TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 The Wrong Husband
Een vrouw komt terug van een zakenreis, maar haar man begint zich nu vreemd te gedragen.
«
»
10:35 Hoax: The Kidnapping of Sherri Papini
Sherri Papini wordt stevig onder de loep genomen en er wordt een blik geworpen op alle leugens die door haar zijn verteld. Interviews geven een beeld van de persoon die Sherri daadwerkelijk is.
«
»
12:05 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
12:45 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
13:35 Snapped
Wanneer een man thuiskomt van een feestje en zijn verzorger doodgeschoten aantreft, moeten rechercheurs een ingewikkeld netwerk van vijandigheid en wrok doorzeven om de moordenaar te vinden.
«
»
14:15 Snapped
Wanneer de eigenaar van een bedrijf in Ohio dood wordt aangetroffen in zijn bed, is de lokale bevolking geschikt. Het daaropvolgende onderzoek onthult een ingewikkeld web van seks, obsessie en macht.
«
»
15:00 Snapped
Wanneer een verkoolde menselijke romp wordt ontdekt in een indianenreservaat in Montana, bundelen lokale en federale rechercheurs hun krachten om een gruwelijke misdaad op te lossen.
«
»
15:40 Snapped
Wanneer de lichamen van twee grootouders op tragische wijze worden aangetroffen, voor dood achtergelaten, proberen onderzoekers vast te stellen of de moorden werden ingegeven door wraak of ordinaire hebzucht.
«
»
16:25 Snapped
Wanneer medische onderzoekers vaststellen dat een terminaal zieke man in Arizona misschien geen natuurlijke dood is gestorven zoals zijn familie eerder dacht, begint een moordonderzoek om de waarheid te ontrafelen.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de twee vrienden Sarah Williams en Katrina Walsh die de kwaadaardige en door jaloezie aangewakkerde moord op zakenvrouw Sadie Hartley uitvoerden in haar huis in Helmshore, Lancashire.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de 27-jarige Pawel Relowicz, die de 21-jarige studente Libby Squire uit Hull verkrachtte en vermoordde, een zaak die in heel het Verenigd Koninkrijk de krantenkoppen haalde.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
De Britse moordenaar Daniel Gonzalez, ook bekend als de Freddy Krueger Killer, bracht vier mensen om het leven tijdens een huiveringwekkende moordpartij van twee dagen in 2004, geÔnspireerd door horrorfilms.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Het verhaal van seriemoordenaar Geoffrey Evans en zijn medeplichtige John Shaw, die in 1976 de krantenkoppen haalden na de moorden op twee vrouwen in Ierland.
«
»
20:30 Menendez: Blood Brothers
Lyle en Eric Menendez, twee vriendelijke jongens, vermoordden uiteindelijk hun ouders. "Menendez: Blood Brothers" toont wat er in deze jongens allemaal omging.
«
»
21:55 Ex-Wife Killer
Wanneer Josie's ex-man, Michael, haar bloemenwinkel binnenloopt met een zakelijk aanbod dat ze niet kan weigeren, komt ze terecht midden in een wrede scheiding tussen Michael en zijn zelfverklaarde gekke ex-vrouw Cora.
«
»
23:25 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Ondernemende dieven graven een tunnel naar de kluis van een filiaal van de Lloyds Bank in Londen. Wanneer een amateur hun walkietalkie-gebabbel onderschept, belanden ze in een kat-en-muisspel met Scotland Yard.
«
»
00:10 History's Greatest Escapes with Morgan Freeman
Bijna veertig gevangenen die in de HM Maze-gevangenis zaten voor acties ondernomen als leden van de IRA, ontsnappen in een foodtruck. Velen werden meteen gepakt, anderen enkele jaren later, en sommigen werden nooit meer gezien.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers