TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Flip This House
De Montelongos hebben hun gelijke gevonden in een huis dat jarenlang rommel en vuil verzamelde. Wilde katten en muren vol ratten zijn de minst grote problemen waar Armando en Veronica mee kampen.
«
»
02:45 Nancy Drew
Nancy en Ace verstoren Nicks date met Jade. Door hun gedrag vraagt Jade zich af of Nick iets van plan is. Carson en George helpen Bess met het voorbereiding van haar verklaring.
«
»
03:30 Nancy Drew
Nancy stuurt de Crew een berichtje om meteen naar The Claw te komen. De vader van Ace opent het gesprek over Nancy. Carson en Nancy maken plannen om de sterfdag van haar moeder te herdenken.
«
»
04:15 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning kampt met een kater en met gekwetste gevoelens. Het dekteam komt in actie als een windstoot de Parsifal naar de kade duwt. Dani krijgt een paniekaanval, en evalueert haar toekomst. Colin krijgt hartverscheurend nieuws van het thuisfront.
«
»
05:00 Below Deck Sailing Yacht
Het team organiseert een moordmysterie-diner voor de gasten, waarna een anker hun vertrek dreigt op te houden. Terwijl de bemanning geniet van een avondje uit, is Sydney alleen maar bezig met Gary en Alli, die niet van elkaar kunnen afblijven.
«
»
05:40 Shipping Wars
Natasha gaat aan haar vorkheftruck twijfelen als ze in haar eentje een enorme kerktoren moet inladen. Dwight en Tyesha transporteren een prachtige, handgemaakte troon en een enorme driekoningentaart.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Met twee man wordt een huis vol met spullen doorzocht om voor het donker te vinden wat ze zoeken. Mike ontdekt iets levends op zolder.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en Frank zijn de eersten die een ongelooflijke collectie circus- en sideshowmemorabilia uit Noord-Carolina mogen bestuderen.
«
»
07:50 Shipping Wars
Natasha vindt het leuk om een klassieke botsauto te vervoeren. Het transport van de minigolfbaan door Tamara blijkt een moeilijke klus te zijn wanneer de vracht van twaalf delen verandert in een lading van honderd delen.
«
»
08:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:25 Shark Tank
Een ondernemer heeft een product dat de liefde voor wijn naar een hoger plan tilt. Een werkende moeder heeft een indrukwekkend apparaat voor vrouwen. Een man presenteert snoepjes tegen overeten en snacken.
«
»
09:15 Shark Tank
Bodybuilders uit Texas hebben een fitnesskledinglijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Een wetenschapper en surfer uit HawaÔ presenteert zijn zelf-uitgevonden reddingssignaal. Ondernemers uit Ohio tonen een unieke watervaste rugzak.
«
»
10:15 Shark Tank
Een ex-verkoper van dierenvoeding maakt wijn voor katten. Een vader vertelt het verhaal achter zijn draagbare schuilplaats. Een architect heeft een manier om van iedereen een tuiniergoeroe te maken.
«
»
11:10 Shark Tank
Twee ondernemers nemen een waaklama mee, en twee andere ondernemers vernieuwen het remsysteem van fietsen. Een trio heeft een app ontwikkeld om als ondernemer gratis te parkeren en zakenpartners presenteren een gratis fotoprintdienst.
«
»
12:00 Shark Tank
Twee ondernemers hebben iets ontwikkeld tegen zweetvlekken. Broers tonen een gesp die tevens dient als portefeuille. Veteranen willen boeren saffraan laten verbouwen. Een ex-kok presenteert een veelzijdige mengkom.
«
»
13:00 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in Rancho Cucamonga in CaliforniŽ. Barry komt te laat aan bij de festiviteiten. Jarrod en Brandi krijgen een kleine set gereedschappen in handen. Mark hoopt ondertussen dat een grote printer hem veel winst gaat opleveren.
«
»
13:25 Storage Wars
De bieders hopen rijk te worden in Long Beach, CaliforniŽ. Jarrod komt op tijd om Brandi's aankoop te beoordelen. De aankoop van Brandon en Darrell kan een aardige winst opleveren.
«
»
13:55 Storage Wars
De profiteurs keren terug naar Lancaster. Darrell en Ivy nemen het tegen elkaar op. Barry ontdekt kommen die een zeer kalmerend effect hebben, terwijl Jarrod en Brandi dj-apparatuur vinden.
«
»
14:20 Storage Wars
In Placentia, CaliforniŽ, doen Jarrod en Brandi een aankoop die de weegschaal in hun voordeel doet doorslaan. Rene en Casey kopen een lading bagage. Darrell scoort wat hij denkt dat tandheelkundige apparatuur is.
«
»
14:50 Storage Wars
Kopers komen naar Stanton, een stad die zowel residentieel, commercieel als industrieel is. Aangezien dit een kleine stad is, verwacht Jarrod niet dat hij de jackpot zal winnen. Darrell en Brandon moeten hun winkelrekken vullen.
«
»
15:15 Below Deck
Een uitgeputte Rachel reageert haar frustraties af op Heather wanneer ze moeite heeft zich te concentreren tijdens het laatste diner. Eddie en Jake verrassen de gasten met een optreden.
«
»
16:05 Below Deck
De jonge, vrijgezelle bemanning van een luxejacht wonen en werken samen en zorgen voor hun rijke en veeleisende gasten, die geen idee hebben wat er zich onder het dek afspeelt. Tot nu toe.
«
»
17:00 Below Deck
St. David verwelkomt een paar bekende gezichten aan boord, waaronder Fraser, die is gekroond tot chief stew.
«
»
18:05 Below Deck
Er ontstaat een conflict tussen Alissa en Camille op de binnenafdeling, terwijl een romance tussen Camille en Ben oplaait. De gasten hebben een nacht vol losbandig plezier.
«
»
19:00 Below Deck
Een essentieel ontbrekend ingrediŽnt zorgt ervoor dat Rachels meergangendiner een ramp wordt. Fraser realiseert zich dat hij een andere managementstijl nodig heeft nadat hij getuige is geweest van een gÍnante ruzie tussen zijn interieurteam.
«
»
20:00 From
Nu sheriff Boyd weg is, is het de taak aan Donna en Kenny om de orde te handhaven wanneer een bus vol mensen aankomt. Victor en Tabitha gaan op onderzoek uit in het labyrint van tunnels onder de stad.
«
»
21:00 From
De bewoners en nieuwelingen beleven een spannende nacht in het restaurant terwijl ze wachten op de zonsopkomst. Jim en Tom doen hun uiterste best om een buspassagier die in paniek geraakt is, te kalmeren in het verwoeste huis van Matthew.
«
»
21:55 Transplant
Bash en Mags werken samen om een John en Jane Doe te redden die in het bos zijn gevonden. June is nu een volledig gekwalificeerde chirurg en ziet haar oude mentor in een nieuw licht. Theo is geschorst uit het ziekenhuis en verlangt naar actie.
«
»
22:50 Transplant
Wanneer een man onder de straat vast komt te zitten door een zinkgat, duikt Bash erin.
«
»
23:45 Hudson & Rex
Op de derde verjaardag van de samenwerking tussen Charlie en Rex, komt Sarah het paar tegen en Charlie vertelt hoe een ontvoering met hoge inzetten het duo samenbracht in hun eerste zaak.
«
»
00:40 Hudson & Rex
Terwijl ze op zoek zijn naar een ontsnapte moordenaar worden Charlie en Rex gegijzeld. Maar Charlie en zijn ontvoerder worden gedwongen om samen te werken, als ze het er tenminste levend vanaf willen brengen.
«
»
01:35 Hudson & Rex
Na de ontdekking van een gemummificeerd lichaam op de toendra van Newfoundland gaan Charlie en Rex op zoek naar een groep preppers die mogelijk een moordenaar aan het herbergen zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers