TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 The Disappearance of Cari Farver
Dave Kroupa krijgt te maken met vreemde berichten van zijn vriendin Cari Farver, die kort daarna abrupt verdwijnt. Terwijl Cari's moeder blijft zoeken naar haar geliefde dochter, doet de politie uiteindelijk een schokkende ontdekking.
«
»
09:35 Behind the Wheel of Revenge
Kim, een goede student, populair en verantwoordelijk, neemt na een rampzalig huisfeest een slechte beslissing. Ze kruipt onder invloed achter het stuur en doodt bijna een klasgenoot. De gevolgen voor haar en de mensen om haar heen zijn gigantisch.
«
»
11:05 The Kidnap of Angel Lynn
Het huiveringwekkende verhaal van Angel Lynn, een jonge vrouw uit Leicestershire die werd ontvoerd door een gewelddadige ex en achtergelaten met levensbedreigende verwondingen waardoor ze niet meer kon lopen, spreken of eten.
«
»
11:55 Abused by My Girlfriend
Het verhaal van de 23-jarige Alex Skeel uit Bedford, die een gewelddadige relatie met zijn vriendin Jordan Worth overleefde. De politie beschrijft zijn zaak als een van de meest extreme gevallen van huiselijk geweld die ze ooit hebben behandeld.
«
»
12:50 Snapped
De rust van een stadje in Indiana wordt verstoord op Valentijnsdag in het jaar 2003, wanneer de politie een melding krijgt van een gewelddadige moord.
«
»
13:35 Snapped
De politie van CaliforniŽ onderzoekt de moord op een man die in zijn bestelwagen is neergeschoten. Naarmate de zaak vordert, ontdekken ze een reeks bizarre geheimen die verband houden met de misdaad.
«
»
14:15 Snapped
Wanneer een moeder van twee kinderen drijvend in een beek wordt gevonden, proberen rechercheurs in Tennessee een schokkend moordcomplot te ontrafelen.
«
»
15:00 Snapped
Terwijl ze een tragische moord onderzoeken, moet de politie van Wisconsin zich een weg banen door een complex web, dat zich over het hele land uitstrekt, met vermeende maffia-banden en schaamteloze sms-berichten.
«
»
15:45 Snapped
Seriemoordenaar B.T.K. vermoordt tien mensen in zeventien jaar tijd. Hij beschimpt de politie en media van Wichita voordat hij ontmaskerd wordt als familieman en kerkganger Dennis Rader. In een exclusief interview onthult hij wat hem ertoe dreef.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Derrick Todd Lee, die zeven vrouwen vermoordde in Louisiana en ter dood werd veroordeeld voor zijn angstaanjagende misdaden.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Velma Barfield, de eerste vrouw die werd geŽxecuteerd door middel van dodelijke injectie nadat ze zes mensen om het leven bracht.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de meedogenloze seriemoordenaar Chester Turner die gedurende een angstaanjagende decennialange moordcampagne minstens vijftien mensen om het leven bracht.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Het huiveringwekkende verhaal van de seriemoordenaar die als verpleegster in Texas werkte, waar ze vele kinderen en baby's doodde door ze drugs toe te dienen.
«
»
20:30 A Rose for Her Grave: The Randy Roth Story
Lori is radeloos wanneer haar beste vriendin, Cindy Roth, onder mysterieuze omstandigheden verdrinkt terwijl ze op reis is met haar man Randy. In een poging de waarheid te achterhalen ontdekt ze verontrustend bewijsmateriaal uit Randy's verleden.
«
»
22:00 12 Desperate Hours
Een vrouw en haar kinderen worden gegijzeld door een moordenaar. De vrouw biedt aan de man te helpen in een poging de levens van haar kinderen en echtgenoot te redden. Ze bouwt een band op met haar ontvoerder en probeert hem te beÔnvloeden.
«
»
23:30 The First 48
In Tulsa, Oklahoma zoeken detectives de dader van een vicieuze hameraanval die twee mannen zwaargewond achterliet en in Atlanta zorgt de onzelfzuchtige daad van een man voor zijn dood.
«
»
00:15 The First 48
Een snel-rijk-schema in Mobile, Alabama loopt uit op een dubbele moord en een beginnende detective neemt de zaak persoonlijk op.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers