TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Smossen Mag
De tienjarige Mats, de negenjarige Liselotte en de twaalfjarige Deborah klutsen, schrikken, koken, beschilderen en bakken eieren. Ze experimenteren er zelfs mee in de microgolfoven. De creaties worden gehuisvest in een eetbaar en megacool vogelnest.
«
»
09:25 Pasta & Risotto
Peppe maakt heerlijke zelfgemaakte, verse ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
09:40 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren ontbijtwafels met spek en chocolade pasta met fruit in Gent.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:05 Op de Rooster
Axel Daeseleire mag dit keer samen met Johan Segers varken aan het spit bereiden, samen met de rest van het varken, zoals spek, oren, poten en natuurlijk aangepaste sausen en salades.
«
»
13:35 De Smaaktoerist
De Belgische wijnen zijn in opmars en smaaktoerist Jeroen de Pauw vindt dat helemaal terecht. Hij bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
14:05 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle gaat naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini, één van haar favorieten. Stirred, not shaken. Daarna serveert ze een eigen creatie: de Pineapple Bowler, een ode aan Londen en haar bolhoed.
«
»
14:10 Friends
In de hoop op een enorme jackpot leggen de vrienden hun geld bij elkaar om tientallen loten te kopen. Intussen wacht Chandler af wat zijn werkgever over zijn toekomst besluit, en Ross noemt Rachel mama om zo aan Emma te leren hoe ze het moet zeggen.
«
»
14:35 Friends
Rachel heeft een verrassende droom over Joey nadat ze hem bij de opname van een emotionele scène bezig heeft gezien. Chandler heeft een romantisch uitstapje geregeld, maar wanneer Monica niet weg kan vanwege haar werk, gaat hij samen met Ross.
«
»
15:00 Two and a Half Men
Wanneer Bridget en Waldens moeder, Robin, het bedrijf van Walden proberen over te nemen, schakelt Walden de hulp van Alan in.
«
»
15:25 Two and a Half Men
Zoey probeert Walden ervan te overtuigen dat Walden zijn weelderige haren zou moeten knippen. In de tussentijd lijken Alen en Lyndsey, opnieuw, naar elkaar toe te groeien.
«
»
15:45 Het Beste Bod
Zes experten en zes bekende Vlamingen schuimen verschillende rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Door het tactisch steekspel van tegen elkaar opbieden, proberen ze de verkoper te overtuigen.
«
»
16:20 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
17:35 Blind gekocht
In Blind Gekocht stappen dit voorjaar 7 nieuwe gezinnen in het immo-avontuur van hun leven. Een huis vinden blijkt onmogelijk en daarom vertrouwen ze al hun spaarcenten toe aan Jani en het team van experten.
«
»
18:50 Friends
Ross is onder de indruk van zijn knappe collega-paleontholoog, maar nog meer van haar indrukwekkende lijst met ex-vriendjes. Intussen zetten Rachel en Monica zichzelf voor schut tijdens Joey's dakfeest voor zijn collega's van Days of Our Lives.
«
»
19:20 Friends
Het bezoek van Chandler en Monica aan een vruchtbaarheidskliniek wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers ex-vriendin Janice opduikt. Ross helpt Joey hoe hij intelligent kan overkomen. Rachel discussieert met Phoebe over een keten van spa-resorts.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Nonkels
Willy verklaart de oorlog aan Christian, en voert de emotionele druk op Luc op. Hij krijgt daarbij de hulp van Carine, die Luc onder haar pantoffel voelt ontsnappen. Innocent doet onhandige pogingen om Safa buiten het werk beter te leren kennen.
«
»
21:55 Het Perfecte Plaatje
De fotografen krijgen de opdracht om de stilte in de natuur te fotograferen, maar dat lijkt niet zo simpel als het lijkt. Daarna trekken ze naar Festival Dranouter en begeven ze zich tussen de festivalgangers om de perfecte festivalfoto te maken.
«
»
23:10 Bompa Bockie
Bockie ondergaat een prostaatonderzoek en probeert dit bespreekbaar te maken bij de mannelijke bewoners. Ondanks het lekkere eten in het woonzorgcentrum, snakken de smaakpapillen van Bockie na een aantal weken naar iets anders.
«
»
00:05 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers