TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Nuances
Thierry Theys laat zien hoe Yellowfin tonijn op verschillende manieren klaargemaakt kan worden.
«
»
08:55 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme draagt een heerlijk dessert op aan de professionele snowboarder Seppe Smits.
«
»
09:20 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
09:35 Young Sheldon
George en Mary kunnen niet wachten de nieuwe vrouw in Georgie's leven te ontmoeten en haar te leren kennen. Sheldon en Missy hebben zo hun eigen ideen over wat er met hun familie aan de hand is.
«
»
09:55 Young Sheldon
Sheldon en Missy horen over Georgie's zwangerschap en de hele familie belooft het geheim te houden.
«
»
10:15 Young Sheldon
Het Cooper-huishouden wordt geconfronteerd met allerlei problemen. Terwijl de kerkgemeenschap aan het roddelen is over Georgie, neemt Missy het op voor haar broer. Sheldon wordt afgeleid door het familiedrama.
«
»
10:30 Young Sheldon
Sheldon worstelt met de eerste tekenen van de puberteit. Ondertussen gaan Mary en George Sr. beiden op zoek naar een nieuwe baan. En Georgie en Meemaw maken een zakenreis over de grens.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 De kunstenaar
Voor Marjan Vrankulj mag een lamp mr zijn dan gewoon een lichtobject. In deze reportage zien we hoe hij erin slaagt om van zijn lampen echte kunstwerken te maken.
«
»
12:05 Hallo Roger
Een verwarming verplaatsen kan klus zijn waar je tegenop ziet, maar dit instructiefilmpje bewijst het tegendeel. Eerst moet Roger het stopcontact verleggen vooraleer hij de radiator kan verplaatsen.
«
»
12:20 Hallo Roger
Een verwarming verplaatsen kan een klus zijn waar je tegenop ziet. Dit instructiefilmpje bewijst het tegendeel. Met het juiste gereedschap en een dosis gezond verstand, kan je veel meer dan je denkt.
«
»
12:40 Het zelfbouwhuis
De nutsvoorzieningen kunnen eindelijk worden geplaatst. Die met betrekking tot het water, zoals de afvoerbuizen, worden als eerste geplaatst. Deze worden gevolgd door de verwarmingsbuizen, het sanitairtoevoer, ventilatie en elektriciteitskabels.
«
»
13:00 Will & Grace
Wanneer Jack Rosario aantreft met Karens tuinman, geeft ze toe dat ze van hem wil scheiden en in plaats daarvan met de tuinman wil trouwen. Ondertussen probeert Will de vrede te herstellen tussen Grace en zijn baas, Ben.
«
»
13:25 Will & Grace
Grace vertelt Will over haar liefdesleven, maar dat wordt Will allemaal teveel. Hij besluit een nieuwe start te maken op een Caribisch eiland. Ondertussen vraagt Rosario de scheiding aan, maar Jack is niet bereid het zo makkelijk op te geven.
«
»
13:50 De wereld op je bord
Chef Egil serveert het heerlijke stukje rendierfilet met smakelijke knolselderpuree in deze ronduit Noors getinte aflevering van De wereld op je bord.
«
»
14:05 Toasted on wheels!
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood gerechten. Dominique kiest voor erwtensoep; Dagny Ros gaat voor tunnbrod met gegrilde makreel en een witte omelet.
«
»
14:30 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Tine Embrechts. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
14:45 Man With a Plan
Een sneeuwstorm zorgt ervoor dat de familie Burns niet op bezoek kan bij hun grootouders tijdens kerstmis, Adam en Andi proberen uit alle macht een kerstramp te voorkomen.
«
»
15:10 Man With a Plan
Adams oudste dochter heeft voor het eerst haar maandstonden, maar Andi is onbereikbaar. Adam ziet zich dus genoodzaakt om haar zelf bij te staan tijdens deze mijlpaal.
«
»
15:30 Man With a Plan
Adam probeert te doen lijken alsof hij niet jaloers is als hij ontdekt dat Andi het goed kan vinden met een mannelijke collega.
«
»
15:55 Two and a Half Men
Alan wordt achterdochtig wanneer blijkt dat Charlie en Lyndsey het steeds beter met elkaar kunnen vinden. Hij krijgt het gevoel dat er meer aan de hand is.
«
»
16:20 Two and a Half Men
Charlie is er zwaar van overtuigd dat Rose getrouwd is. Hij raakt meer en meer in de ban van haar en lijkt bijna geobsedeerd te zijn. In de tussentijd tapen Jake en Eldridge zichzelf in en halen allemaal gevaarlijke stunts uit.
«
»
16:40 Two and a Half Men
Charlie en Rose lijken nog steeds romantische gevoelens voor elkaar te koesteren. Ondertussen neemt de poging van Alan, om geld te lenen voor de uitbreiding van zijn praktijk, een verrassende wending.
«
»
17:05 Two and a Half Men
Rose ontdekt wat Alan van plan is en dreigt zijn familie op de hoogte te brengen. Maar dan komt Alan ook achter gevoelige informatie over Rose en haar zogenaamde 'echtgenoot'.
«
»
17:30 Two and a Half Men
Op de begrafenis van Charlie komen alle vrouwen uit zijn onstuimige leven afscheid nemen. Als Charlies huis hierna moet worden verkocht komt Alan in de problemen, totdat hij een nieuw, rijke vriend ontmoet.
«
»
17:55 Don't Worry, Be Happy
Louis heeft een nieuw bed en dat bevalt hem uitstekend en bij de familie Jackson is het een bijzondere dag, een verrassingsfeest voor de verjaardag van Tania.
«
»
19:10 Blind gekocht
In Blind Gekocht stappen dit voorjaar 7 nieuwe gezinnen in het immo-avontuur van hun leven. Een huis vinden blijkt onmogelijk en daarom vertrouwen ze al hun spaarcenten toe aan Jani en het team van experten.
«
»
20:20 Junior Bake Off Vlaanderen
Voor de technische proef maken de bakkers een peperkoekenhart met hun levensmotto. Als spektakelstuk maken ze een open boek-taart, waarin ze iets meer vertellen over zichzelf. Acht bestsellers voor de jury om van te proeven.
«
»
21:15 Het Perfecte Plaatje
De fotografen krijgen de opdracht om de stilte in de natuur te fotograferen, maar dat lijkt niet zo simpel als het lijkt. Daarna trekken ze naar Festival Dranouter en begeven ze zich tussen de festivalgangers om de perfecte festivalfoto te maken.
«
»
22:20 Nonkels
Luc heeft eindelijk werk, maar Carine is tot zijn verbazing niet gediend met deze verandering in hun huishouden. Pol voelt dat hij Innocent dreigt kwijt te raken, en klampt zich daarom steeds harder aan hem vast.
«
»
23:05 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
00:00 Achter de schermen
A-lister Bompa Bockie De Repper beantwoordt uitzonderlijk veel waarom-vragen en plaatsvervangend media-insider Jeff Bronder brengt overigens een random anekdote mee.
«
»
01:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers