TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Op de Rooster
Axel Daeseleire mag dit keer samen met Johan Segers varken aan het spit bereiden, samen met de rest van het varken, zoals spek, oren, poten en natuurlijk aangepaste sausen en salades.
«
»
09:25 De Smaaktoerist
De Belgische wijnen zijn in opmars en smaaktoerist Jeroen de Pauw vindt dat helemaal terecht. Hij bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
09:55 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle gaat naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini, één van haar favorieten. Stirred, not shaken. Daarna serveert ze een eigen creatie: de Pineapple Bowler, een ode aan Londen en haar bolhoed.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:25 De Gastentafel
Jan Tournier bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
14:10 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Wout Bru. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
14:25 Friends
Ross is onder de indruk van zijn knappe collega-paleontholoog, maar nog meer van haar indrukwekkende lijst met ex-vriendjes. Intussen zetten Rachel en Monica zichzelf voor schut tijdens Joey's dakfeest voor zijn collega's van Days of Our Lives.
«
»
14:50 Friends
Het bezoek van Chandler en Monica aan een vruchtbaarheidskliniek wordt nog ongemakkelijker wanneer Chandlers ex-vriendin Janice opduikt. Ross helpt Joey hoe hij intelligent kan overkomen. Rachel discussieert met Phoebe over een keten van spa-resorts.
«
»
15:20 Two and a Half Men
Walden vindt dat Zoey zich iets vrijer zou mogen voelen in de slaapkamer. Berta denkt dat een paar hapjes van een spacecake misschien kunnen helpen.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Een enorme storm verstoort de plannen van Alan en Walden op Valentijnsdag. Ze komen vast te zitten in het strandhuis, dit zorgt voor rivaliteit tussen Zoey en Lyndsey.
«
»
16:05 Het Beste Bod
Zes experten en zes bekende Vlamingen schuimen verschillende rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Door het tactisch steekspel van tegen elkaar opbieden, proberen ze de verkoper te overtuigen.
«
»
16:45 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
18:00 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
19:05 Geubels en de Belgen
Philippe heeft het over radio, televisie, kranten en internet. Hij vertelt onder andere wat hij vroeger deed om langer tv te kunnen kijken en wat de interesseert-me-geen-hol-knop zou kunnen zijn. Ook heeft hij reclame-advies in petto.
«
»
19:50 Nonkels
Willy verklaart de oorlog aan Christian, en voert de emotionele druk op Luc op. Hij krijgt daarbij de hulp van Carine, die Luc onder haar pantoffel voelt ontsnappen. Innocent doet onhandige pogingen om Safa buiten het werk beter te leren kennen.
«
»
20:35 Kong: Skull Island
Aan het begin van de zeventiger jaren gaat een groep ontdekkingsreizigers naar een geheimzinnig, onontdekt eiland toe. Daar worden ze al snel begroet door Kong en hij is niet het enige monster op het eiland.
«
»
22:45 Don't Worry, Be Happy
Don't Worry Be Happy brengt het verhaal van heel gewone en toch bijzondere Vlamingen, die het al dan niet onverwachts moeten redden met weinig geld.
«
»
23:50 OEP Z'N BAKKES
Podcast die helemaal in het teken staat van MMA (Mixed Martial Arts). Pedro Elias, Robin Pront, Andries Beckers en Jan Quaeyhaegens fileren en analyseren de voorbije MMA-fights en blikken vooruit op de komende UFC-events en match-ups.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers