TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een moeder die tijdens Oak Apple Week dood teruggevonden wordt. Het lijkt op een zelfmoord, maar Barnaby is daar niet zeker van. Wanneer een ander lichaam gevonden wordt, blijkt hij gelijk te hebben.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu doen onderzoek naar een vermist manuscript. Deze zaak kent echter dramatische wendingen, en Frank en Lu komen vast te zitten in het huis van de schrijver Greg Alban, waar niets is zoals het lijkt.
«
»
04:25 DCI Banks
Banks en zijn team worden opgeroepen de moord te onderzoeken van de dochter van een bekende internetondernemer.
«
»
05:10 DCI Banks
Het team denkt dat Ellies vriend iets met haar dood te maken heeft, maar dan wordt er een ander schoolmeisje vermoord.
«
»
06:00 Ghosts
Omdat de ghosts geen trek meer hebben in Food Club, proberen ze op aanraden van Pat een nieuw tijdverdrijf. En het noodlot slaat toe wanneer Mike en Alison een belangrijke gast op Button House hebben.
«
»
06:30 The Chelsea Detective
Een alom geliefde beveiliger overlijdt na steekwonden en wordt dood gevonden. Hij laat een ongeneeslijk zieke vrouw achter. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd.
«
»
07:20 Death in Paradise
Een presentatrice wordt gewurgd in haar zwembad aangetroffen. Neville is er zeker van dat haar populaire co-host schuldig is. Ondertussen verwelkomt het team een oude collega weer.
«
»
08:15 Death in Paradise
Het team staat voor een raadsel wanneer een archeoloog tijdens een opgraving wordt vergiftigd zonder dat er bewijs is om aan te tonen hoe dit is gebeurd. Ondertussen bedenkt Neville een krabgerecht voor een jaarlijkse kookwedstrijd.
«
»
09:05 Rosemary and Thyme
Gavin Patterson probeert de kijkcijfers van zijn tuinprogramma op te krikken met een nieuwe presentator, Quinnie. Rosemary en Laura worden ingehuurd om Quinnie wat kennis over tuinieren bij te brengen.
«
»
09:55 Rosemary and Thyme
Emma Standish staat op het punt een restaurant aan de Italiaanse kust te openen en Rosemary en Laura krijgen de opdracht om de tuin rond het restaurant te ontwerpen.
«
»
10:45 Grantchester
Zomer 1959. Aanstaande bruid Adele Fitzgerald woont op het noodlijdende familielandgoed met haar zus. Hun broer Edmund wordt dood gevonden op het terrein. Will en Geordie duiken in zijn verleden.
«
»
11:35 Midsomer Murders
Nadat een gemeentesecretaris dood terug wordt gevonden, gaan Barnaby en Jones op zoek naar aanwijzingen voor zijn moord in Fennacomobe Bay.
«
»
12:25 Midsomer Murders
Nadat een gemeentesecretaris dood wordt aangetroffen, gaan Barnaby en Jones in Fennacomobe Bay op zoek naar aanwijzingen.
«
»
13:10 Midsomer Murders
Barnaby moet de dood van een oude feminist onderzoeken, Mildred Danvers. Tijdens zijn onderzoek wordt een vrouwhatende dominee door het hoofd geschoten tijdens een vernederende race met ezels.
«
»
14:00 Midsomer Murders
De feministe Mildred Danvers wordt dood aangetroffen. Niet lang na het begin van Barnaby's onderzoek wordt een tweede persoon gedood.
«
»
14:55 Miss Scarlet and the Duke
Een beroemde goochelaar voert de perfecte verdwijntruc uit en lost op in het niets. Heel Londen is in de ban van het mysterie en Eliza wordt door een krant ingehuurd om de zaak te onderzoeken.
«
»
15:55 London Kills
Bij de Theems wordt een dode vrouw gevonden die mogelijk slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen seksspel. Ondertussen gaat Billie de confrontatie aan met Amber en dat heeft gruwelijke gevolgen.
«
»
16:50 Beyond Paradise
Op het open terrein van Abbott Moor stuit een wandelaar op de ijzingwekkende aanblik van een vrouw met een pijl door haar schouder. Het slachtoffer, Niamh Kirby, heeft haar aanvaller niet gezien en er is geen spoor van hun aanwezigheid.
«
»
18:00 Dickensian
Inspecteur Bucket doet een verrassende ontdekking die hem in staat stelt om eindelijk op te lossen wie Jacob Marley heeft vermoord. Compeyson probeert juffrouw Havisham over te halen hem een tweede kans te geven.
«
»
18:30 Dickensian
Bucket begint aan de onaangename taak om de moordenaar voor het gerecht te brengen. Een onverwachte bezoeker geeft Arthur hoop dat hij het huwelijk van zijn zus nog steeds kan voorkomen.
«
»
19:00 Friday Night Dinner
Adams muzikale talent wordt eindelijk erkend. Daar hij is heel erg blij mee, maar dit heuglijke feit wordt overschaduwd als Jonny weer thuiskomt met de mededeling dat hij is getrouwd.
«
»
19:30 Friday Night Dinner
Adam verblijft een week bij zijn ouders, maar hij en zijn moeder schieten snel terug in de rollen van weleer: mopperende moeder en kleine jongen. Ondertussen haalt Jim zijn rijbewijs - na vijftien pogingen.
«
»
20:00 Harry Wild
Een jonge vrouw vraagt Harry en Fergus om op zoek te gaan naar haar zus die in een oud plattelandsdorpje wordt vermist. Het duo ontdekt al snel dat in het dorp aan duivelsaanbidding wordt gedaan.
«
»
21:00 Truelove
Ayesha denkt nog steeds dat er iets niet klopt aan de dood van Tom en raakt ervan overtuigd dat ze aanwijzingen heeft gevonden die op moord duiden. Ondertussen gaat Marions toestand snel achteruit.
«
»
22:00 New Blood
Rash en Stefan ontdekken dat hun baan opnieuw op het spel staat. Voordat hun tijd om is, moeten ze erachter proberen te komen ze waarom Adam is vermoord. Ze zoeken naar het motief van de onbekende dader.
«
»
23:05 Peaky Blinders
De verijdelde moord op Mosley kost de Shelby's een familielid. Vier jaar later nadert het einde van de drooglegging en gaat Tommy naar Noord-Amerika.
«
»
00:15 Sherwood
Terwijl de jacht op de moordenaar doorgaat, arriveert Kevin Salisbury om te helpen bij het onderzoek. De spanningen lopen echter op naarmate de moordenaar de gemeenschap verder weet te kwellen.
«
»
01:15 Scott & Bailey
Op een paar dagen tijd worden op verschillende plaatsen twee verkoolde lichamen aangetroffen. De slachtoffers werden voor hun dood ook nog gemarteld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers