze niet direct reageert. Verder denkt Alan dat Lyndsey een alcoholprobleem heeft.
«
»
15:35 Two and a Half Men
De voormalige zakenpartner van Walden duikt opeens op, met de bedoeling om een oud meningsverschil tussen hen beiden uit te klaren.
«
»
15:55 Achter de schermen
Geroutineerd media-insider Viktor Verhulst heeft boezemvriend annex A-lister Koen Crucke meegenomen. Hij onthult een mediageheim waarin de eerdergenoemde A-lister haast schip noch wal raakt.
«
»
16:55 De Mol
In het bruisende Palermo gaan de poppen aan het dansen. Wie toont zich een goede leugenaar? En vooral: wie strandt in het zicht van de eindmeet?
«
»
18:10 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
18:55 Friends
Nu ze niet langs natuurlijke weg een kind kunnen krijgen, bespreken Monica en Chandler de mogelijkheden en ondervragen ze Chandlers nietsvermoedende collega als een potentiële zaaddonor. Rachel vertrouwt Phoebe toe dat ze verliefd is op Joey.
«
»
19:25 Friends
Ross krijgt gratis toegangspasjes voor zijn vrienden voor een paleontologiecongres in Barbados, waar hij een praatje gaat houden. Wanneer Chandler per ongeluk de enige versie van Ross' speech uitwist, brengt Charlie redding.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Bompa Bockie
In het wzc begint Bockie te twijfelen aan zijn beslissing om kinderloos te blijven na enkele diepgaande gesprekken met medebewoners. Om wat verandering te brengen in de dagelijkse routine, staat er een daguitstap naar de zee gepland.
«
»
22:15 Geubels en de Belgen
Philippe vertelt over alles wat u kan doen met een huisdier tussen de aankoop en het laten inslapen.
«
»
23:00 Het Perfecte Plaatje
Gastjurylid Lieve Blancquaert geeft de fotografen een snelcursu documentairefotografie, want het thema van de eerste opdracht is human interest. Daarna maken ze zich klaar voor de gevreesde, en voor sommigen gedroomde opdracht: naaktfotografie.
«
»
00:15 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers