TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Heavy Rescue: 401
Kerry Schmidt werkt samen met Abrams' bemanning om de snelweg vrij te maken. Duncan werkt samen met John Campbell aan een vrachtwagen die vastzit in de modder. Mike en Austin van Ross proberen een aanhanger met een ongebruikelijke lading te bergen.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Kitchen Commando
Chef Rush probeert een delicatessenwinkel terug te brengen naar zijn gloriedagen.
«
»
09:15 NCIS: Los Angeles
Tijdens een onderzoek naar de moord op verschillende mariniers, wiens zonen studeren aan de militaire academie,blikt Sam terug op zijn eigen jeugd.
«
»
09:55 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team onderzoekt een inbraak bij een beveiligingsbedrijf. Callens vriendin is getuige. Het team bespreekt de persoonlijke vakantieplannen met elkaar. Kensi en Deeks krijgen de kans dichter tot elkaar te komen.
«
»
10:40 NCIS: Los Angeles
Onderzoek naar een wapenhandelaar wordt verstoord door terroristen die het gebouw binnenkomen. Tijdens de aanval van de terreurgroep wordt Callen gegijzeld.
«
»
11:25 Borderforce USA: The Bridges
Een vrouw wordt ervan verdacht andermans baby over de grens te hebben gesmokkeld. Er worden drugs verstopt in een partij wortelen gevonden en een pillensmokkelaar wordt gepakt na een eerdere tip.
«
»
12:15 Borderforce USA: The Bridges
Een man die reist met twee kinderen die niet van hem zijn, wordt ondervraagd. Een reiziger wordt op heterdaad betrapt wanneer hij geld de grens over wil smokkelen. Agenten vinden drugs in een semi-dieplader.
«
»
13:10 Borderforce USA: The Bridges
Agenten ontdekken UPS-pakjes die met drugs zijn gevuld. Een veertienjarige wegloper wordt opgepakt bij de Gateway to the Americas Bridge. Een moeder wordt betrapt op het smokkelen van marihuana.
«
»
14:05 Borderforce USA: The Bridges
In Pharr is 840 kg meth ontdekt in de vloer van een vrachtwagen. Aromatische kaarsen gevuld met Fentanyl zijn onderschept bij de World Trade Bridge.
«
»
14:55 Borderforce USA: The Bridges
Twee zestienjarigen worden verdacht van drugssmokkel voor een kartel. Een man probeert de VS binnen te komen met valse documenten, en marihuana met een waarde van zeven miljoen dollar wordt gevonden in rollen tapijt.
«
»
15:50 Pawn Stars: Best Of
Een verkoper brengt een antiek sleutelpistool binnen. Een zwaard uit het videospel World of Warcraft' komt de winkel binnen. Een set koninklijke Britse wapenuitrustingen laat Rick zich aankleden om een koopje te sluiten.
«
»
16:45 Pawn Stars: Best Of
De pawn stars strijden om gouden medailles. Iemand komt binnen met een echte Olympische fakkel die tijdens de openingsceremonie van de zomerspelen van 1984 werd gedragen. Rick bekijkt een diploma van de Olympische Spelen van 1912.
«
»
17:40 Pawn Stars: Best Of
Zeldzaam speelgoed van topkwaliteit: Hot Wheels, een skateboardverzameling en een Lionel treinset.
«
»
18:30 Pawn Stars: Best Of
Rick stuit op een originele brochure van de Onafhankelijkheidsverklaring. Hij moet beslissen of hij zijn John Hancock op de stippellijn zet om een Founding Father te worden of dat hij dit belangrijke stuk geschiedenis doorgeeft.
«
»
19:25 Pawn Stars: Best Of
Chum neemt het voortouw en sluit deals wanneer hij Rick meeneemt op een reis naar CaliforniŽ om te kijken naar een paar vintage schoenen die gedragen zijn door de bekende basketbalspeler Michael Jordan.
«
»
20:20 London Has Fallen
De Britse premier is onder verdachte omstandigheden overleden. Zijn begrafenis wordt bezocht door de meest prominente wereldleiders. Wanneer de president van de V.S. wordt ontvoerd moet geheim agent Mike Banning in actie komen.
«
»
22:10 Thelma & Louise
Twee vrouwen uit Arkansas zijn op de vlucht voor de wet wanneer ze een weekendje weg nemen van hun saaie levens. Ze komen in de problemen wanneer Thelma wordt aangevallen op een parkeerplaats en Louise het recht in eigen handen neemt.
«
»
00:25 World's Most Dangerous Prisoners
James Robertson wordt beschouwd als een van de meest gevreesde mannen in het Amerikaanse gevangenissysteem. Hij vermoordde zijn celgenoot en viel een gevangenismedewerker aan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers