TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:25 Zomerrust
Het valt iedereen op dat Robert Van Boom plots wel erg vriendelijk is. Verdacht vriendelijk zelfs. De aap komt uit de mouw als blijkt dat hij plannen heeft om Zomerrust te verkopen.
«
»
17:00 Zomerrust
De vrienden van de Margarine gaan een dagje naar een pretpark. Rene, Gene en Robert blijven thuis.
«
»
17:35 Slisse & Cesar
De familie Slisse verhuist, en dat verloop niet zonder slag of stoot. Dan blijkt dat Sander met een van de verhuizers in het leger gediend heeft. Melanie is er niet mee opgezet dat Sander met een van de verhuizers in het leger heeft gediend.
«
»
18:30 Slisse & Cesar
Melanie eist dat Slisse stopt met roken. Dat is uiteraard gemakkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Het is kermis in het dorp, waar de zus van Melanie woont. Zij wil uiteraard gaan feesten en verplicht Slisse om haar te vergezellen. Hij heeft daar geen zin in en gelukkig weet Cesar de oplossing.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Bruno leest in de krant dat er een grote boerenbetoging op komst is. Jef wil hieraan meedoen. Wanneer Kadrul een stuk grond van hem inpikt en enkele weipalen laat uitploegen, zint Jef op wraak en laat zich inspireren door 'De Leeuw van Vlaanderen'.
«
»
19:55 Nonkel Jef
Lizette is op reis naar Lourdes en laat tijdens haar afwezigheid het café runnen door Magda. Zij wil er een fatsoenlijk etablissement van maken en laat het interieur veranderen door Annette. Ook wil Magda dat er meer klanten naar het café komen.
«
»
20:25 Nonkel Jef
Ginderbos staat op zijn kop wanneer er plannen opduiken voor de bouw van een discotheek. Nonkel Jef is de enige die de kassa hoort rinkelen en wil van zijn weiland een parking voor de fuifnummers maken. De boer botst echter op veel tegenwind.
«
»
20:55 Nonkel Jef
Bruno experimenteert met een zelfgemaakt groeimiddel voor zijn planten. Hij maakt iedereen wijs dat enkele druppeltjes volstaan om alles in een klap groter te maken. Dré gelooft het verhaaltje en hoopt dat het product hem zal helpen om te groeien.
«
»
21:25 Nonkel Jef
Nonkel Jef doet mee aan een radiowedstrijd en wint een waardeloze prijs. De boer reageert zijn woede af op de presentator, die hem voorstelt om een uurtje radio te komen maken. Magda wil ook beroemd worden, dus vergezelt ze Jef naar het radiostation.
«
»
21:55 Keeping Up Appearances
Tot Richards ontzetting wil Hyacinth opnieuw op zoek gaan naar een bescheiden weekendoptrekje op het platteland. Omdat Richard door Hyacinth met Daddy is opgezadeld, zal Elisabeth haar begeleiden op huizenjacht.
«
»
22:30 Keeping Up Appearances
Hyacinth en Richard brengen de eerste dag door in hun nieuwe weekendverblijf. Het adres mag dan al een zekere grandeur suggereren, de accommodatie zelf is veeleer aan de povere kant.
«
»
23:05 Keeping Up Appearances
Hyacinth heeft Richard aangemeld om vrijwilligerswerk te doen als er een probleem is met de verlichting in de parochiezaal. Met tegenzin stemt hij in, want klussen is nu niet bepaald zijn sterkste kant.
«
»
23:35 Keeping Up Appearances
Tot grote spijt van de pastoor heeft Hyacinth zich vrijwillig aangemeld om op excursie te gaan naar een pretpark met oudere inwoners. Wanneer een van de oude mannen een beetje te aardig wordt, realiseert Hyacinth zich dat ze te veel heeft aangenomen.
«
»
00:05 Keeping Up Appearances
Hycacinth heeft plotseling een hele hoop om handen. Zo moet hij het gekostumeerde bal van de burgemeester bijwonen. Bovendien moet hij kennismaken met een belangrijke nieuwe buurman.
«
»
00:40 All Saints
Stephanie raakt bevriend met een drugsverslaafde stagiaire. Een boulimia-patiënt vindt Peter leuk.
«
»
01:25 All Saints
Connor is boos over Bron en Luke's relatie; de hartproblemen van een advocaat maken haar doodsbang.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers