TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Siren
Ben en Xander zijn geschokt als ze ontdekken dat Chris een band met het leger heeft. Ondertussen zoeken Helen en Maddie wanhopig hulp van de hybriden als de bedreiging van uitroeiing boven de zeemeerminnen hangt.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Buffy the Vampire Slayer
Buffy gaat op een zoektocht met de eerste vampierjager om de reden voor haar emotionele verlamming te achterhalen. Spike bouwt een toegewijde robot die zo sterk op Buffy lijkt dat iedereen erin trapt.
«
»
15:45 Buffy the Vampire Slayer
Buffy neemt een moederloze Dawn onder haar hoede, terwijl ze haar beschermt tegen het kwaad. Glory gaat op zoek naar een lid van de Scooby-bende van wie ze nu denkt dat ze de sleutel is.
«
»
16:40 Buffy the Vampire Slayer
Buffy en de anderen vluchten uit Sunnydale wanneer Glory de ware identiteit van Dawn ontdekt. Giles en Spike raken gewond, terwijl Tara instort. Dawn ontdekt dat ze met haar krachten het universum kan vernietigen.
«
»
17:35 Buffy the Vampire Slayer
Buffy raakt in een diepe verdoving nadat Glory haar zus Dawn heeft ontvoerd. Willow kruipt in de geest van de vampierjager, om haar weer bij bewustzijn te brengen en de wereld te kunnen redden.
«
»
18:35 Buffy the Vampire Slayer
Buffy en de anderen staan oog in oog met de dood in een apocalyptische strijd tegen de demon Glory, die op het punt staat om Dawn als sleutel te gebruiken en de hel op aarde te ontketenen.
«
»
19:35 9-1-1
Wanneer een beroemde schrijver sterft, krijgen Athena, Bobby en de 118 te maken met chaos in de stad, veroorzaakt door een klopjacht naar een begraven schat die de auteur heeft achtergelaten.
«
»
20:35 The Secret Life of Pets 2
Max krijgt te maken met grote veranderingen in zijn leven wanneer zijn baasje trouwt en een baby krijgt. Tijdens een bezoek aan het platteland ontmoet Max gemene koeien, vossen en een enge kalkoen. Gelukkig is daar ook de boerderijhond Rooster.
«
»
22:20 The Green Mile
In de jaren '30 ontwikkelt cipier Paul Edgecomb een bijzondere band met een zwarte gevangene die vastzit voor de verkrachting en moord op twee meisjes, en ter dood veroordeeld is. Paul denkt dat de man over een bovennatuurlijke gave beschikte.
«
»
01:30 Impeachment: American Crime Story
Terwijl Monica zich voorbereidt om Washington D.C. achter zich te laten, maakt ze zich zorgen dat iemand het nieuws over haar affaire zal delen. Linda heeft een ontmoeting met de FBI.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers