TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Nuances
Thierry Theys maakt een ceviche op zijn eigen manier, met wilde zeebaars.
«
»
09:00 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt kampioen Femke Hermans uit en draagt een hemels dessert aan haar op.
«
»
09:25 Pasta & Risotto
Peppe maakt heerlijke zelfgemaakte, verse ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
09:40 The Simpsons
Mr. Burns gaat als 'Fred' undercover bij de kerncentrale en raakt bevriend met Homer en de groep. Burns wil het leven van zijn werknemers veraangenamen, maar een jaloerse Smithers probeert de oude, verbitterde Burns terug te krijgen.
«
»
10:00 The Simpsons
Marge en Homer krijgen ruzie over zijn gebrek aan ambitie tijdens een tentoonstelling over het Oude Rome. Ze stellen zich een Romeinse versie voor van wat er zou gebeuren als Homer meer op zijn carriŤre gericht zou zijn.
«
»
10:20 The Simpsons
Lisa blijft thuis van school om de wonderen van de westerse kunst te ontdekken. Elk gezinslid neemt de identiteit van een beroemde kunstenaar aan. Lisa verschijnt als Lisanardo, Homer en Marge als Diego Rivera en Frida Kahlo, en Maggie als Cupido.
«
»
10:45 The Simpsons
Het is tijd voor de jaarlijkse terreurtrilogie, met een angstaanjagende blik op de verkiezingen van 2020, parodieŽn op Pixar en Spider-Man en een negende verjaardag waar Lisa maar niet overheen kan komen.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Roger
Roger gaat in deze aflevering aan de slag in de voortuin van een net gerenoveerde woning. Hij gaat een oprit aan de ene zijde van het huis maken en een parkeerstrook aan de andere kant.
«
»
12:20 Roger
Roger gaat in deze aflevering aan de slag in de voortuin van een net gerenoveerde woning. Hij gaat een oprit aan de ene zijde van het huis maken en een parkeerstrook aan de andere kant.
«
»
12:35 De tip
De belangrijkste tips worden opgesomd voor een thuisbureau die goed op orde is. Een opgeruimde werkplek zorgt voor een heldere geest, en zo wordt er meer werk gedaan.
«
»
12:50 Het zelfbouwhuis
De gasleiding wordt eerst aangelegd, voordat de ketel aangesloten kan worden. Er zijn veel leidingen die gelegd moeten worden door het hele huis heen en het is dus belangrijk om deze in de juiste volgorde aan te leggen.
«
»
13:10 Will & Grace
Grace creŽert spanning met Will wanneer ze besluit dat een renovatie van hun badkamers nodig is. Jack worstelt met zijn CV, en Will springt bij om te helpen.
«
»
13:30 Will & Grace
Grace stemt ermee in om Harlins flat in te richten, maar Wills bemoeienis zorgt voor problemen bij de klus. Jack begint zijn zangcarriŤre met een auditie voor de one-man show 'Just Jack'.
«
»
13:55 De Smaaktoerist
De Belgische wijnen zijn in opmars en smaaktoerist Jeroen de Pauw vindt dat helemaal terecht. Hij bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
14:25 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren ontbijtwafels met spek en chocolade pasta met fruit in Gent.
«
»
14:45 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Wout Bru. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
15:00 Man With a Plan
Andi en Marcy realiseren dat ze vroeger rivalen van elkaar waren op de middelbare school, Adam en Don worden geforceerd om kant te kiezen.
«
»
15:25 Man With a Plan
Adam en Andi proberen de kinderen op subtiele wijze seksuele voorlichting te geven. Hun bijzondere aanpak zorgt ervoor dat de kinderen ietwat ongemakkelijk worden.
«
»
15:45 Man With a Plan
Andi dwingt Adam om af te spreken met Lowell. Don voelt zicht buitengesloten en Andi moet het oplossen. Ondertussen bekent mevrouw Rodriquez aan Andi dat ze over Adam heeft gedroomd.
«
»
16:10 Two and a Half Men
Walden wil het huis opnieuw inrichten en Evelyn biedt haar professionele hulp aan. Ondertussen probeert Jake de aandacht van zijn lerares te krijgen, maar zij is geobsedeerd door Walden.
«
»
16:30 Two and a Half Men
Wanneer Walden Charlies piano verkoopt, raakt Alan andermaal geŽmotioneerd over de dood van zijn broer. Om te dealen met zijn gevoelens, gaat hij op zoek naar zijn innerlijke Charlie.
«
»
16:55 Two and a Half Men
Alan mag de psychiatrie verlaten. Bij zijn thuiskomst wordt hij meteen geconfronteerd met enkele schokkende gebeurtenissen, en wordt zijn mentale toestand op de proef gesteld.
«
»
17:20 Two and a Half Men
Walden probeert een einde te maken aan zijn gevoelens voor Bridget, door zich opnieuw op de datingmarkt te storten. Ondertussen probeert Alan een oplossing te vinden voor zijn financiŽle problemen.
«
»
17:45 Two and a Half Men
Walden probeert een nieuwe stap binnen zijn relatie met Zoey te zetten. Maar de verschijning van Bridget bemoeilijkt deze plannen.
«
»
18:10 Don't Worry, Be Happy
Don't Worry Be Happy brengt het verhaal van heel gewone en toch bijzondere Vlamingen, die het al dan niet onverwachts moeten redden met weinig geld.
«
»
19:10 Blind gekocht
In Blind Gekocht stappen dit voorjaar 7 nieuwe gezinnen in het immo-avontuur van hun leven. Een huis vinden blijkt onmogelijk en daarom vertrouwen ze al hun spaarcenten toe aan Jani en het team van experten.
«
»
20:20 Junior Bake Off Vlaanderen
Bakken is eigenlijk ook een beetje wetenschap en daarom is het in de derde aflevering van Junior Bake Off wetenschapsweek. Speciaal voor de gelegenheid krijgt Jeroom assistentie in het Bake Off lab van Lieven Scheire.
«
»
21:15 Het Perfecte Plaatje
Gastjurylid Lieve Blancquaert geeft de fotografen een snelcursu documentairefotografie, want het thema van de eerste opdracht is human interest. Daarna maken ze zich klaar voor de gevreesde, en voor sommigen gedroomde opdracht: naaktfotografie.
«
»
22:25 Nonkels
Willy verklaart de oorlog aan Christian, en voert de emotionele druk op Luc op. Hij krijgt daarbij de hulp van Carine, die Luc onder haar pantoffel voelt ontsnappen. Innocent doet onhandige pogingen om Safa buiten het werk beter te leren kennen.
«
»
23:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
00:10 Achter de schermen
Geroutineerd media-insider Viktor Verhulst heeft boezemvriend annex A-lister Koen Crucke meegenomen. Hij onthult een mediageheim waarin de eerdergenoemde A-lister haast schip noch wal raakt.
«
»
01:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers