TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Dickensian
Honoria wordt geconfronteerd met de realiteit van de wanhopige situatie van haar vader en wat dit betekent voor haar relatie met kapitein Hawdon. Buckets geduld wordt beloond wanneer nieuw bewijs tot een verrassende ontdekking leidt.
«
»
02:30 Dickensian
Door omstandigheden kan Compeyson niet aanwezig zijn bij een belangrijke ontmoeting met Amelia. Door haar succes voelt hij zich gedwongen drastische maatregelen te nemen om haar interesse te behouden.
«
»
03:00 Grantchester
Er wordt weer een dakloze man dood aangetroffen, netjes geschoren en omgebracht op dezelfde manier als de eerdere slachtoffers. Misschien zit de verkeerde man achter de tralies voor die moorden.
«
»
03:45 Silent Witness
DNA-bewijs dat gelinkt wordt aan de moord op de minister van volksgezondheid dwingt Nikki om haar verleden onder ogen te komen. Naarmate het onderzoek vordert, dringt het tot haar door dat de zaak blijvende consequenties zal hebben voor haar werk.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar een verwarde vrouw die verdacht wordt van het neersteken van haar goklustige verloofde, komen rechercheur Murdoch en Julia op gespannen voet te staan.
«
»
05:30 Stath Lets Flats
Stath veroorzaakt per ongeluk brand in een pand, wat tot een fikse ruzie met zijn geŽrgerde vader leidt. Omdat hij zichzelf wil bewijzen buiten het bedrijf van zijn vader, besluit hij bij concurrent Smethwicks te gaan werken.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Max en Miranda onderzoeken in het plaatsje Cazador in het binnenland van Mallorca de moord op een beroemde Britse schrijver die zich actief inzette tegen stierenvechten.
«
»
06:45 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Tijdens het onderzoek naar een sterfgeval bij een boekingskantoor voor Shakespeare-acteurs ontdekken Frank en Lu dat er meer moorden en tragedies plaatsvinden achter de schermen dan in de voorstellingen.
«
»
07:35 Beyond Paradise
Humphrey en Martha's trouwdag is eindelijk aangebroken en nu staan ze voor de uitbundige affaire die Anne heeft georganiseerd. Maar zo'n grote dag lijkt veel te snel te komen en Anne's plannen lijken veel grootser dan wat een van hen eigenlijk wilde.
«
»
08:35 Father Brown
Father Brown ontrafelt een duister mysterie na de moord op een deelnemer bij een danswedstrijd.
«
»
09:20 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit wanneer een meisje voor dood is achtergelaten bij een schoolfeest voor jongens.
«
»
10:05 Inspector George Gently
Wanneer het verbrande lichaam van een man wordt gevonden bij een RAF-basis uit de jaren zestig, wordt inspecteur George Gently opgeroepen om een onderzoek in te stellen. Gently vermoedt dat het slachtoffer betrokken was bij de IRA.
«
»
11:40 Signora Volpe
Wanneer Sylvia bij een archeologische opgraving helpt, stuit ze op een skelet in een ondiep graf. De lokale inwoners denken te weten wie in het graf ligt en wie de moordenaar is, maar Sylvia brengt een verborgen verhaal aan het licht.
«
»
13:05 Midsomer Murders
ControversiŽle plannen om een supermarkt te bouwen in Elverton-cum-Latterly leiden tot moord wanneer een man wordt neergestoken. Barnaby en Jones gaan op zoek naar de dader.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een man die doodgestoken is. Zijn dood heeft mogelijk te maken met de controversiŽle nieuwe supermarkt die gepland staat voor Elverton-cum-Latterly.
«
»
14:50 Murdoch Mysteries
Na de diefstal van een Rembrandt doet Murdoch onderzoek in de wereld van James en Sally Pendrick.
«
»
15:50 Murdoch Mysteries
Een dompteur wordt verslonden door een circustijger. Ogden ontdekt dat het dier was uitgehongerd.
«
»
16:50 Death in Paradise
Neville belandt in het ziekenhuis nadat hij tijdens het beachvolleyballen door een insect wordt gebeten. Zijn ziekenhuisverblijf neemt een schokkende wending wanneer een verpleegkundige tijdens haar nachtdienst zelfmoord pleegt.
«
»
17:55 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
18:55 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom. Gelukkig is hulp nabij met de terugkeer van een voormalige brigadier.
«
»
20:00 Grantchester
Er wordt weer een dakloze man dood aangetroffen, netjes geschoren en omgebracht op dezelfde manier als de eerdere slachtoffers. Misschien zit de verkeerde man achter de tralies voor die moorden.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
Stath is na een nacht vol alcohol en passie smoorverliefd op zijn voormalige rivaal Carole. Maar het is nog maar de vraag of zijn gevoelens worden beantwoord. Ondertussen krijgt Sophie de uitslag van haar examens te horen.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Stath wil dolgraag dat zijn vader hem de leiding geeft over de zaak, maar Carole vraagt om een persoonlijk sollicitatiegesprek voor de baan. Ondertussen probeert Sophie Al te vermijden zolang zijn Japanse vriendin op bezoek is.
«
»
22:00 Friday Night Dinner
Pa heeft de oorlog verklaard aan een plastic zak die hoog in een boom vastzit. Jonny's kledingkeuze is nogal 'buitenaards'. En Adam ontdekt dat er niets zo erg is als een boze moeder.
«
»
22:30 Inside No. 9
Beattie en Sam zijn een jong stel dat eindelijk hun eerste huis gaat kopen. Maar het enige appartement dat ze kunnen betalen heeft een duister, onheilspellend verleden dat per se gehoord wil worden.
«
»
23:05 Silent Witness
Wanneer er een lichaam wordt gevonden in het veld, in de buurt van Hartford, bevestigen Nikki en het Lyell-team dat het de vermiste tiener Jason Forbes is. De lokale slotenmaker Malcolm Wilde is de hoofdverdachte.
«
»
00:10 Silent Witness
Nikki en Lyell onderzoeken een moord, en moeten samenwerken met het politiecorps. Ze worden daarbij gedwongen om hun werkwijze in twijfel te trekken.
«
»
01:05 New Tricks
Gerry komt terug naar Bermondsey om de bruiloft van zijn dochter te helpen organiseren. Terwijl hij daar is, wordt zijn hulp ingeroepen om onderzoek te doen naar de mogelijke moord op de kleinzoon van een van zijn vrienden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers