TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Jan Tournier bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:45 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Wout Bru. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:00 Puur Oosters
In het oosten wordt er veel minder vlees gegeten en vegetariër zijn is er helemaal niet vreemd. Vandaag maakt Quyên een populair vegetarisch gerecht uit Azië klaar: gebakken tofu met wokgroenten.
«
»
13:15 NJAM! ZOEKT FOODIE!
Njam! gaat op zoek naar gepassioneerde foodies, kokende influencers en hobbykoks die niet cameraschuw zijn. Koken op sterrenniveau is geen vereiste, maar lekkere en haalbare all-round gerechten bedenken en deze op vlotte wijze presenteren is dat wel.
«
»
13:40 Peppe's Sicilië
Peppe zoekt in de stad waar zijn grootouders wonen naar wildegroeiende oregano en rozemarijn.
«
»
14:00 Man With a Plan
De oppas zegt af dus Adam en Andi moeten iets anders verzinnen, de eerst gegadigde is Kate. Ondertussen vergeet Don om romantische plannen te maken voor Marcy.
«
»
14:25 Man With a Plan
Kate wordt, voor de eerste keer, mee uit gevraagd; Adam kan zijn bezorgdheid moeilijk verbergen. Ondertussen krijgt Don hulp van Lowell bij het kopen van het perfecte cadeau voor Marcy.
«
»
14:50 Two and a Half Men
Walden is in paniek wanneer hij in een wanhopige bui zijn liefde verklaart aan Zoey, maar ze niet direct reageert. Verder denkt Alan dat Lyndsey een alcoholprobleem heeft.
«
»
15:15 Two and a Half Men
De voormalige zakenpartner van Walden duikt opeens op, met de bedoeling om een oud meningsverschil tussen hen beiden uit te klaren.
«
»
15:40 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
16:50 De Mol
In het bruisende Palermo gaan de poppen aan het dansen. Wie toont zich een goede leugenaar? En vooral: wie strandt in het zicht van de eindmeet?
«
»
18:10 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
18:55 Friends
Nu ze niet langs natuurlijke weg een kind kunnen krijgen, bespreken Monica en Chandler de mogelijkheden en ondervragen ze Chandlers nietsvermoedende collega als een potentiële zaaddonor. Rachel vertrouwt Phoebe toe dat ze verliefd is op Joey.
«
»
19:25 Friends
Ross krijgt gratis toegangspasjes voor zijn vrienden voor een paleontologiecongres in Barbados, waar hij een praatje gaat houden. Wanneer Chandler per ongeluk de enige versie van Ross' speech uitwist, brengt Charlie redding.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Bompa Bockie
Bockie De Repper worstelt hard met de angst voor de dood. Daarom vraagt hij zich af: hoe is het om oud te zijn? Nieuwsgierig naar de ups en downs van het ouder worden duikt Bompa Bockie als bewoner een woonzorgcentrum in.
«
»
22:15 Geubels en de Belgen
Komisch televisieprogramma met Philippe Geubels. Elke aflevering bevat een uniek thema, van liefde en eten, tot opgroeien en sport.
«
»
22:55 Het Perfecte Plaatje
Gastjurylid Lieve Blancquaert geeft de fotografen een snelcursu documentairefotografie, want het thema van de eerste opdracht is human interest. Daarna maken ze zich klaar voor de gevreesde, en voor sommigen gedroomde opdracht: naaktfotografie.
«
»
22:55 Het Perfecte Plaatje
«
»
00:10 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
00:10 De Tafel van Gert
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers