TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Backroad Truckers
Dale moet zijn verleden onder ogen zien in een wanhopige poging zijn falende bedrijf in leven te houden. Dave komt in de problemen en is met een zware lading op een zijweggetje gestrand.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 Kitchen Commando
In Washington D.C. bezoekt Chef Rush een Jamaicaans restaurant, dat betere tijden heeft gekend. Hij probeert de zaak nieuw leven in te blazen zodat de eigenaren weer met trots hun werk kunnen doen.
«
»
11:05 World's Most Dangerous Prisoners
Tyler Davis Bingham begon als een kleine crimineel maar werd uiteindelijk leider van de criminele bende de Aryan Brotherhood. Wanneer hij betrokken raakt bij een gevecht, zijn er zelden overlevenden.
«
»
11:50 Borderforce USA: The Bridges
Duizenden dollars van een kartel worden verborgen in een motor gevonden. Een zeventienjarige jongen is dronken en heeft dringend medische hulp nodig. Grote hoeveelheden cocaïne duiken op in vuilniszakken.
«
»
12:45 Borderforce USA: The Bridges
Cocaïne wordt gevonden in de muren van een gekoelde vrachtwagen. Een reiziger probeert wapens Mexico binnen te smokkelen. Een Hondurese immigrant, op de vlucht voor bendegeweld, zoekt asiel in de VS.
«
»
13:35 Border Security: America's Front Line
Een reiziger maakt een geval van identiteitsverwisseling mee. Verpakt snoepgoed geeft een bittere nasmaak op het JFK vliegveld. Een Nederlandse reiziger probeert een slaatje te slaan uit zijn reis naar de Verenigde Staten.
«
»
14:00 Border Security: America's Front Line
Een reiziger beweert dat hij ingevlogen is voor een bruiloft, maar de agenten geloven hem niet. De klaring voor een pakket uit China verloopt stug. Een tegengehouden reiziger wordt agressief.
«
»
14:25 Border Security: America's Front Line
Een gespannen reiziger komt terug van een korte reis naar Colombia met ongewoon veel bagage. In Detroit komt een zwangere vrouw in de problemen. Een pakketje uit India wordt tegengehouden.
«
»
14:50 Border Security: America's Front Line
Beveiligers van de Ambassador Bridge in Detroit pakken iemand op vanwege autodiefstal. Een Amerikaan heeft een paar koudbloedige metgezellen bij zich op de achterbank in de Detroit-Windsortunnel.
«
»
15:15 Border Security: America's Front Line
De beveiligers op het vliegveld JFK letten scherp op drugs verstopt in rugzakken. In Washington arriveert een verdachte automobilist met het voertuig van iemand anders. Iemand uit Detroit neemt een verkeerde afslag.
«
»
15:40 Border Security: America's Front Line
In Michigan ontdekt een politiehond problemen. Er wordt bagage met bloedsporen gevonden in Detroit Metro Airport. Een pakketje gewikkeld in carbonpapier wordt opgemerkt. Agenten wantrouwen een Canadese reiziger.
«
»
16:05 Pawn Stars: Best Of
De bende gooit de dobbelstenen en waagt een gokje op unieke vintage Las Vegas memorabilia.
«
»
16:55 Pawn Stars: Best Of
Terwijl Chum een plan bedenkt om zijn eigen treinconducteur te worden, gaat Corey op zakenreis het luchtruim in. Rick's dromen om een Meyers Manx Dune Buggy uit 1967 te bezitten komen tot stilstand wanneer hij langs de kant van de weg strandt.
«
»
17:45 Pawn Stars: Best Of
De Pawn Stars gaan terug naar de toekomst en kijken terug naar het verleden met een aantal Pop Icon kunstwerken en verzamelobjecten. Rick en Chum gebruiken hun innerlijke superkrachten bij het onderhandelen over een Andy Warhol Superman print.
«
»
18:40 Pawn Stars: Best Of
Rick zit tot over zijn oren in de schatten, terwijl Corey een groot risico neemt.
«
»
19:30 Pawn Stars: Best Of
Lady luck ontmoeten en oog in oog komen te staan met een aantal voorstellen met een hoge inzet.
«
»
20:20 Need for Speed
Eigenaar van een tuningbedrijf Tobey Marshall belandde - onschuldig - in de gevangenis wegens een vermeende poging tot moord. Nu hij vrij is wil hij tijdens een underground autorace wraak nemen op diegenen die hem erin hebben geluisd.
«
»
22:30 Assassins
De pensioenplannen van een eersteklas huurmoordenaar worden verstoord wanneer hij wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan met een jongere rivaal die erop uit is zijn nummer één-status op zich te nemen.
«
»
00:45 The Sentinel
Geheim agent Pete Garrison heeft de leiding over de beveiliging van de vrouw van de Amerikaanse president. Door de moord op een van zijn collega's ontdekt hij een samenzwering om de president te vermoorden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers