Binnenkort seizoen 2 van 'Succession' op Telenet - VIDEO

maandag 15 juli 2019

'Succession' vertelt het verhaal van de familie Roy, eigenaars van een de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld.

Logan Roy (Brian Cox) is de harde, machtige maar vooral ouder wordende patriarch aan het roer van het bedrijf. Seizoen 1 draaide rond de machtsstrijd van de vier kinderen van Logan om meer zeggenschap in het conglomeraat terwijl ze meer en meer in de clinch begonnen te liggen met de pater familias over de toekomst van het bedrijf.


Wat seizoen 2 zal brengen is momenteel nog gissen! De trailer belooft alvast schone schijn, misschien toch een nieuwe CEO, gezondheidsproblemen en familiale intriges.


'Succesion' seizoen 2 gaat in première in de nacht van zondag 11 op maandag 12 augustus, gelijktijdig met de release in de verenigde staten. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering in Play en dus ook Play More van Telenet.

Persbericht oona/Telenet
http://www.telenet.be
SuccessionHBO

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers