TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 JAG
Tyler Hanson, een stagiair bij het corps mariniers, wordt gewond aangetroffen na een oefening.
«
»
02:10 JAG
Een verkennende F-14 komt in de problemen in een no-flyzone over het luchtruim van Bosni.
«
»
02:55 JAG
Het JAG-team reist naar Cuba om er een neergehaalde F-14 en zijn piloot op te halen.
«
»
03:40 JAG
Doordat luitenant Austin per abuis een fax heeft gestuurd, komt het JAG-team achter een complot.
«
»
04:20 JAG
Tijdens een routineoefening stort luitenant Doug Murdock te pletter met zijn parachute.
«
»
05:05 JAG
Harm verdedigt marine-kolonel Anderson tijdens een voogdijzaak. Wanneer hij ontdekt dat er een arrestatiebevel tegen Anderson loopt, gaat die laatste er vandoor.
«
»
05:50 JAG
Een astronaut van de marine komt om het leven tijdens een oefening ter voorbereiding van een ruimtemissie om een satelliet te repareren. Harm en Meg starten een onderzoek en dan valt er een tweede slachtoffer.
«
»
06:35 JAG
Harm Rabb wordt tijdens een zeiltocht nabij Hong Kong door Chinese militairen gevangengenomen. Commandant Krennick en luitenant Austin doen ondertussen hun best om Harm vrij te krijgen.
«
»
07:25 Beverly Hills, 90210
Brenda wordt verliefd op Dylan, maar Jim is er tegen, omdat Dylans vader aangeklaagd wordt.
«
»
08:20 Beverly Hills, 90210
Cindy en Jim krijgen tijdens een weekendje weg in Palm Springs een verrassend voorstel van een nogal excentriek koppel. In afwezigheid van hun ouders organiseren Brandon en Brenda een feestje.
«
»
09:10 Beverly Hills, 90210
Brandon maakt kennis met de valkuilen van het ouderschap wanneer hij begint te daten met Melissa, een laatstejaars die een zes maanden oude baby heeft.
«
»
10:05 Beverly Hills, 90210
Brenda nodigt Kelly, Donna en Andrea uit voor een slaapfeestje. Geheimen worden onthuld.
«
»
10:55 Beverly Hills, 90210
Jim en Cindy geven toestemming aan Karla, de nicht van hun dienstmeid Anna, om hun adres te gebruiken zodat ze zich kan inschrijven op West Beverly High.
«
»
11:45 Beverly Hills, 90210
David neemt Steve, Kelly en Donna mee naar het huis van zijn grootouders.
«
»
12:35 Beverly Hills, 90210
Brandon bemachtigt per toeval een rolletje in een tv-serie, aan de zijde van tienerster Lydia Leeds.
«
»
13:25 Beverly Hills, 90210
Brenda is het beu om als een kind behandeld te worden en verhuist naar een armtierig appartement.
«
»
14:20 Beverly Hills, 90210
Brenda ontdekt een knobbeltje in haar borst. Iedereen staat onder druk door de aankomende examens.
«
»
15:15 Beverly Hills, 90210
Brandon interviewt een tennisspeler van de school en ontdekt diens geheim. Donna is teleurgesteld.
«
»
16:10 The X-Files
Mulder en Scully zijn verbijsterd wanneer er twee identieke moorden worden gepleegd aan weerszijden van het land.
«
»
17:00 The X-Files
Mulder en Scully bewaken de Britse premier na de dood van meerdere ambtenaren. Ze lopen een huurmoordenaar tegen het lijf die uit het niets vuur kan oproepen.
«
»
17:50 The X-Files
Mulder en Scully accepteren de hulp van een helderziende om een seriemoordenaar te vinden. De helderziende zit in de dodencel en vraagt om strafvermindering.
«
»
18:45 The X-Files
Mulder en Scully ondervragen de leden van een sekte tijdens hun zoektocht naar een moordenaar die zowel mannelijk als vrouwelijk lijkt te zijn.
«
»
19:35 The X-Files
FBI-agent Jack Willis en overvaller Warren Dupre worden op hetzelfde moment doodgeschoten tijdens een bankoverval. Dupre sterft en Willis herrijst uit de dood.
«
»
20:30 The X-Files
Mulder wordt achtervolgd door iemand uit zijn verleden, John Barnett, een crimineel die door Mulder achter de tralies belandde en nu wraak wil.
«
»
21:20 The X-Files
Mulder en Scully krijgen van Deep Throat informatie over een in Irak neergeschoten UFO die in het geheim naar de Verenigde Staten is vervoerd.
«
»
22:15 The X-Files
Mulder en Scully onderzoeken een gebedsgenezer die zijn krachten voor goed en kwaad gebruikt. Meerdere mensen sterven nadat hij ze zou hebben `genezen'.
«
»
23:05 The X-Files
Mulder en Sculla reizen naar Montana om de dood van een Indiaan te onderzoeken. De man werd aangezien voor een wild dier.
«
»
23:55 The X-Files
Mulder en Scully onderzoeken de mysterieuze verdwijning van houthakkers in Washington State. De agenten ontdekken dodelijke insecten die hun slachtoffers verlammen.
«
»
00:45 Baywatch
Wanneer er een nieuw hotel opent vlak bij het strand en er op hetzelfde moment enkele moorden plaatsvinden, vermoeden de redders dat de twee iets met elkaar te maken hebben.
«
»
01:30 Baywatch
Het strand wordt geteisterd door een dreigende tropische storm. De redders doen het nodige om iedereen in veiligheid te brengen, maar twee gezochte criminelen zorgen voor de nodige verwarring.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers