TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Criminal Minds
De BAU onderzoekt een reeks willekeurige, maar dodelijke explosies in Kentucky en Tennessee, nadat een moeder en dochter in het ziekenhuis belanden door een bombrief, Maar de dader blijkt een persoonlijk akkefietje met de slachtoffers te hebben.
«
»
09:10 Criminal Minds
De teamleden genieten van hun vrije dag. Garcia start een hackwedstrijd, en dr. Reid raakt in gesprek met een vrouw genaamd Maxine.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Criminal Minds
Philipp Dowd, die vijftien jaar geleden actief was, lijkt het voorbeeld te zijn van een nieuwe seriemoordenaar. Het BAU-team is onderweg en doet onderzoek in Illinois waar de politie zich de originele reeks moorden nog kan herinneren.
«
»
11:15 Criminal Minds
Dr. Reid en Maxine wilden eigenlijk op date, maar dan krijgt het BAU-team te horen dat een man en zijn volwassen dochter zijn ontvoerd. De gijzelnemer eist een ongebruikelijke tegenprestatie voor haar vrijlating.
«
»
12:05 NCIS
In Los Angeles werken Gibbs en McGee verder om terroristen te kunnen oppakken. Agent Callen gaat undercover terwijl een psycholoog de waarheid ontdekt over de relatie tussen Gibbs en Special Agent Macy.
«
»
12:55 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een federaal agent en werkt hiervoor gedwongen samen met de FBI en de ICE. Ondertussen ontdekt Tony dat Mossad-agent Michael Rivkin in het land is en het komt tot een dramatische confrontatie tussen de twee.
«
»
13:40 NCIS
Na Tony's confrontatie met Rivkin, vliegt het team naar IsraŽl, maar ze worden niet warm welkom geheten door de vader van Ziva, de baas van de Mossad. Gibbs neemt een drastische beslissing die de situatie nog gecompliceerder maakt.
«
»
14:25 NCIS
Gibbs heeft Ziva in IsraŽl achtergelaten. Sindsdien heeft niemand van het team nog iets van haar gehoord. Tony, McGee en Abby gaan op onderzoek uit, maar elk spoor houdt op bij Ziva's laatste opdracht in Noord-Afrika.
«
»
15:15 NCIS
Het team onderzoekt de moord op drie mannen die tijdens een vrijgezellenfeest van een marinier zijn vermoord. Eťn slachtoffer werd opgehangen, een ander werd in de toiletpot verdronken en een derde liep een alcoholvergiftiging op.
«
»
16:05 NCIS
Een blogger beschuldigt het NCIS-team ervan zaken te hebben achtergehouden bij het onderzoek naar de moord op een jonge officier. Wanneer de blogger van een brug wordt geduwd, is het hoog tijd voor Gibbs en zijn team om hun naam te zuiveren.
«
»
17:00 NCIS
Het NCIS-team wordt opgeroepen wanneer het lijk van een marinier voor de kust van Tanzania wordt gevonden. Het blijkt dat de overleden marinier een verleden had met Ziva, waarna haar baan bij NCIS in gevaar komt.
«
»
17:50 NCIS
In de nacht van Halloween, wordt een marinier, die bekend stond om zijn liefde voor baldadige grapjes, dood gevonden in zijn auto. Het team ontdekt dat zijn grappen de reden van zijn dood kunnen zijn.
«
»
18:40 NCIS
Een van de boten van Gibbs wordt in de haven gevonden met twee vermoorde soldaten aan boord. Gibbs moet de betrokkenheid van zijn vriend en mentor Mike Franks onderzoeken en de gevolgen voor zijn carriŤre zien te beperken.
«
»
19:30 NCIS
Vance krijgt hulp van de overige teamleden wanneer een moordenaar uit zijn verleden terugkeert. Tim ontmoet een interessante dame in een koffiebar.
«
»
20:20 NCIS
Het team moet creatief te werk gaan, wanneer een poging tot roof de dood veroorzaakt van een jonge vrouwelijke marinier en in heel Washington de elektriciteit niet meer werkt.
«
»
21:05 NCIS
Het team onderzoekt, rondom Thanksgiving, de gruwelijke dood van een marinier. Een web van duistere militaire geheimen komt langzaam aan de oppervlakte.
«
»
22:00 NCIS
Ze zoon van een priester wordt dood gevonden, het team vermoedt een misdaad gebaseerd op haat. Ondertussen komt Gibbs' vader op 'kerstvisite'.
«
»
22:55 NCIS
Een marinepiloot wordt dood gevonden in een afgezonderd gebied, tijdens het onderzoek wordt het team tegengewerkt door een ongeremde advocaat met een dubbele agenda.
«
»
23:50 Vermist
Het privťonderzoek van Nick loopt uit de hand. Hij wordt verdacht van moord en slaat op de vlucht. Terwijl de Cel Vermiste Personen Nicks onschuld probeert te bewijzen, zet hij zijn onderzoek naar de onopgeloste verdwijning van Liesbeth verder.
«
»
00:55 Vermist
Stefanie, het 16-jarige nichtje van Eva, loopt weg van huis na een hoogoplopende ruzie met haar mama. Eva gaat op zoek, maar moet er al snel haar collega's van de Cel Vermiste Personen bij halen. De procureur geeft toestemming voor een Child Alert.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers