TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Dickensian
Arthur is moed aan het verzamelen om Matthew Pocket in vertrouwen te nemen, voordat Compeyson zijn plan voortzet om Satis House van zijn rivaal af te pakken. Inspecteur Bucket krijgt Edward Barbary in het vizier.
«
»
02:40 Dickensian
De situatie van Edward Barbary, die al bankroet dreigt te gaan, wordt er niet beter op als Scrooge zijn lening terugbetaald wil hebben. Amelia is geschokt door het verlies van Jip, maar verrast door Compeyson.
«
»
03:05 Grantchester
In een verpleeghuis is de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten op zoek naar twee vermiste bewoners. Het is de vraag of zij slachtoffers zijn of de daders. Op persoonlijk vlak staan Will en Geordie op een kruispunt in hun liefdesrelaties.
«
»
03:50 Silent Witness
Een moord voert Jack en Nikki naar de ondergrondse bokswereld en brengt hen in contact met een jonge, talentvolle ecoloog. Ondertussen komt Jacks broer Ryan vrij uit de gevangenis.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Wanneer een waanzinnige man dreigt om een dodelijk gas in Toronto te verspreiden, voert Murdoch een race tegen de klok om de man te stoppen.
«
»
05:30 Ghosts
Alison en Mike nodigen Barclay uit om de verkoop van het land te bespreken, maar al snel gaat het hard tegen hard. Ondertussen zijn de geesten vastbesloten om het mysterie van Kitty's dood op te lossen.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Wanneer een aanstaande bruidegom dood in het zwembad van een luxe villa wordt gevonden, verdenken Miranda en Max een prostituee van wie bekend is dat ze haar klanten met een stroomstootwapen uitschakelt om ze te beroven.
«
»
06:45 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu doen onderzoek naar een vermist manuscript. Deze zaak kent echter dramatische wendingen, en Frank en Lu komen vast te zitten in het huis van de schrijver Greg Alban, waar niets is zoals het lijkt.
«
»
07:35 Beyond Paradise
Op het open terrein van Abbott Moor stuit een wandelaar op de ijzingwekkende aanblik van een vrouw met een pijl door haar schouder. Het slachtoffer, Niamh Kirby, heeft haar aanvaller niet gezien en er is geen spoor van hun aanwezigheid.
«
»
08:35 Father Brown
Father Brown ziet de bui al hangen wanneer Lady Felicia terugkeert naar Kembleford.
«
»
09:20 Father Brown
Mallory voelt zich genoodzaakt om Father Brown om hulp te vragen na de moord op een plaatselijke politieagent.
«
»
10:05 Inspector George Gently
Gently en Bacchus onderzoeken de moord op een bekende linkse academicus die na een protestmars tegen kernwapens dood in de haven wordt aangetroffen.
«
»
11:40 Signora Volpe
De gedesillusioneerde Britse spion Sylvia Fox gaat naar Italië voor de bruiloft van haar nicht. Wanneer de bruidegom verdwijnt, met achterlating van een dode vrouw, besluit Sylvia op onderzoek uit te gaan.
«
»
13:10 Midsomer Murders
Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken. In de rivier is het lichaam van een vrouw uit het dorp gevonden en niemand schijnt het vreemd te vinden dat het om een zelfmoord zou gaan. Alleen Barnaby blijft sceptisch.
«
»
14:00 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een moeder die tijdens Oak Apple Week dood teruggevonden wordt. Het lijkt op een zelfmoord, maar Barnaby is daar niet zeker van. Wanneer een ander lichaam gevonden wordt, blijkt hij gelijk te hebben.
«
»
14:55 Murdoch Mysteries
Een man valt dood neer net als hij lid wil worden van een geheime loge, waar Brackenreid en Crabtree ook lid van zijn. Maar het kost wat overtuigingskracht van de andere leden van de loge om Murdoch en Ogden geaccepteerd te krijgen als onderzoekers.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
De zoon van Brackenreid wordt voor iemand anders aangezien en wordt ontvoerd. Murdoch gaat erop uit.
«
»
16:55 Death in Paradise
Een presentatrice wordt gewurgd in haar zwembad aangetroffen. Neville is er zeker van dat haar populaire co-host schuldig is. Ondertussen verwelkomt het team een oude collega weer.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team staat voor een raadsel wanneer een archeoloog tijdens een opgraving wordt vergiftigd zonder dat er bewijs is om aan te tonen hoe dit is gebeurd. Ondertussen bedenkt Neville een krabgerecht voor een jaarlijkse kookwedstrijd.
«
»
19:00 Death in Paradise
Marcel staat perplex als een loterijwinnaar dood wordt aangetroffen, maar haar lichaam verdwijnt dan. JP heeft een weerbarstige nieuwe officier om te trainen terwijl hij zich voorbereidt op de geboorte van zijn tweeling.
«
»
20:00 Grantchester
In een verpleeghuis is de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten op zoek naar twee vermiste bewoners. Het is de vraag of zij slachtoffers zijn of de daders. Op persoonlijk vlak staan Will en Geordie op een kruispunt in hun liefdesrelaties.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
Stath veroorzaakt per ongeluk brand in een pand, wat tot een fikse ruzie met zijn geërgerde vader leidt. Omdat hij zichzelf wil bewijzen buiten het bedrijf van zijn vader, besluit hij bij concurrent Smethwicks te gaan werken.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Wanneer Stath ontdekt dat hij uit het team voor het jaarlijkse voetbaltoernooi voor verhuurmakelaars is gezet, doet hij verwoede pogingen om toch op het veld te komen.
«
»
22:00 Friday Night Dinner
Pa heeft een gammele caravan gekocht. Ondertussen heeft Jim een nieuwe hond en hebben de jongens allebei een nieuwe vriendin. De vraag is echter of ze dat aan ma durven te vertellen.
«
»
22:30 Inside No. 9
De voetbaltopper tussen United en Rovers vindt plaats, onder de hoede van vier scheidsrechters. Voetbal is een mooie sport, met promotie, degradatie, corruptie en nog zo veel meer.
«
»
23:05 Silent Witness
Een privéjet stort neer in een bos net buiten Londen. Een van de inzittenden was de Amerikaanse ambassadeur Jonathan Kraft. Wanneer Thomas de schijnbare zelfmoord moet onderzoeken, twijfelt hij of het wel zelfmoord was.
«
»
00:10 Silent Witness
Nikki en het Lyell-team onderzoeken de vliegtuigcrash en de piloot die ook aan boord was. Het onderzoek krijgt een sinistere toon wanneer ze om een duister online forum stuiten.
«
»
01:05 New Tricks
Het onderzoek van een hoogstaande detective, die corrupt is, roept vraagtekens op bij het team. Ze vragen zich af of Edward Monroe niet ten onrechte veroordeeld is.
«
»
01:55 Midsomer Murders
Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken. In de rivier is het lichaam van een vrouw uit het dorp gevonden en niemand schijnt het vreemd te vinden dat het om een zelfmoord zou gaan. Alleen Barnaby blijft sceptisch.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers